Katona kereskedelem

• Sziasztok!

A kereskedő poszttal kapcsolatban gondolkodtam, hogy miért nincsen olyan funkció, hogy szárazföldi vagy flottás egységeket akarok vásárolni? Ugye a nyersanyagoknál vagy tőled viszik el a fát vagy te viszed el a fát, mert valaki kitette, hogy megveszi X aranyért. Ezt nem lehetne megcsinálni a katonákkal is? Kirakom, hogy szükségem van 1000 hoplitára és akinek van, az le is szállíthatja. Meggyorsítaná a fekete piaci kereskedést. Nem kéne arra várni, hogy valaki tegyen fel katonákat és nem kéne írogatni, hogy valaki tegyen fel egységet, mert kell. Egészen más fekvése lenne a későbbiekben a harcoknak is, mert sosem lehet tudni, hogy kik azok, akik folyamatosan szállítják az egységeket igény szerint.

Üdv,

buik

• Sziasztok!

A kereskedő poszttal kapcsolatban gondolkodtam, hogy miért nincsen olyan funkció, hogy szárazföldi vagy flottás egységeket akarok vásárolni? Ugye a nyersanyagoknál vagy tőled viszik el a fát vagy te viszed el a fát, mert valaki kitette, hogy megveszi X aranyért. Ezt nem lehetne megcsinálni a katonákkal is? Kirakom, hogy szükségem van 1000 hoplitára és akinek van, az le is szállíthatja. Meggyorsítaná a fekete piaci kereskedést. Nem kéne arra várni, hogy valaki tegyen fel katonákat és nem kéne írogatni, hogy valaki tegyen fel egységet, mert kell. Egészen más fekvése lenne a későbbiekben a harcoknak is, mert sosem lehet tudni, hogy kik azok, akik folyamatosan szállítják az egységeket igény szerint.

Üdv,

buik

szia,

a kereskedő posztnál nézz rá a "Katonacsere" opcióra.. első körben..

üdv, T.

• Szia,

Ismerem a katonacsere opciót. De ott csak azt látom, milyen egységeket tettek fel más játékosok. A posztom arra irányult, hogy én szeretném megadni, hogy pl. szükségem van 1000 hoplitára és ezt kiteszem 613 aranyért. Ekkor a játék, ahogy a nyersanyagoknál is zárolna 613.000 aranyat és így csak arra kellene várnom, hogy valaki leszállítsa nekem a katonákat. Én erre nem látok opciót.A nyersanyagoknál ugye úgy megy, hogy Kereskedelmi poszt->ajánlatok->fa->ajánlat típusa->megvesz->mennyiség->díj. Be kéne építeni ugyanezt a funkciót, csak a katonákra.

üdv,

buik