ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΧΡΙΣΤΟΥΚΟ

• ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΠΡΩΗΝ ΣΥΜΜΑΧΟ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ... ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΑΣ ΕΝΑ ΦΙΔΙ ΑΠΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ... ΕΔΩ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΡΗΤΟ... ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ...

ΛΟΙΠΟΝ

Απλά θα κάνω μια ανακεφαλαίωση…

ΆργησαΜΕ αλλά σε κατάλαβαΜΕ.. κατάλαβα τι έκανες τόσο καιρό.. δυστυχώς για εμένα επιβεβαιώθηκε ο Θύμιος…

ελεγες ολα τα χρονια οτι εχεις προβλημα με την γυναικα ετσι.... Πρόβλημα με την γυναίκα αποδεικνύεται ότι ουδέ ποτέ είχες… το χρησιμοποιούσες σαν πρόφαση τις περισσότερες φορές για να αποφεύγεις πράγματα…. Αν είχες πραγματικό πρόβλημα με την γυναίκα και σε ενδιέφερε θα έκανες αυτό που σου προτείναμε και τον Σεπτέμβρη θα ήσουν κομπλέ με όλους σου τους λογαριασμούς..

Ξέρεις πολύ καλά ότι σε εμπιστεύτηκαμε και για αυτό τον λόγο σου δωσαμε και τους δυο λογαριασμούς ο ενας καλος πειρατικος οπου τον χρησιμοποιησες υπερ του δεοντως και ο αλλος 43 μυρια λογαριασμος να τον κανεις οτι θελεις...αν είχαμε την παραμικρή υποψία για το που μας έχεις γραμμένους σε καμία περίπτωση δεν θα σου δινεμε τους λογαριασμούς…

Aυτό που μας πείραξε βέβαια περισσότερο σε εσένα είναι το ότι θεωρείς ότι δεν σε βοήθησαμε όταν πηραμε την αποφαση ήρθα πάνω για μεχες με τον μαγγοτην και ότι δεν είχα τι να κάνω… ενω στο τηλ μου κλαιγοσουνα οτι δεν αντεχεις αλλο εισαι πανω απο ενα πσ... μαλωνεις με την γυναικα μαλωνεις με τους συναδελφους σου στην δουλεια μαλωνεις με τους πελατες γιατι εισαι συνεχεια με ενα κινητο στο χερι...αυτό το ότι είσαι αγνώμων είναι το χειρότερο από όλα… άμα φίλε κρις ήμασταν εγώ και ο Θύμιος σαν κι εσένα όταν μπέρδεψες τις ιπ σου με τον μεγάλο σου λογαριασμό σε αυτα που έμπαινες με vpn θα είχαμε κάνει τικετ και θα είχες πάει σε διακοποδανειο για έναν χρόνο… αλλά προφανώς και δεν σου μοιάσαμε.

Είχα μάχες σε 2 κόσμους... και εσυ ειπες οτι ήθελα να κάνω μάχες γιατί δεν είχα τι να κάνω και στον γάμμα κόσμο… Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος….

Λες ότι έκανες ότι σου ζητούσαμε… εννοείτε ότι θα το κάνεις ήσουν σε συμμαχία συνεργαζόμασταν οπότε μην το λες, λες και έκανες κάτι το ιδιαίτερο… ενεργός παίχτης είσαι μπορείς άνετα να κάνεις τα πάντα.

Μετα… ξέροντας ότι έχει προηγηθεί νοσοκομείο στον Θύμιο 2 μέρες μετα στην ένωση δεν σήκωνες τηλ ενώ δημιουργούσες όμορφα και γρηγορά συμπλέγματα με 17αρια νησιά…. Αν αυτό δεν είναι ατιμία φίλε κρις τότε τι είναι?

Δεν θέλεις να έρθεις στην παρέα μας γιατί δεν μας γουστάρεις αλλά έρχεσαι στον κόσμο που πάμε και εμείς… και θέλεις να βάλεις στην συμμαχία έναν διπλό αλλά όχι τον κύριο λογαριασμό… γιατι ηρθες στο κοσμο αλφαα αφου το παραδεχεσαι κιολας οτι ηξερες που θα παμε πριν την ενωση? γιατι δεν πηγες σε αλλο σερβερ και ηρθες σε αυτον που πηγαμμε εμεις? αυτό πως το ονομάζεις εσύ φίλε κρις???? Άμα πω εγώ θα φάω μπαν… βρες την λέξει μόνος σου….

Κάνεις ολόκληρο θέατρο ότι πούλησες τον λογαριασμό αντί απλά να πας σε άλλο σερβερ από ότι πήγαμε εμείς…… δεν έχεις ούτε εμαιλ αλλαγής από την αγοραπωλησία του λογαριασμού δεν έχεις ούτε αλλαγή από την υποτιθέμενη επανάκτηση του λογαριασμού σου…. Γιατί απλά αυτό δεν συνέβη ποτέ και μην επιμένεις γιατί η Ανάβυσσος είναι δίπλα θα έρθω να σε βρω κρατώντας το ευαγγέλιο και θα σε προκαλέσω να βάλεις εκεί το χέρι σου και να ορκιστείς σε ότι έχεις ιερό… οπότε κόψε το δούλεμα.

