Merhabalar,
İkariam artık yok oluşun ve artık yeni oyuncu kazanamayam açılan serverleri bile doldurmakta bile sınıfta kalan bir oyun olmaktan ileri gidemiyor.
Ticaret yapan insanlad ve bunlara göz yuman kendi komisyonu üzerine bunları sümen altı eden çıkarı ve menfaati kendi çebinden başka bişey düşenmeyen. Kokuşmuş ve çürümüş bir mod ve coma ve yöneticiler tarafından yarını düşünmedem hareket ediliyor.
Gp Bugu çıktı, Tüm yöneticiler hangi hesabın yaptıklarını ne olduğu bildiği halde 3 maymunu oynadılar ceplerine giren çıkarı düşündüler. Bu adamşar bu gp ile hades yapıp kaynak kastı bu adamlar bu gp ile satış yaptı ve haksız rekabet oluşturdu sonuç 3 maymunu oynayan ikariam yönetimi.
Şimdi de kaynak bugu varmış neymiş ceza vericeklermiş 2-3 küçük hesabı banlayıp büyük balık ve ticaret ortaklarına dokunamıyorlar bile yalandan yazılar ve banlar asıl büyük ticaret isimleri dokunulmuyor haklarında açılan Ticketlere bile 2 hafta geçmesine rağmen cevap bile yok
Bizler kimlerin ne olduğunu hangi yöneticilerin arka tarafta ne pazarlığı yağtını küçük hesapları banlıyım ana hesabı açarız muhabbetlerini de biliyoruz.
Bu kokuşmuş oyuna bizlerde para atıyoruz sizin o ticaret ortaklarınızdan çok para biz atıyoruz, siz onların kaynağını gpsini ve altınını bug ile zaten veriyorsunuz.
Sözde Ticaret bitirmek için depo süre kısıtlaması gelicek ilk 48 saat bir bakıyorsun bazıları bunu herkesten aylar çnce öğrenip depoları parçalamış bile hangi yönetici dostlarına haber ucurdu buyursun kendi yazsın ben yazışmalarını ban muhabbetlerinde yazdıklarını buraya mı sereyim yoksa direk Almanya ile mi çözelim bu işi
Bu kokuşmuş düzen ve oyun ya çöker yada siz altında kalırsınız bu çıkarcılık ve işbirliği ile sizler de yok olur gidersiniz.
Son 1 yılda hesaba toplam 400k amb alan biri olarak bu düzen düzelmezse bırakalım oyunu . Ticaret yapanlar oynasın sistemleri ve düzenleri batınca bakalım napacaklar benim elimde yeteri kadar kanıt var mahkeme veririz oyun kurallarına uymayan ve taraf tutan bir yönetim var sonuçta.
Hadi bakalım Kaç kişi Ticaret ortağı kaç kişi bileğine güvenen savaşcı belli olsun.