ℂˣƊЄԼƬƛ ƓüƇü ℂˣ SAVAŞ VE YAĞMA RAPORLARI

  • Merhaba Arkadaşlar; Delta Gücü olarak yeni dünyamız Keto'da raporlarımızı zaman zaman burada yayınlayacağız. Herkese yeni sunucu hayırlı olsun diyorum.



    Bu arakdaşın depolarını boşaltıyorum, aynı yağma raporlarını peş peşe asmak istemedim, siz deyin X10,X20, kendisi bir mesaj attı ama ciddiye almadım. Deli üyesi olduğunu söylese de pek itibar etmedim :)

    Birçok kez ölür korkaklar, ölmeden önce..


    LuciusVorenus




    i5xpojz.jpg









  • Deli üyesi olduğunu söylese de pek itibar etmedim :)


    Eski sunucusunda hangi ittifaktaymış bu ecel16? Bak bakalım sağından solundan element uydurma ^^


    " Ecel16 [DENGE][81:44],[81:43],[82:43],[82:42],[86:42] "


    yahu film adamsınız ellerin dert görmesin yağmaların x100 olması dileğiyle

    t5to8qs.png



    ☾✫ ORDULARLA YENİLMEZ BİR GAYIZ VAR KANIMDA ✫☽

  • Ya sen yazılanları mabadından anlama özelliğine mi haizsin ? Adamın beyanından bahsediyorum, ne araştırması yapacağım :) Sonra gerçi o da söyledi Deli değildi diye :)

    Her neyse zaten farklı dünyalardayız artık, Bu Delta Gücü kompleksinden arınmanı dilerim oralarda :)

    Birçok kez ölür korkaklar, ölmeden önce..


    LuciusVorenus




    i5xpojz.jpg









  • Yine bir depo boşaltmaca, umarım yine bilmem şu ittifaktanım diye yazmaz :)





    Birçok kez ölür korkaklar, ölmeden önce..


    LuciusVorenus




    i5xpojz.jpg









  • Ya sen yazılanları mabadından anlama özelliğine mi haizsin ? Adamın beyanından bahsediyorum, ne araştırması yapacağım :) Sonra gerçi o da söyledi Deli değildi diye :)

    Her neyse zaten farklı dünyalardayız artık, Bu Delta Gücü kompleksinden arınmanı dilerim oralarda :)


    Sayfanız hayırlı olsun deltagücü.

    Ecel16 ve h_hhgulen129 gibi daha nice denge multisi yağmalarsınız inşallah.


    FcitaS, seni hiç tanımıyorum. Kişisel bir problemim yok. Ya ama biraz, bak çok da değil, biraz yaşananlardan ibret alın, dimi.

    Sen yeni gittiğin sunucuda birini yağmalamışsın, foruma asıyorsun, eyvallah eline sağlık da neden oyuncunun sana yazdığı beyanı buradan paylaşıyorsun. Neden Deli ismini zikrediyorsun. Sen Deli'de olduğunu söyledi ama vurduk dersen tabi ki tepki görürsün. İttifakının geride kalan 6 yıl boyunca ister Delta'da ister Kronos'ta vurabildiği bir Deli oldu mu da, şaşırdın, Keto'da Deli vurdun sandın.


    Deli, Delta'da şu anda büyükelçiliğe girdiğinden gördüğün tüm isimleri vurdu. Kronos birleşiminde -tıpkı bazı başka ittifaklar gibi- sizler de Deli'nin gittiği sunucuya gelmeyi tercih etmediğiniz için başlarda baskıdan kurtulduğunuzu sanmıştınız. Hatta darbeci liderimize ulaşarak artık farklı sunucularda olduğumuzu ve rekabetin devam etmesini istemedikierini iletmedi mi? İletti.

