7 AY KİTLEME VE BAĞLAMA

• selamlar inaktif oyuncuya saldırdım altınını yağmaladım

Oyunun ilk 10 sıralamasındaki adam benim şehrime saldırdı. altınlarımı geri ver dedi ve başka bir multi hesabından şehirlerimi kitledi böyle bir şeyi ilk defa görüyorum saldıran kişinin onlarca hesabı var ve hiçbir ban yemiyor böyle resmen mesaj kısmında benim hesaplarım dedi ama yine de engellenmiyor

• Belli sayıda oyunu ip paylaşımı yaparak oynaması kurallara uygun. Ama bu hesapların her biri bağımsızmış gibi düşünmek lazım. Birine yapılan saldırıya öbürüyle intikam almak bildiğim kadarıyla kurallara aykırı. Hepsi benim heabım dediği hesaplar işin içine dahil ise operatöre ilet butonuyla şikayet edebilirsin.

7 aylık kilitleme konusu ise oyunun bir açığı denilebilir ve bildiğim kadarıyla yöneticiler bunu kullanmanın cezası olmadığını açıklamışlardır.

• Ana şehirlerinden biriyle sağa sola ışın atmak bu yüzden tehlikelidir. Adam bir kilit atar ve artık komşu olur kardeş kardeş oynarsınız yan yana. Bu gibi aksiyonlar için sömürgeni yıkabileceğin seyyar şehirler bulundurman gerek