sziasztok,
ha esetleg volna rá érdeklődés, nyitottam egy kibeszélőt ennek: Szerverösszevonás 2026
üdv, T.
sziasztok,
ha esetleg volna rá érdeklődés, nyitottam egy kibeszélőt ennek: Szerverösszevonás 2026
üdv, T.
Hogy az a..... 🤔🤬💩🙈🙉🙊🤮🌡️☠️
Hasonlóan érzek. De majd csak lesz valahogy. Nyugalom Főni (Jps).
Sok játékost megtéveszt, hogy a kiírásban 4 szerver szerepel. De, ha jól értem, nekünk csak 2 szerver közül lehet majd választani. ![]()
Sok játékost megtéveszt, hogy a kiírásban 4 szerver szerepel.
Ott van lentebb, hogy a HU csak két szervert kap.. ![]()
Én értettem, de sokan nem és többen is a 4. szervert találták szimpatikusnak. Amikor meg szóltam, hogy szövegértési gondok vannak. Mert csak két szerverünk lesz. Beletörődtek. ![]()
Szépet!
Köszönöm az összevonás egyérteműsítését.
Kérdésem van. Több is.
Első:
2. szerver
A Második:
Melyik felel meg az 1-es és 2-es szervernek?
> hu_56 Kalliope
> hu_57 Telemachos
A telkek 25%-kal olcsóbban építhetők. <------------------------Mit jelent?
Szárazföldi egységek..
sry, nem néztem át, jogos, javítva ![]()
Hogy melyik szerver melyik lesz azt passzolom, de valszeg az 1-es az 56-os és a 2-es az 57-es.. kis türelmet kérek, ezt meg kell beszéljem az illetékessel ![]()
Bevallom nem értem az összevonást. 2 szerver volt és lesz, ugyanolyan. Ami más, hogy azok akik elmentek játszani az újakra, megint a bot rossz végére kerültek. Jöhetnek a kicsi accjaikkal a nagyok közé. Ezért is mondtam mindenkinek, hogy kidobott idő és pénz az új szerverre menni. Bár tény, hogy a másik kettő is hasonló, miután korlátlan lett a műhely fejlesztés.
Na mindegy, kalózkodjunk inkább, ahhoz nem kell fejleszteni egyik katonai egységet sem.
Én meg pont azon gondolkodom, hogy a kalózt hagyom a manóba.
Pedig a kezdetek óta csinálom, nem is rosszul.
De az új szerveren még a begyűjtés is rémálom a kezdetekkor, mert mobilt sem lehet dobni, annyira tele vannak a szigetek.
Plusz megint egyezkedni, egyeztetni az ujjakkal a szerveren...
Lehet ahhoz már nem elég csábító a nyeremény...
Sziasztok. Lehet tudni pontosan mikor aktiválodik a költözési lehetőség?
| 3 | 03.24. | br | hu | nl |
ennél pontosabb infónk egyelőre nincs, de várjuk a 03.17-ei többi ország tapasztalatát.. aztán majd abból következtetünk..
Volt már szó kalózpontokról, hogy mi lesz velük?
Átvitelre kerülnek, vagy nem?
Erő átvitelre kerül, vagy nem?
Ha jól rémlik múltkor átvitték mind a kettőt.
Volt anno egy költözős acc (nem összevonásos) annak kb. 3 milla pontja törlődött ahogy átrakta az accját.
Tudom nem ugyanaz, de ugye naaa érted?
Volt már szó kalózpontokról, hogy mi lesz velük?
Átvitelre kerülnek, vagy nem?
Erő átvitelre kerül, vagy nem?
Mi fog történni az elfogási pontjaimmal és a legénységemmel?
A legénység átkerül a célszerverre, az elfogási pontok az áthelyezés során elvesznek.
csak szarul lett fordítva..
Akkor erő marad
Kör közben úgy is mindent konvertálunk.
Szóval mindegy.
Most néztem rá a kalóz tanyára.
Az komoly hogy 1 hónap és 19 óra múlva van zárás?
Hmmmm....
Ez hogy jött ki a GFnek? ![]()
Se nem 3 hét, se nem vasárnap este.
Display MoreMost néztem rá a kalóz tanyára.
Hmmmm....
Ez hogy jött ki a GFnek?
A világok ünnepével lehet összefüggésben, gondolom addig mindenki pihenjen és ne kalózkodjon.
Display MoreDisplay MoreMost néztem rá a kalóz tanyára.
Hmmmm....
Ez hogy jött ki a GFnek?
A világok ünnepével lehet összefüggésben, gondolom addig mindenki pihenjen és ne kalózkodjon.
Display MoreDisplay MoreMost néztem rá a kalóz tanyára.
Hmmmm....
Ez hogy jött ki a GFnek?
Arról volt szó, hogy az erő marad, pontok elvesznek, ez nem jött be. Így aztán sokaknak ott a pont, a többiek, akik meg hallgattak a Team szavaira, a rossz végére kerültek. Ez a 30 napos etap kijelzés? Aztán hirtelen vége lesz random? Tudsz pontos, hiteles választ a GF illetékesektől?