    Siz Kronos kurulunca da Ssf ise savaşmıştınız. Onlar forumdan rekabet için sizi tebrik ederken lideriniz pompa Ssflileri küçümseyen şeyler yazıyordu. Tebrik ediyorsunuz ama yağmalara devam edeceğiz diyordu... Ayrıca jokzilla, mavi, jilet, kocareis gibi gibi sürelerine bereket üyeniz de forumda şen şakrak Ssf galibiyetini kutluyordu.

    Noldu sonra... Deli geldi... 1,5 yıl -oyundan liderimize 'sen bölüm sonu canavarsın git artık adamdan' diye yalvaran- sadrazam ve sen hariç deltagücü sayfasında takılabilen bir deltagüclü oldu mu Kronos devam ederken? Olmadı dimi...


    Deli Kronos'ta ve hatta Delta'nın son aylarında rapor asmadı diye gaza gelmeyin arkadaş. Anlık gazla hareket ede ede en son Harp'ten de şamarı yediniz neden zerre miktar akıllanma emaresi göstermiyorsunuz?


    HENÜZ HİÇ ASILMAMIŞ Kronos ve Delta'nın son demlerinden kalma 3.500'den fazla raporum var. Yağma, kesim, işgal ada görüntüleri, aksiyon öncesi ve sonrası halleri ve daha nicelerini barındıran bu resimleri yanlış anlamazsınız aramızdaki rekabeti çok ciddiye almadığım için asmadım. Ama yukarıda isimlerini zikrettiğim kişiler eğer foruma girip bir şeyler söyleseydi, raporları asacağımı bildikleri için ortalıktan toz oldular.

    Bence işinize gücünüze bakın. Güzel güzel Keto'da oynayın. Bak ne güzel denge multilerini yağmalıyorsunuz devam edin. Deli'yi öyle çok gönülden çağırmayın bir gece ansızın geliverir. Bizde Aliler çok haberiniz olsun ama sizde Hayberin Kapısı bile yok, ona göre ayağınızı yorganızı iyi ölçüp uzatın.


    Selametle, tekrardan sayfanız hayırlı.

    QXLgRG.png



    Uçurtmalar rüzgar sayesinde uçmaz, rüzgara karşı durdukları için yükselirler.


  • Yani cümlelerim gayet anlaşılır, kimseyi hedefe koymayan, başıma gelen bir hadiseden bunca Epic Fury tadında yazılar yazacağınız aklıma gelmezdi :) Şimdi işin siyaset, yönetim tarafı beni ilgilendirmiyor, kim kimle ne konuşmuş filan bunlar benim ilgi alanım değil, Demişsin ya asmadığımız raporlar var, bizim arkadaşların da aldığı yüzlerce rapor oldu ve neden asmıyorsunuz diye söylediğimizde ne gereği var, onlar nasılsa görüyor demişlerdi. Böyle de tevazu sahibi arkadaşlar var aramızda ama senin lider dediğin arkadaşımız biraz egosuna yenik düştüğü için şurada basit bir olayı Hürmüz'e çevirdi :)


    Ben hep iyi niyetli biriyimdir. Ama birisi sırf düşmanlık olsun diye bir şeyler karalamaya çalışıyorsa da net anlarım. Sizin lideriniz yazdığımı net anlasa cevap bile yazmasına gerek yoktu, ama yoook! EGO işte böyle bir şey, her neyse ansızın gelmek isteyene niye geldin demeyiz, töre bizde gelene hoş geldin demekle başlar...


    Selametle..


    Eyy Bursalı Şevket,

    Eyy gayet yüce, Deli baş vekili muhterem Duçe

    Duydum ki, yekenleri edip de fora

    Gelecekmiş orduların yeşil Keto'ya

    Buyursunlar.. Bizim için savaş düğündür,

    Din Arab'ın, hukuk sizin Harp Delta'nın,

    Açlar nasıl bir istekle koşarsa aşa

    Delta eri de öyle gider kanlı savaşa.

    Hem karadan, hem denizden ordular indir!

