Tanrıların Çarkı’nda 2. kata çıkmak için 2 anahtar mı gerekiyor?

• Selamlar,

Tanrıların Çarkı ile ilgili ilginç bir detay fark ettim ve merak ettim sizde de aynı durum oldu mu?

Videoyu montajlarken dikkatimi çekti: Çarktan ilk anahtar çıktığında 2. kat açılmıyor. Sol taraftaki ok göstergeleri sanki ikinci anahtarı bekliyor gibi görünüyor. Yani sistem 2 anahtar olmadan üst kata geçmiyor olabilir.

Oyunun içinde bununla ilgili açık bir açıklama görmedim. Bu yüzden destek sistemine de ticket açtım. Belki bilen vardır diye burada da sormak istedim.

Siz Tanrıların Çarkı’nda 2. kata çıkabildiniz mi?

Kaç anahtar gerektiğini biliyor musunuz?

Merak edenler için videoda çekilişlerin tamamını da gösterdim:

• Evet bir kaç kez 2. kata çıktım, evet 2 anahtar gerekiyor. 2. Kata geçtikten sonra 10 dakikanız var sadece sonra tekrar 1. kata dönüyor.

• Evet. 2 anahtar gerekiyor. Çarkın sol altında iki ok var onların dolması gerekiyor. Kış sezonuna göre çarkın verdiği kaynaklar ciddi anlamda düşürülmüş. İlk turda normalde 4 potansiyel anahtar bulma şansını çakallar 3 e indirmişler. Böylece ilk katta daha fazla oyalanıyorsun. Çıkan kaynaklar tam bir hüsran. Bunun muhatabı oyun adminleri değil bu arada. Kampanya ekibi var onların yaptığı kampanyada bir sorun var. Yani yine artıdasın ama yılbaşına göre alacağın kaynak en az yarı yarıya azalmış.

Trojan_Horse

Phobos

General Maximus (Max) ittifakı