Daha önceki forumlarda sunuculara özel tartışma başlıkları vardı. Bu başlıklar , savaş raporları bölümünde tartışılmasın burada tartışılsın diye açılmıştı. Ancak biz Türk milleti olarak kapı önü muhabbetini çok severiz. Heleki eski mahallelerde , teyzelerimiz, taburelerini alır , kapı önüne çıkar, hem dedikodu yapar hem de çekirdek çıtlardı. O muhabbetler sayesinde kimbilir kimler evlenmiştir. Konumuza dönecek olursak TR sunucularında , 2008 den buyana oyunda savaşlar yapılır. Foruma raporlar asılır. Raporun altına eleştiri, tartışma , rodos bastın, yeşil rapor aldın ama generalin benden çok düştü, ben daha çok kestim. Bu tartışmalar bitmez. asıl savaş orada başlar. Tabi kurallarda var forum yetkilisi de ya uyarır yada tartışmaları siler. Bu tartışmaların ünlüleri de vardı. Şimdi herkesin ortak tamam budur diyeceği, eski dostum, Grand ın eline kimse su dökemez. Uzun uzun yazar da yazar. Omikron sunucusunda EFS ittifakı olarak, KAN, SAS (adını hatırlayamadığım) üç ittifaka karşı 5-6 ay sürdü sanırım. İkariamın ilk uzun savaşını yapmıştık. Fakat Grand ın buradaki EFS yi savunması iki yıl sürmüştü. Evet konuyu dağıtmayalım. Cyclops sunucularındaki oyuncuların hem burada muhabbet etmesi, hem oyun hakkında bilmedikleri bir konu varsa buradan sorması ve yardım alması. Hemde sunucudaki savaşlar ile ilgili raporların altında değil de burada tartışması çok güzel olur. Ayrıca Luck dan da rica edelim. Savaş başlığındaki tartışmaları silmek yerine buraya yönlerdirir ise daha güzel olur.
Cyclops Sunucusu oyuncularına özeldir.. MAKSAT MUHABBET OLSUN.
-
- Discussion
- TR
- ErGeNeKoN
- Thread is marked as Resolved.
-
-
DELİ ittifakı savaş sayfasında paylaştığım yazıda , öncesinde ve devamı yazılarda amacını aşmış ifadeler varsa bu yazılardan dolayı kalbini kırmış olduğum dostlarım varsa amacım, onları üzmek yada kalplerini kırmak değildi. Savaş boyuncu gece gündüz emek veren DELİ ittifakı oyuncularını ve yine savunma yaparak emek vermiş KAN ittifakı oyuncuları tebrik ediyorum. KILICINIZ KESKİN OLSUN.
-
Bozuk saat günde iki kez doğruyu gösterir. İkariam da da bazen doğru kararlar oluyor. Olumsuz o kadar çok karar var ki, bu kararlar bazen kış günü güneşin içinizi ısıtması gibi birşey. GP depolarında tatilden sonra satış için süre konulması kadar, son güncellemedeki tiyatroya gelen yenilikler ve üç günde bir olsa da ambrosa verilmesi çok güzel bir karar. Böyle güzel versiyonların devamını bekliyoruz.
-
dünya genelinde icerik üreterek reklamini yapiyor. 1 ayda paraya para demiyecek sen 5 ambrosia nin pesinemi düstün 😁
herhalde pazarlama departmaninda calisanlar degisti. Akilli politikalar izlemeye basladilar