[KIBESZÉLŐ] Új verzió

 • A Theta szerveren szövi nélkül voltam.

  A LOC ismerős! :) Az SZVSZ-t meg egyedül "elvertem"! :))) Borzidor a régi Fórumon ismerte el a győzelmem.

 • hehehe hát igen régen nagy nevek voltak a játékosok között :D ma már csak pár kitartó öreg csont maradt :( meg a függök xd

 • Szép estét!


  Úgy látom, pörgött itt az élet, míg agonizáltam a kórházban. Jajh, a gonosz go korrupt és részrehajló szöveg azóta sem múlik. Egyszer mondja el valaki, mi érdekem fűződött ahhoz, hogy részre hajoljak.

  Na de pár napja még lehajolni se tudtam, egyszerűbb mozdulatokat is lassan, kapaszkodva. Túl vagyok rajta, kérek valami alkoholost, csak mert végre szabad.

  i3xx2ua6jzwa9wo56all.jpg

 • HindaVichi a válasz erre egyszerű: az átlag GO minden szakmai nélkülözés alapján lett kiválasztva (szinte bárki lehetett GO), az egyetlen feltétel éppen az volt, hogy értsen a játékhoz, amihez kellett az, hogy játsszon.


  Mondok neked egy szót, amiről doktori értekezéseket lehetne írni: összeférhetetlenség


  Mivel minden GO játékos, minden szerveren okvetlenül kell legyen olyan játékos akivel jóban van, akit ismer, akivel baráti kapcsolatot tart. Már ebből kifolyólag bármely tárgyilagos eset pártatlan megítélésére alkalmatlan.


  A másik szó pedig: javadalmazás.


  A GO nem kapott a munkájáért fizetséget, melyre tekintettel könnyen megvesztegethető. Volt is rá példa nem egyszer.

 • Ody kedves, én sok dologra válaszolok itt. Becsületsértésekre nem szoktam. De most annyit...


  Ha a GO az adott szerveren a játékos sziámi ikertestvére, és mint ilyen, végtelenül részrehajló, akkor se ment sokra, mert felügyelték. A SGO, az Admin, egy ideig GO társ is, de vegyük csak az első kettőt. Mivel három egymással nem rokoni,baráti kapcsolatban álló személy nézett a történetre alaphangon, a GO eleve nem alkalmazhatott hosszabb tiltást engedély és ellenőrzés nélkül, ez a vád eleve nem jön össze.


  Szokás szerint olyan dolgokról beszélsz, amit csak felületesen látsz, a lényegét sosem ismerted. De mindegy is. Az elmúlt hetek megtanítottak rá, hogy vannak fontosabb dolgok, mint légből kapott rágalmakra válaszolgatni egy végét járó játékban. Úgyhogy ezt én is le is zártam. Hála istennek már nm is kötelező válaszolom, mert nem vagyok team tag. Juhéé!

  i3xx2ua6jzwa9wo56all.jpg

 • Akkor tulajdonképpen most azzal egészítetted ki amit elmondtam, hogy amikor nem a GO, akkor az SGO, amikor meg nem a GO és az SGO, akkor az Admin volt részrehajló. Ez lehet így van. Elfogadom.


  Mi azon a becsületsértő egyébként, hogy mondjuk leírjuk az igazságot, hogy egyes - meg nem nevezett GO-k - anyagi juttatásokért megtettek bizonyos dolgokat? Voltak akik még a GF-től kapott kuponjaikat is árulták.

 • Egyébként nem tudom miért érezted személyes támadásnak azt, hogyha megemlítésre kerül, hogy mai napig ilyen játékosok lehetnek itt, mint a fentebb említett Betá-s csávó. Jöttök itt az olyan szabályokról, amikről még most sem beszélhettek (közben meg négyszemközt apránként kicsacsogjátok), de nehogy már ne lehessen kirakni azt az embert, aki beregisztrálja magát 160x, folyamatosan nyomja magának kalózpontokat, fosztja saját magát, és érdekes módon a körülette lévő szigetek is tele vannak a multijaival.


  De igen, kilehet, csak valaki valamilyen okból nem akarja. Millió egy ponton sérti mind az ÁSZF-et mind a Játékszabályzatot. A süket szöveget meg, hogy miért nem lehet, inkább hagyd meg esti mesének azoknak, akik beveszik.

 • Néhány játékosnak milyen rossz is lehet, hogy nincs team! Senki, akinek kötelezően bele kell állni a mocskolódásba! Pedig ez volt a kedvenc játékuk! De az van, hogy momentán ez nekem nem kötelességem, és ez az egyik oka, hogy nem siratom a go munkát.


  Az van Ody, hogy nem érdekel, mi sérti szerinted az ÁSZF-et. És tök jó, hogy ezt leírhatom. Ugyanis aki a szabályokat hozza, az a GF. Kérd rajtuk számon, hátha neked felelnek. Nekem akkor sem tették, amikor még érdekelt.