    Çarpışalım, en doğru söz süngülerindir!

    Kalem, fırça, mermer nedir ? Birer oyuncak

    Şaheserler süngülerle yazılır ancak!!!


    not: Ne siz Ali olabilirsiniz, ne de karşınızda Yahudi zalim var..


    Birçok kez ölür korkaklar, ölmeden önce..


    LuciusVorenus




    i5xpojz.jpg









  • İyi niyetli bir insan olduğunu ve olayları gayet net algıladığını belirtmişsin.


    Bu son HARP DELTA savaşı neden başladı ? Kelime oyunu yerine bir açıklar mısın ? Bu tevazu sahibi arkadaşlar ve ego konusu dahil çoğu konu hakkında yorum yapacağım. Yorum yapmadan önce bir bunu sormak istiyorum sana. Madem dürüst olacak herkes :D

    1je12pk.jpg

  • Bizim arkadaşların ışın attığı yere gelip, aramızda dostluk anlaşması bile varken bizim arkadaşların limanlarını alıp, yağma attığımız şehirlere ortak olmaya baskın yapar gibi gelen arkadaşlara, bizim arkadaşlardan ikisi küfürlü konuştu diye ittifaktan çıkardık, sonra baya zaman geçtikten sonra cezaların çekildiğini düşünüp geri aldık, siz de kalkıp cevaben bizim arkadaşlarla savaştınız filan bunları mı duymak istiyorsun, bana adımla da hitap edebilirsin, kim olduğumu bilmiyormuşsun gibi pozlanma, sinir bozucu oluyor.

    Birçok kez ölür korkaklar, ölmeden önce..


    LuciusVorenus




    i5xpojz.jpg









  • Hüseyin Nihal Atsız telif atsa kazanır :)

    UeQdEaZF_o.gif

  • Yani cümlelerim gayet anlaşılır


    Benimkiler de sanırım öyle... Deli ismini geçirmediğin sürece zaten gelip bizden kimse sayfana yazmaz.



    Demişsin ya asmadığımız raporlar var, bizim arkadaşların da aldığı yüzlerce rapor oldu ve neden asmıyorsunuz diye söylediğimizde ne gereği var, onlar nasılsa görüyor demişlerdi.

    Ya deltagücünü tanımasam buna inanırım... Sizde yüzlerce rapor vardır da vurduğunuz Deli değildir ancak ittifaksız inaktif olabilir.




    her neyse ansızın gelmek isteyene niye geldin demeyiz, töre bizde gelene hoş geldin demekle başlar...


    Selametle..


    Eğer ki bir önceki birleşmede Deli Kronos sunucusuna indiğinde sizin iç işleriniz darbeci liderimize Deli ile savaşmaktan sıkıldıklarını ve aramızda sorun istemediğini, savaşı bitirmeyi talep ettiğini yazmamış olsaydı belki bu cümleten etkilenebilirdim. Belki...



    Tarzını da beğendim bu arada... ^^

    QXLgRG.png



    Uçurtmalar rüzgar sayesinde uçmaz, rüzgara karşı durdukları için yükselirler.


  • ULUBATLI bu kardeş birisi mi? :D

    Senin kendi aklın, fikrin yok mu? Sana başkaları mı anlatıyor bak bu Cin Ali, bak bu Topu atan Ayşe demesi mi gerekiyor ? Seni de gördük oyunda Palmiye dike dike Bali'ye çevirdin Yunan adasını :)

    Birçok kez ölür korkaklar, ölmeden önce..


    LuciusVorenus




    i5xpojz.jpg









  • Valla nasıl bir hayal gücün var kafan nasıl çalışıyor onu bilmem. Çok dostum da oldu çok düşmanım da oldu ama hiçbiri bana savaş zamanında tatile gittin diyemez. :) hani sallarsın anlarım da bu kadar da sallamazsın ne çocuk adam.

    2kt04sa.png