Jaskier[G-N] vs zezolus[U-D] & sandacz45[U-D] & Krzyś41[U-D] & Marklin[U-D] 1 075 945,4 wsg dla G-N

• Bitwa pod pieczone udka

(10.06.2026 20:12:07)

Jaskier[G-N] z miasta pieczone udka, K-5 Posek

vs

zezolus[U-D] z miasta Kuźnia, Siarkopolis, sandacz45[U-D] z miasta sum, szczupak, Amur, Krzyś41[U-D] z miasta Pstrąg, sum, Marklin[U-D] z miasta Siarka 5, sum, szczupak, Siarkopolis, Pstrąg

---------------------------------------------------------------------------------------------

Strzelec Siarkowy.....................500(-0) - .............................................

Wojownik........................9266(-131280) - Wojownik.......................20392(-139776)

Hoplita.........................9319(-175249) - Hoplita........................24905(-186681)

Żyrokopter.......................4832(-31926) - Żyrokopter..........................0(-21752)

Balonowy Bombardier..................0(-1653) - Balonowy Bombardier.................0(-15813)

Taran..................................30(-0) - Taran................................326(-81)

Moździerz.............................100(-0) - Moździerz.............................0(-262)

Kucharz...............................300(-0) - Kucharz...............................200(-0)

Medyk..................................10(-0) - .............................................

............................................. - .............................................

---------------------------------------------------------------------------------------------

Generałowie.......................-492,287,00 - Generałowie.......................-583,658,40

Punkty ofensywy..................1,459,146,00 - Punkty obrony....................1,230,717,50

Obrażenia.......................24,614,350,00 - Obrażenia.......................29,182,920,00

Podział obrażeń...........................45% - Podział obrażeń...........................55%

Zwycięzcy: Jaskier[G-N]

Przegrani: Marklin[U-D], zezolus[U-D], sandacz45[U-D], Krzyś41[U-D]

• Najpierw maluch przeniesiony skryptem, a później 4 główne miasta z wojskiem wrzucone ma wyspę. Warto było patrzeć jakie macie ciśnienie ^^ 44:94 dla obserwujących cyrk GN. Rzecz jasna nie było sensu ciągnąć dalej tej lądowej, napawajcie się, bo gdyby nie oszustwa, to bylibyście większymi zerami niż jesteście.

Ps. Pogratulowałbym ale nie takim gnidom jak wam :P

Ps2. Łącznie przeniesiecie 13 stałych miast w nasz rejon, mam nadzieję, że warto było haha

• dlatego zrobili ten cyrk ze zmianami nickow

kazdy kto mial z nimi do czynienia na poprzednich serwerach wie jak to towarzystwo oszukuje i kolejny raz nie nabralby sie na walki z nimi

kupuja tureckie rg

kupuja tureckie zloto

kupuja turecka ambre

skrypty odwalaja za nich czarna robote

tam nawet na generale nie siedzi zywy człowiek jak w kazdym szanujacym sie sojuszu, tylko korzystaja ze wspomagania - gracz Emhyr wyspa 2:4

ale lajki pod raportami klikaja sami

Olka umie jeszcze w rozowe serduszka trafic

• Idealna charakterystyka tego żałosnego tworu.

• Widzę, że z całej tej historii największy ślad zostawiły w Tobie różowe serduszka^^ Tureckie złoto, skrypty i spiski to tylko dodatek do Twojej największej życiowej zagadki: dlaczego sam nie dostałeś żadnego serduszka :/ Ciekawe, czy to sentyment, brak czułości czy jakaś niespełniona tęsknota, bo trochę wzruszające jest to, że pamiętasz o nich dłużej niż o własnych raportach.

Aby zakończyć tę wielomiesięczną sagę o serduszkach - proszę, masz garść różowych ode mnie, są specjalnie dla Ciebie<3<3<3<3<3<3

Jaskier- gratuluję pięknego raportu !

Marklin jedno wielkie <3 dla Ciebie, bo serce mi pękało widząc jak Twój sojusz zostawił Cię samego na polu walki.