  Kérek egy cukormentes narancslét hajcsi előtt. A Covid tönkre vágta az inzulintermelésemet, a cukor tiltólistára került.

  i3xx2ua6jzwa9wo56all.jpg

 • Ody... :)


  Mondhatod, hogy miért is veszi Hinda magára, de az elmúlt félévet nem számolva, mióta játék team gyakorlatilag nincsen, az előtte lévő kb. 1 évben így nézett ki a közvetlen játék team, ami az előtte lévő további 1-2 évben sem nézett ki nagyon másképp, esetleg akkor még + pár azóta kiesett ember volt:

  Volt 1 TM Detty személyében

  Volt 1 SGO-nk: Hindus

  Volt 4 GO, Zsu, Sajti, Ercsa és jómagam

  (meg volt pár tiszavirág életű (T)GO akik vajmi kevés vizet zavartak)


  Lehet, hogy az Ika már 12 éve tart, de mivel Te többnyire még jelen időben beszélsz, ezért bármit is gondolsz, ezekkel az állításokkal a legutolsó (ex)team-tagokat vádolod, így ne csodálkozz, ha valaki esetleg kevésbé barátságosan reagálja le mint én :)


  Én egyik GO-társamnál sem tapasztaltam, hogy részrehajló lett volna. Mindenki tette a dolgát, amennyire a lehetőségek és a szabadidejük engedte.

  Igen, voltak csaló játékosok, akik nem kerültek tiltásra és nem, az esetek jó részében lövésem sincs, hogy ki volt az illető és kinek a haverja (amikor igen, akkor meg általában az csak olaj volt a tűzre, és pluszba motivált hogy sikerüljön elkapnom, és ha sikerült, akkor jóérzéssel nyomhassak rá a tiltás gombra -- mivel az olyan játékost jelentett, akiről tudtuk, hogy pofátlanul csal és csak annyi a kérdés, hogy vagy lebukik vele, vagy nem) :)

  Nem voltunk mindenhatóak, felemlegethetsz olyanokat akik megúszták -- akár azért mert ügyesen csinálták, akár mert szerencséjük volt, vagy csak mert szerencsétlen (S)GOnak épp nem volt annyi felesleges szabadideje, ezért fizikailag nem volt lehetséges.

  Pofára nem tiltunk, lehet valamikor régesrégi időkben amióta már 3x cserélődött a szabályzat, a szabályzat értelmezése és a team vezetése is, akkor egyes GOk pofára tiltottak (vagy épp nem tiltottak), de a mi teamünkben (vagyis az előbb megnevezett embereknél) ilyen nem volt.


  Ha kíváncsi vagy rá, mivel alapból elég antiszoc voltam és 1 szerveren játszottam (játszom) többé-kevésbé aktívan, a team tagokon kívül nagyon kevés játékos volt, akiket különösebben ismertem, esetleg találkoztam is vele GOként.


  Mint írtam Ody, mi sem voltunk mindenhatóak. És édeskevés volt a G(R)O szerint csalsz ahhoz, hogy tilthassunk valakit. Volt is sok belső vita, amikor próbáltam kitiltani valakit aki ellen nem volt elég az objektív bizonyíték amit fel tudtam hozni.

  Lehet hibáztatni ezért a szabályzatot, esetleg egyes szabálypontok hiányát. Azonban ezekbe nekünk is vajmi kevés beleszólásunk volt a szabályok alakulásába, illetve attól függetlenül, hogy egyes szabálypontok (vagy a hiányuk) úgy és abban a formában sokszor szerintünk (szerintem legalábbis mindenképp) óriási hülyeség volt, ennek ellenére nekünk tartanunk kellett magunkat ezekhez a szabálypontokhoz.


  Nem nagyon volt arra lehetőség, hogy külön utakon járjunk. Ha valaki megteszi, annak elég gyorsan leszedik a fejét. Ha pedig valakit ténylegesen olyan dolgokra tiltanék ki (múlt időben persze), ami után nem tudom felmutatni, hogy ezt és ezt a szabálypontot így és úgy szegte meg, és jogi útra terelné a dolgot, akkor aztán lehet hogy a valóságban is leszednék a fejemet (főleg ismerve az ügyvédeket, akik még egy gyilkosságból is kihozzák, hogy áldozat - aki meghalt - ölte meg a gyilkost, csak az valahogy feltámadt).

  Nyilván volt olyan aki fenyegetőzött ügyvédekkel, perrel, meg minden, ezeket viszont azért tudtuk könnyedén lerázni, mert az adott konkrét esetben tök jól bizonyítani lehet, hogy "ez a szabály, te meg ezt így-és-így megszegted kisapám, tehát magadnak köszönheted".  Egy szó mint száz, felhozhatsz mindenféle játékost, vagy ügyletet Ody, de ha általánosságban a GOkat vádolod azzal minket vádolsz, akár az volt a célod, akár nem.

