Posle spajanja uopšte nemogu uči na podršku i kontaktirati ih u vezi svih problema koje trenutno imam na igri na mailu uopšte ne dobijam potvrdu nove šifre a bez nje nemogu uči i napisati koje sve probleme imam :)Zamolio bih nekog od operatera zaduženog za to da mi pomogne i reši problem .Unapred hvala .
ne mogu uči na podršku kontaktirati ih i rešiti velike probleme koje imam posle spajanja ?
-
- Question
- BG
- 67 darko
-
-
Jesi li pokušao provjeriti spam folder?
-
Pokušavao sam tj stalno sam gledao i tamo ali mi nije stigla nijedna poruka da potvrdi promenio šifru ni tamo .
-
Za pojedine email providere je poznato da ne primaju email od GameForge, te se razlog istražuje i pokušava popraviti. Probaj koristiti neki drugi mail, pa kontaktiraj s njim GameForge podršku u vezi problema s nemogućnosti primanja mailova, pa kada riješe to, kontaktiraj support onog servera i zajednice u vezi čega trebaš pomoć.
-
Pa ja na ovom Yahoo mejlu dobijam poruke od GameForge tj dobijam onu da sam zatražio promenu šifre .Kad klikom na onaj link dole pojavi mi se ona stranica za promenu.. promenim je i nedesi se ništa ne dobijam potvrdu promene .Probao sam mnogo puta i nije se promenila .Neznam više šta da radim u vezi toga
Možete li vi nekako poslati mi novu šifru da bih mogao uči tamo i zatraži pomoč za probleme koje još imam ??