• Widzę, że z całej tej historii największy ślad zostawiły w Tobie różowe serduszka^^ Tureckie złoto, skrypty i spiski to tylko dodatek do Twojej największej życiowej zagadki: dlaczego sam nie dostałeś żadnego serduszka :/ Ciekawe, czy to sentyment, brak czułości czy jakaś niespełniona tęsknota, bo trochę wzruszające jest to, że pamiętasz o nich dłużej niż o własnych raportach.

Aby zakończyć tę wielomiesięczną sagę o serduszkach - proszę, masz garść różowych ode mnie, są specjalnie dla Ciebie<3<3<3<3<3<3

Ola nie zrozumialas ironii

ja sie z Was wszystkich smieje a z Ciebie najbardziej

placicie Turkom realna kase za wspomagacze dzieki ktorym mozecie tutaj wstawiac raporty

bez nich potrafilibyscie cos ugrac ?

a potem przychodzisz Ty cala na rozowo niczym rozchwiana emocjonalnie dziewczynka, a wiemy ze troche wiosen juz dzwigasz na karku

grajcie fair to bedziecie szanowani

• Ładny wynik, gratulacje.

A co do kolegów wyżej, Turkom po aktualizacjach gry już nie opłaca sie płacić, jak nie masz dziesiątek kont to nie ma z czym startować. U-D mając tyle kont i złota powinno każdego zalać wojskiem i bez problemu wygrywać, ale z tego co widzę to większość stoi pod palmą zamiast robić RG.

• Dobra decyzja UD.

daliscie sie nakrecic pladrami ale wyciagneliscie dobre wnioski w koncu. wylaczcie kopalnie, zrobcie wplaty i zbierajcie kase,lub odpalcie urlopy na najblizszych wyspach. skoro lubia skakac, niech se skaczą dalej

i kij im w oko,

oddajcie reszte walk u nich, nie szkoda ich i przestancie grac na ich zasadach. jesli chcą walczyc to niech walczą u Was. w koncu to oni atakują no nie ? ;)

A co do kolegów wyżej, Turkom po aktualizacjach gry już nie opłaca sie płacić, jak nie masz dziesiątek kont to nie ma z czym startować. U-D mając tyle kont i złota powinno każdego zalać wojskiem i bez problemu wygrywać, ale z tego co widzę to większość stoi pod palmą zamiast robić RG.

Aha czyli mają im nabijać surowce walcząc??? :))))) Faktycznie wyjście awaryjne podpowiadasz.

Aha czyli mają im nabijać surowce walcząc??? :))))) Faktycznie wyjście awaryjne podpowiadasz.

Przeczytaj jeszcze raz, mając tyle kont powinni kazdego zalać RG i stać pod kazdym miastem przeciwnika i pladrować no chyba, że to tylko multi a prawdziwych graczy jest 5 na krzyż:)

Przeczytaj jeszcze raz, mając tyle kont powinni kazdego zalać RG i stać pod kazdym miastem przeciwnika i pladrować no chyba, że to tylko multi a prawdziwych graczy jest 5 na krzyż:)

Czy znasz pojęcie cudu Hades? No i wszystko staje się jasne.

• Pierwsze słyszę o czymś takim, używałem tylko kolosa:)

Dalej nie ma co chyba dyskutować jak w tak wielkim sojuszu nie znajdzie się 20-30 osób gotowych do odpowiadania na ataki.

• I kto tu nie zrozumiał ironii ... ? Twierdzisz, że świetnie się bawisz, a brzmisz jak człowiek śmiertelnie urażony. W Twoich wypowiedziach nie widać ani radości, ani uśmiechu - raczej sporo jadu. Ale śmiej się dalej - w końcu śmiech to zdrowie. ;)

• Pierdzielisz aż mi się robi głupio gdy to czytam. Cały paradoks prawdziwych graczy polega na tym, że trzeba się z nimi komunikować, mają ograniczony czas, często się z nimi można minąć, poganiać żeby robili ulepszenia, a w większości mają po jednym koncie. Komu wy chcecie zamydlić oczy?

Wy za to zasiadacie na swoich kontach, gdzie są ataki o 4 w nocy i idą z 3-4 kont. Macie od groma mułów, którymi wspieracie główne konta do ładowania surki w ulepszenia. Gdybyś miał czy miała (uj wie kto teraz odpisuje po drugiej stronie) trochę rozumu, to nie byłoby takich głupich odpowiedzi.