  Ha valamelyik rég elfeledett 10 évvel ezelőtti GOra gondolsz, azt világosan írd le - ha nevet nem is használsz! Viszont ha általánosságban GOkról beszélsz, ráadásul közelmúltban lévő eseteket emlegetsz fel, azzal akaratlanul is minket teszel a vádaskodásod középpontjába, ergo mi reagálni fogunk rá ha unatkozunk (karantén van, még ha lazítottak is rajta) vagy nagyon felhúzod valamelyikünket :)

  Uff! Én beszéltem! :) Köszönet a sigért/aváért Lady Drakhe! <3

  d08juejk2v9tsl55ea.jpg
  Grooveland, Észosztó :)

  (ikariam.hu Alpha/Lambda/Omega/Ares3/Boreas/Charon/Demeter ex-GO)


  Edited 2 times, last by Grooveland ().

 • én nem hiszem, hogy magatokra kellene venni minden kritikát, amelyet támadásnak véltek..


  Mi játékosként látjuk, nem a Ti oldalatokról..és előfordul, hogy amit mi csalásnak gondolunk, azt követeljük tiltásra, szankcióra, de azt általában nem látjuk, hogy az bizonyítható-e..vagy amikor tiltanak valakit, akkor felháborodunk, de mi nem láthattuk azt, hogy ő mennyire csal..


  Ody, szerintem minden játékos tudna mesélni kettőnkön kívűl, de felesleges, a gf hoz szabályokat, és a játék része lett az is, hogy lehet kijátszani őket, nem nehéz, sokan, sokféle tippet írtak már le ezen fórumon is, csak olvasgatnod kell..az, hogy az első néhány év szigorú felügyelet alatt volt/no meg a tiltottak listája is publikus volt :D/ egy dolog, de ahogy csökkent a játékosok száma, úgy csökkent a szabályok keménysége is, és eljutottunk odáig, hogy a gf is szemet huny pl multitelepek felett, mert általában nemcsak egy embernek van, és a vetélkedés miatt elég sok ambrót is használnak, és ez a legfontosabb a játék üzemeltetőinek.

 • Kérem fejezzétek be a GO korrupciós kibeszélést. Itt az új verziók kibeszélése lenne ugyebár a téma. Ha ezzel kapcsolatban van észrevételetek, akkor azt fejtsétek ki....

 • Kérem fejezzétek be a GO korrupciós kibeszélést. Itt az új verziók kibeszélése lenne ugyebár a téma. Ha ezzel kapcsolatban van észrevételetek, akkor azt fejtsétek ki....

  mennyi és milyen hiba van az új verzióban?

 • erre tőletek várjuk a választ, Rettenet..

  A multi telepekre visszatérve... ha van bizonyíték, repülnek, ha nincs, akkor akárki feleslegesen írogat, meg vádol részrehajlással bárkit.

 • erre tőletek várjuk a választ, Rettenet..

  A multi telepekre visszatérve... ha van bizonyíték, repülnek, ha nincs, akkor akárki feleslegesen írogat, meg vádol részrehajlással bárkit.

  azok már a játék részei lettek, felesleges miattuk háborogni


  A részrehajlás és a korrupció szerintem butaság, életszerűtlen

 • erre tőletek várjuk a választ, Rettenet..

  A multi telepekre visszatérve... ha van bizonyíték, repülnek, ha nincs, akkor akárki feleslegesen írogat, meg vádol részrehajlással bárkit.

  egy bosszantó hiba: egyezmény felmondásakor befagy az ablak... /a többitről inkább nem...;)


  kéretik a nevem kisbetűvel írni8)

 • Akkor tulajdonképpen most azzal egészítetted ki amit elmondtam, hogy amikor nem a GO, akkor az SGO, amikor meg nem a GO és az SGO, akkor az Admin volt részrehajló. Ez lehet így van. Elfogadom.


  Mi azon a becsületsértő egyébként, hogy mondjuk leírjuk az igazságot, hogy egyes - meg nem nevezett GO-k - anyagi juttatásokért megtettek bizonyos dolgokat? Voltak akik még a GF-től kapott kuponjaikat is árulták.

  Hú csezd meg ezt csak most mondod????Akkor kéne kupont szereznem mert nem,h eladni ,de vennem kéne!

  Azt bírom,h meg nem nevezett Gok!!Életbe nem hallottam erről(pedig beszélünk egymás közt ,szted!)!Na mindegy is.


  Igen a feltétel az,h Go legyél,h játssz különben fogalmad nincs eszik vagy iszák a játékot.Szabályt csak így tudod betartatni vagy ép hibákat orvosolni.


  Vedd úgy figyelembe a Go főnöke az Sgo az övé pedig az Admin.Tehát olyan ez mint ha rendes melóban van feletted vagy 3-4 főnök .

  Remélem most már elmondtuk amire oly kíváncsi voltál és ezzel téma lezárva.


  Jah és a titoktartás az meg olyan mikor meggyónsz és a pap nem mondhatja el mert gyónási titok!  Visszatérve téma:

  rettenet én most bontottam és nem volt gondom vele.

  Ew9qdDg.png

  A lehetetlen csak a fejedben létezik.... smile.png


  Sig & Ava by Lara love.png