DEMİR ADALAR - [ A D A ] İttifakı savaş ve yağma raporları bu sayfa altında paylaşılacaktır.
DEMİR ADALAR: [ A D A ] İttifakı Savaş ve Yağma Raporları
-
- Battle Report
- TR
- Atlas
- TheLmiRa
- Thread is marked as Resolved.
-
-
Boş kalacaksa ben asayım birkaç rapor. Maksat yeşillensin burası.
-
E madem asan yok ben ara ara gelip asayım
-
Rodosları ters astım fark ettim mi? Aradaki farkları hesaplamalaktan yorulursanız beyin egzersizi olur diye düşündüm.

-
Boş kalacaksa ben asayım birkaç rapor. Maksat yeşillensin burası.
Serhat bu tavırlar bana çok tanıdık geldi

Araya bir çöl resmi filan eksik
-
TOR İttifakını kim bu kadar korkuttu da Keto ya da Cycrops'a gitmeye çekindiler?
Korsanda bizi vuramayan TOR ittifakının liderinden mesaj aldık. "Ya korsanda ilk 2 sırayı bize verin ya da şehirlerinizi koruyun" (sağolsun turkoturk 3. sırayı da bizim alabileceğimizi söyledi hahaha traji komik).
Emekleriyle elde edemedikleri korsan liderliğini bu yolla sağlamayı tercih ettiler, olabilir saygı duyuyuoruz o da bir tercih. Yakıştı size de.
Olumsuz cevabımızı aldıktan sonra, 700k general puanlı hesaplar bölgemize ışınlanmaya başladı. Yahu sakin olun heyecan yapmayın, biz yeni açılan serverlerden biri Erida'dan geldik, halledersiniiiiz.
-----
Bir de o kadar mutlu oluyorlar ki, bizden birkaç rapor alınca heyecandan dayanamayıp bizim sayfamıza asmışlar.
Elinize sağlık tebrik ederim emeği geçen herkesi.
-
-
Ufak birkaç rapor da benden gelsin. Isınma turlarına başladık.
(Yukarıda belirttiğim gibi Erida'dan geldik bu servere, henüz ticaret gemim bu kadar idare edin hahaha).
Yağmayı yaptım. Hoop bir ışın adaya, bakalım kim gelmiş. OxyGen.
OxyGen boş gezici sömürgemi casuslamayı beceremeyince eline gelen ilk birliği şehrime yollamış, peki sonuç... Hemen aşağıda

Peki yeter mi? Yetmez. Gezici sömürgem ve yağma timi ile geldiğim bölgede neredeyse ittifak savaşı çıkaracaklar hahah. Yahu bu kadar büyütmeyin bizi gözünüzde hemen toplanıyorsunuz.
Neyse bu günlük yeter hadi ben kaçtım. Kaçtım derken gerçekten kaçtım

-
Ben şimdi doğru anladım demi sen kaza bela aldığın iki tane yağma raporunu astın. Birde sen biyere gittin ve sana müdahale edildi, müdahale edilip fırsat verilmedi. Bunları paylaştın demi? Abi beni dövdüler de deseydin.
-
Adali arkadaslar siz anlasin bu tor ile korsanda ben ipli hesaplarla ilerleyen zamanda zaten vuracam bu gereksizleri 😀 ne güzel hepsi bir yere toplanmislar. Pualari toplamasi kolay olur.
-
2 Adet Yağma İle Övünür Olmuşlar İkisindede Müdahale Edilince Bir Şehir Kaçtı Diğeri Hala Duruyor
Peki sizden kaç adet yağma raporu olacak bunun farkında mısınız 
-
Servera __Deli__ isminde bir ipli hesap dolasiyor. Bu hesap tor ittifakinin hesabi bilginiz olsun.
-
SİZ sandınız TOR uyudu öylemi kendinizi çok büyütmeyin biz bölgemize gelene gereken muameleyi gösterdik sizin gibi kırmızıyı görünce tatillemedik beyaz diyip vatanı savunur gibi bölge savunduk sizin 1 bizim 1000 planımız hala var eksilmedi geceleri mesai yapın bakalım

-
Elitten dayak yerken bu kadar konuşkan değildiniz torlular. Gerçi hakkını yemiyim bi turkoturkün sesi çıkıyordu ama onunda rapor asamadıkça çenesine vuruyodu. Yeni dünya ittifakı görünce ali kıran baş kesen oldunuz hahahahahaha.
-
Elitten dayak yerken bu kadar konuşkan değildiniz torlular. Gerçi hakkını yemiyim bi turkoturkün sesi çıkıyordu ama onunda rapor asamadıkça çenesine vuruyodu. Yeni dünya ittifakı görünce ali kıran baş kesen oldunuz hahahahahaha.
sen büyüdünde forumlaradamı giriyosun kim kimden dayak yemiş belli yumruklarını siz sayıyosunuz saklandığınız kumaşların altından çıkında gelin meydana görelim kim kimde ne kadar el alemin derdi ile dertlenmeyin kendi derdinize düşün :):) üzülme ama bunlarda geçicek yaş aldıkça gecicek abilerine git saçını okşasınlar :):)
-
TOR ve ELIT'li arkadaşlar kendi sayfalarınızda raporlarınızı paylaşabilir ve aranızda tartışabilirsiniz. Bu sayfa DEMIR ADALAR ittifakına aittir. Raporlarımızı gölgelemeyin lütfen. İyi oyunlar.
-
TOR ve ELIT'li arkadaşlar kendi sayfalarınızda raporlarınızı paylaşabilir ve aranızda tartışabilirsiniz. Bu sayfa DEMIR ADALAR ittifakına aittir. Raporlarımızı gölgelemeyin lütfen. İyi oyunlar.
Bizden ben yazdım neyse kolay gelsin
-
Sayfanız Hayırlı olsun, tebrikler
-
-