Αυτά κρις ξέρεις πολύ καλά… μην τα λες σε εμένα…. Δεν χρειαζόταν όλο αυτό το θέατρο…απλά διάλεγες άλλο σερβερ και τέλειωνε εκεί το όλο θέμα… δεν μπορείς να ακούσεις αλλά ούτε να σηκώσεις τηλέφωνο γιατί ξέρεις και ότι έχεις άδικο και ότι λες ψέματα στο 90% αυτών που λες….

Αυτά… γιατί δεν δοκίμασα αλλά είμαι σίγουρος ότι και εμένα στο τηλ με μπλόκαρες… σαν καλός παντελονατος άντρας.

Λοιπόν και κάτι τελευταίο μιας και εσύ μου το είπες στο τελευταίο μήνυμα σου… παρακαλώ πολύ το ζουλαπι και τον άλλο τον μεγάλο λογαριασμό που εμφάνισες στον αλφα βάλτους σε διακοπές… αυτά τα λίγα..

Υ.γ. για να μην αναφέρω ότι και σαν σύμμαχοι έκανες μια πολύ καλή συμφωνία να μην σε βαράει ο μεγαλος τοτε πειρατικος αντιπαλος … τουλάχιστον ο τζολε έκανε αλλά τα είχε μεγάλα και μας το παραδέχτηκε… εσύ ούτε αυτό δεν έκανες… γιατί φίλε κρις και για εμένα ήξερε ο μαρλευ ότι είμαι ολυμπιακός με διαρκείας στην 7 και ότι πάω σε κάθε αγώνα αλλά μια χαρά με βαράγανε… εσένα όμως οοοοχι γιατί δεν είχες κάνει και συμφωνία ε? α ρε κρις… λοιπόν αυτά είχα να πω… καταλάβαμε πολλά πράγματα αλλά εγώ ειδικά άργησα.. καλή συνέχεια.

***Λογοκρίθηκε***

.. για πες μας και εδω που εισαι λαληστατος ισχυει???

τερμα λοιπον το κλεψιμο και η λεηλασιες που εμπαινες και αρμεγες συνδεδεμενοι με vpn για να ανεβαινει ο λογαριασμος σου αερα... απο εσενα εναν αρχηκλεφταρα μαθηματα δεν δεχομαστε... και ναι ας χανω στις αναφορες... μεγαλυτερες αναβαθμισεις εχεις οποτε δεν με απασχολη... αλλα οχι οτι θα παιξεις στα ισια εσευ με καποιον που εχει μεγαλυτερες αναβαθμισεις απο εσενα.... κοτοπουλακι...

και κατι τελευταιο ο μονος τροπος ***Λογοκρίθηκε***

+1 Προειδοποίηση για Ασέβεια του Κώδικα Συμπεριφοράς~ Whitedrum

• το 99.9% ειναι μπούρδες εσένα και του αλλού του μεγάλου παιχταρά THIMIOS30 μιλαμε για την παιχτουρα την μεγαλη στα ισα με τιποτα γιατι θα γινει κοκκινος ο σβερκος εδω γινεται και με 7 λογαριασμους εναντιον 1 .με ξενα κολυβα κανει κηδειες ασε μας απο εδω πικραμένοι στα ειπα και στο τηλέφωνο και εν μεροι συμφωνείς που κακολογει και βριζει ολους τους συμμαχους πισω απο την πλατη τους.....μολις γινεται στραβη....κατσε εκει να σε βριζει και να σου λεει τα διαφορα και να λεει και απο πισω σου ενα σωρο πραγματα....τετοιος εισαι και εσυ!!!να τον χαίρεσαι τετοιο συμμαχο!!και γω οταν ηρθα στην συμμαχια σας παλι στην πρωτη τριαδα ημουν πριν ερθω.....σιγα την ασπιδα brh ασε μας ρε που σας ειχανε στην φαπα οι δικαστες και παρακαλαγες να ερθω στην σθμμαχια σου....και μετα τι εκανε ρε εσυ και το φιλαρακι σου?ΠΗΓΑΤΕ ΣΤΟΥς ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ!!!!και το φιλαρακι σου δεν κανει τετοια που εγραψες ε???δεν ειναι κλεφτης υλικων διπλον του ε?ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ!!!

***Λογοκρίθηκε***

+1 Προειδοποίηση για Ασέβεια του Κώδικα Συμπεριφοράς~ Whitedrum

• Μην ανοίγετε ξανά θέματα που έχουν κλειδώσει πρόσφατα.

Δεν θα πω κάτι.. ελπίζω να καταλαβαίνετε τον λόγο, καθώς υπάρχουν κανόνες..

Παρακαλώ να μην ανοιχτεί παρόμοιο θέμα μιας κ η επανάληψη ανοίγματος ιδίου θέματος είναι ενάντια στους κανονισμούς.

Το νήμα κλειδώνει
    Ευχαριστώ

AchingEcstaticAegeancat-size_restricted.gif