Szerverösszevonás 2026 - Kibeszélő

• Hasonlóan érzek. De majd csak lesz valahogy. Nyugalom Főni (Jps).

Sok játékost megtéveszt, hogy a kiírásban 4 szerver szerepel. De, ha jól értem, nekünk csak 2 szerver közül lehet majd választani. :/

AYJM4sR.png

ava & sig Lara love.png

• Én értettem, de sokan nem és többen is a 4. szervert találták szimpatikusnak. Amikor meg szóltam, hogy szövegértési gondok vannak. Mert csak két szerverünk lesz. Beletörődtek. :D

AYJM4sR.png

ava & sig Lara love.png

• Szépet!

Köszönöm az összevonás egyérteműsítését.

Kérdésem van. Több is.

Első:

2. szerver

• A fa és a kén termelése 50%-kal magasabb lesz a szokásosnál.
    • A bortermelés 20%-kal magasabb az átlagosnál.
    • Az épületek 10%-kal gyorsabban épülnek a szokásosnál.
    • A csapatok és a hajók 25%-kal gyorsabban épülnek.
    • A telkek 25%-kal olcsóbban építhetők. <------------------------Mit jelent?
    • A szárazföldi egységek 50%-kal gyorsabban mozognak a normálisnál.
    • A papok megtérési aránya 40%-kal nőtt (7 megtérés paponként a szokásos 5 helyett).

A Második:

Melyik felel meg az 1-es és 2-es szervernek?

> hu_56 Kalliope

> hu_57 Telemachos

AYJM4sR.png

ava & sig Lara love.png

• A telkek 25%-kal olcsóbban építhetők. <------------------------Mit jelent?

Szárazföldi egységek.. :D sry, nem néztem át, jogos, javítva :)

Hogy melyik szerver melyik lesz azt passzolom, de valszeg az 1-es az 56-os és a 2-es az 57-es.. kis türelmet kérek, ezt meg kell beszéljem az illetékessel :)

• Bevallom nem értem az összevonást. 2 szerver volt és lesz, ugyanolyan. Ami más, hogy azok akik elmentek játszani az újakra, megint a bot rossz végére kerültek. Jöhetnek a kicsi accjaikkal a nagyok közé. Ezért is mondtam mindenkinek, hogy kidobott idő és pénz az új szerverre menni. Bár tény, hogy a másik kettő is hasonló, miután korlátlan lett a műhely fejlesztés.

Na mindegy, kalózkodjunk inkább, ahhoz nem kell fejleszteni egyik katonai egységet sem.

• Én meg pont azon gondolkodom, hogy a kalózt hagyom a manóba.

Pedig a kezdetek óta csinálom, nem is rosszul.

De az új szerveren még a begyűjtés is rémálom a kezdetekkor, mert mobilt sem lehet dobni, annyira tele vannak a szigetek.

Plusz megint egyezkedni, egyeztetni az ujjakkal a szerveren...

Lehet ahhoz már nem elég csábító a nyeremény...

c5f3adf8907a18e5061ff377eca460f6.jpg

>

• 3 03.24. br hu nl

ennél pontosabb infónk egyelőre nincs, de várjuk a 03.17-ei többi ország tapasztalatát.. aztán majd abból következtetünk..

• Volt anno egy költözős acc (nem összevonásos) annak kb. 3 milla pontja törlődött ahogy átrakta az accját.

Tudom nem ugyanaz, de ugye naaa érted?

• Volt már szó kalózpontokról, hogy mi lesz velük?

Átvitelre kerülnek, vagy nem?

Erő átvitelre kerül, vagy nem?

Mi fog történni az elfogási pontjaimmal és a legénységemmel?

A legénység átkerül a célszerverre, az elfogási pontok az áthelyezés során elvesznek.

csak szarul lett fordítva..

• Most néztem rá a kalóz tanyára.

Az komoly hogy 1 hónap és 19 óra múlva van zárás?

Hmmmm....

Ez hogy jött ki a GFnek? :)

Se nem 3 hét, se nem vasárnap este.

c5f3adf8907a18e5061ff377eca460f6.jpg

>

• A világok ünnepével lehet összefüggésben, gondolom addig mindenki pihenjen és ne kalózkodjon.

• Arról volt szó, hogy az erő marad, pontok elvesznek, ez nem jött be. Így aztán sokaknak ott a pont, a többiek, akik meg hallgattak a Team szavaira, a rossz végére kerültek. Ez a 30 napos etap kijelzés? Aztán hirtelen vége lesz random? Tudsz pontos, hiteles választ a GF illetékesektől?