DENGE ile olan savaşımızda savaş ilan ederken şu cümleyi kullanmıştım: "Bizim açımızdan neden savaş ilan ediyoruz sorusunun naçizane cevaplarıdır. İsmimiz geçmediği sürece forumdan hiçbir mesaj atmayacağımızı da önden söylemek isterim."
Geldiğimiz noktada bırakın adımızın geçmesini kaç kere tehdit edildik saymadım bile. Birçok kendini nimetten sayan kişi siz görürsünüz şöyle yapacağız böyle yapacağız tarzı konuşmalarla savaş ilanı sebebimiz olan tehditleri sürdürüyor.
Pavon isimli arkadaş savaş ilanının altına şu cümleyi yazarak ilk dakikadan ne kadar haklı olduğumuzu kanıtladı:
"
Biz bu kadar detaylı bilmiyorduk bak öğrenmemiz iyi oldu. Galiba "birinci ağızdan" dinlediniz "hırsızın" hesabı çalarken ilk şehir yıkılmış diğer şehir yıkılmış diplomasi hata vermiş ıvır olmuş zıvır olmuş 😂😂
Ben biraz Sedat Peker i severim
Sevdiğim de bi lafı vardır
Bugün size gaz verenler yarın hastaneye kan vermeye gelmezler 😂
Hayırlısı olsun bakalım
"
Şimdi aradan geçen süreden sonra kendisine cevap vereyim. Tüm gücünüzle WOO'ya saldırdınız ne geçti elinize? Hiçbir şey geçmedi. Bize gaz verenler kan vermeye de geldi senin tabirinle
Sizin gibi insanın yüzüne gülüp arkasından iş çevirmiyor bizim dostlarımız. Yapabileceğinin daha fazlası varsa elinden geleni dene. Bizi baskıyla tehditle yıldıramazsın.
Gelelim bir değer konuya. Savaş ilanımız ve yağmalarımız o kadar ağır gelmiş ki küfür boyutunda sözler duyduk. Sadece söylenenin aynısını söyleyince sinirlenip engellemeler vs.
Saygı görmek isteyen saygılı davranacak önce.
Bu sayfayı açmak istemiyordum fakat o kadar çok ilgi odağı olduk ki açmaktan başka çare bırakmadılar. Oyun bizim için yeni başlıyor. Mucit farkı her geçen gün kapandıkça serverde adım atamayacaksınız. 10m depo açtınız şimdi de 4m depo açmışsınız. Biz depodan 1 tane asker almadık gerek de duymuyoruz
200-300 cephe açamayız belki ama 3-5 elimizden bir şeyler geliyor ![]()
Güncel raporlar ile başlayalım. Devamı gelir.