Piszesz o odpowiadaniu na ataki czyli zasilania was marmurem? Haha już tak dostaliście dużo za frajer. Może jeszcze niech prawdziwy gracz do was przypłynie, bo przecież tak piszecie, najlepiej z ulepszeniami na 10 poziomie żebyście dupy nie musieli ruszać. ^^ porażka z wami.

• Marklin jedno wielkie <3 dla Ciebie, bo serce mi pękało widząc jak Twój sojusz zostawił Cię samego na polu walki.

Skąd w ogóle pomysł, że został sam? Przemyślana decyzja, więc nie graj na emocjach. ;)

Dziękuję za odpowiedź, w sumie masz rację, nie powinnam dawać mu słów uznania, bo na forum można jedynie kogoś zjechać, a ja durna chyba nie doczytałam regulaminu ;) A skąd miałam taki pomysł ? wytłumaczę :

Tego dnia w innych walkach dostaliśmy od Was KOLOSY, następnie walczący kliknęli urlopy i Marklin został w walce sam, ponieważ kolosy nie pomogły, a reszta walczących poszła na urlop to stracił możliwość rotacji i dosyłania, więc z pewnością zrobił to przemyślaną decyzją, a nie pomyłką. Obiecuję trzymać emocje na wodzy i nie martwić się o graczy, którzy walczą kolosami ( tu nie mogliście go użyć bo walka była w naszym mieście ) ;)

• Marklin jedno wielkie <3 dla Ciebie, bo serce mi pękało widząc jak Twój sojusz zostawił Cię samego na polu walki.

Skąd w ogóle pomysł, że został sam? Przemyślana decyzja, więc nie graj na emocjach. ;)

Dziękuję za odpowiedź, w sumie masz rację, nie powinnam dawać mu słów uznania, bo na forum można jedynie kogoś zjechać, a ja durna chyba nie doczytałam regulaminu ;) A skąd miałam taki pomysł ? wytłumaczę :

Tego dnia w innych walkach dostaliśmy od Was KOLOSY, następnie walczący kliknęli urlopy i Marklin został w walce sam, ponieważ kolosy nie pomogły, a reszta walczących poszła na urlop to stracił możliwość rotacji i dosyłania, więc z pewnością zrobił to przemyślaną decyzją, a nie pomyłką. Obiecuję trzymać emocje na wodzy i nie martwić się o graczy, którzy walczą kolosami ( tu nie mogliście go użyć bo walka była w naszym mieście ) ;)

Niestety ale droga dedukcji nie jest Twoją mocną stroną. Walka w waszym mieście, przenosicie w miejsce muła trzy kolejne miasta na wyspę, miasta napakowane lądem i flotą. To zaważyło, że w tym rejonie decyzją zarządu trzeba się wycofać + dopiero urlopy. Poza tym nie musisz podkreślać słowa kolos, to akurat część legalnej gry. ;)

Niestety ale droga dedukcji nie jest Twoją mocną stroną. Walka w waszym mieście, przenosicie w miejsce muła trzy kolejne miasta na wyspę, miasta napakowane lądem i flotą. To zaważyło, że w tym rejonie decyzją zarządu trzeba się wycofać + dopiero urlopy. Poza tym nie musisz podkreślać słowa kolos, to akurat część legalnej gry. ;)

Przyganiał kocioł garnkowi. ^^ Kolos legalny, tak jak i skok miastem, a do Was nie da się inaczej dostać, bo jesteście obstawieni tak kontami / mułami, że płynąc do Was, po drodze bym zapomniała w jakim celu płynę. I błagam nie sugeruj mi, że te 259 kont w Twoim sojuszu to realni gracze, którzy tak cudownie się zgrali i zaraz po fuzji zajęli równiutko cały teren w promieniu kilkunastu wysp i w godzinne wstąpili do sojuszu, i że macie wśród 259 graczy taką komunikację, że jak lecę atakiem na jednego gracza to nagle on i jego 5 okolicznych wysp w 3 minuty odpala urlop, gratuluję zgrania i świetnej komunikacji w sojuszu. ^^