מלחמת השרת - RTF VS HONOR - מעקב

• צהריים טובים

בעקבות המיזוג האחרון נפתחה מלחמה ענקית בין שתי הבריתות הגדולות שהיו בשני השרתים הקודמים, יונומה וגאיה.

המלחמה בעצם המשיכה מלחמה שהיתה עוד בשרת ביתא, כאשר עתה נוספו בריתות נוספות שהתמזגו או הינם בריתות תמיכה.

כך DF או בשמה החדש, MLF, התחברה ליופיטר, ויחד הפכו להונור. וכן ברית דה קראו, שהורכבה מהרבה משחקני גודס, הצטרפה לרטפ, וכן הלאה.

כמו בעבר, שמח לצרף טבלה בה רואים את המצב בנקודת זמן זו. כשבועיים לאחר המיזוג, זמן מספיק בכדי שרוב השחקנים יצורפו לבריתות לאחר המיזוג.

הפעם לא הכנסתי ניקוד תרומות כי זו לא באמת פונקציה, כאשר הרבה מהתרומות באיים (שמראים על חוסן של שחקנים) נעשים ע"י "שחקני תרומות".

כמו כן נקודות הגנה והתקפה לא הוכנסו כי הם מידי יום יורדים ובמקביל עולים עם ניקוד חדש, כך שזה לא ממש פרמטר לראות מי מוביל. לעומת זאת שאר הפרמטרים מראים מי התקדם יותר

ומי נחלש בעקבות המלחמה (כמובן יש דברים נוספים שמושפעים כגון ענייני זהב וגנרלים בצורות פחות, נאמר כך..).

לא הכנסתי בריתות תמיכה שעם מעט מאוד ניקוד (כגון יופיטר אקדמיה ועוד).

אה, עוד נקודה, רטפ נקראת RTF-N , הN על שם נמסיס, סורי, פרקטית לשנות כרגע פחות נוח, סליחה לברית בה הייתי בגאמא.. :)

תהנו, ונראה השוואה בעוד מספר חודשים.

• אה אשכרה איחדו בין השרתים האלה גם למה? מסכנים כל האנשים שעבדו קשה לסגור איים..

ולמה אני לא יכול לפתוח שחקן בשרת החדש?

• אה אשכרה איחדו בין השרתים האלה גם למה? מסכנים כל האנשים שעבדו קשה לסגור איים..

ולמה אני לא יכול לפתוח שחקן בשרת החדש?

היי, כרגע אי אפשר לפתוח שחקנים בשרתים החדשים, יהיה אפשר בעוד כמה שבועות (אם אני לא טועה)

• כל הכבוד על היוזמה בני,
    אני אישית כן הייתי מוסיף נקודות הגנה והתקפה.

כרגע נראה ששני הצדדים דיי שווים עם יתרון קל של 1.5 מיליון לרטפ. אבל זה חישוב גס ולא מדויק בהכרח.

• טוב, עברו כ3 שבועות, שם עדכון, גם בגלל שהיו הרבה שינויים, הרבה גם בגלל שעדיין היינו בתחילת המיזוג ולכן הוכנסו מאות שחקנים לבריתות ולבריתות התומכות.

בנוסף, לא הכנסתי את ברית DEL

ששייכת לצד של הונור, אבל לא הוכנס, אז שמתי אותם בשתי הטבלאות, לפי היום

מה שניתן לראות מבחינת נתונים

1. הונור עלתה בזהב ורטפ ירדה

2. כנ"ל בגנרלים

3. הניקוד של שתי הבריתות עלה, ביחס דומה (לא בכמות, באחוזים)

4. שתי הבריתות ירדו בממוצע הניקוד

5. כמות השחקנים עלתה משמעותית מאוד בהונור, ומעט ברטפ

מבחינת קבוצות הבריתות שעם כל צד, הנתונים דיי דומים.

פרשנות:

נקודת הזמן הראשונית פחות רלוונטית להשוואה, מכיוון שהיו הרבה שינויים בחודש הראשון שלא קשורים למלחמה אלא להכנסת שחקנים בתקופת המיזוג.

כך למשל קבוצת הונור גדלה ב586 יוזרים, דבר שמצד שני הוריד אותם בממוצע ניקוד לשחקן בכמות של 3 מיליון שזה משמעותי

ההוואה הבאה תהיה מול הטבלה המעודכנת

תהנו

השוואה

• הועלתה "טענה" שגם MTX

שייכת לרטפ

אז נתוניה מוכנסים כאן ויוכנסו לטבלה. נותן איזור מול דל פורס שגם הוכנסה רק היום להונור

MTX

מקום 46

33,630,000 כללי

גנרלים 429

2,050,000,000 זהב

ממוצע - 800,000

כמות שחקנים - 42