Cyclops - Sülfür Dünyası

• arkadaşlar sizcede boş kalmadı mı server? hadi dosta korku düşmana güven caddengem bekleneni yaptı tüydü, bizleri şaşırtıp üzmedi. peki diğer gelicez gelicez diye gaz veren ittifaklar neredeler? milleti boşuna beklentiye soktular server bomboşşşş

• Bomboş olacaktı zaten burda yer bulamayız vs. diye çığırtkanlık yapanlara soracaksın o soruyu dostum zaten oynayan kimse de kalmadı. Oyunun son can çekişmeleri yakında fişini çekerler.

• Hakkaten büyük hayal kırıklığı, zelus oyuncu sayısı 5.500dü burası 10k olur rekabetli bir server olur diye geldik tüm adalar boş 4000 kişi var

• arkadaşlar sizcede boş kalmadı mı server? hadi dosta korku düşmana güven caddengem bekleneni yaptı tüydü, bizleri şaşırtıp üzmedi. peki diğer gelicez gelicez diye gaz veren ittifaklar neredeler? milleti boşuna beklentiye soktular server bomboşşşş

Ben bütün kalbi duygularımla beklemiştim... 4e gelirler demiştim. X/

Sürat balonda muciti thrala denk yaptık savaş bitti. :)

QXLgRG.png

Uçurtmalar rüzgar sayesinde uçmaz, rüzgara karşı durdukları için yükselirler.

Ben bütün kalbi duygularımla beklemiştim... 4e gelirler demiştim. X/

Sürat balonda muciti thrala denk yaptık savaş bitti. :)

Dengem eşit olduğu savaşa asla girmez. Sağlam rezil oldular zelusta.