Zelusta mafya gibi takılan kişiler

• Zelusda T1TAN1C isimli oyuncuyum, oyunu aktif oynarım gördüğüm inaktif ve ittifakı olmayan oyuncuları yağmalarım kaynağı olan ittifaksız bir hesabı yağmaladım xahmetx adlı şahıs bana yazdı bu hesap bana ait yağma atma bu bölgeden uzak dur diye bende tamam dedim daha da yağma atmadım bu arkadaşla aynı sorunu 1-2 sene önce de yaşamıştık olay büyümesin istedim. 1-2 ay sonra ittifaksız BAŞKA bir hesap buldum 7-10 gün durmadan yağmaladım yağmaladıktan sonra tekrar bana yazdı “seni uyarmadım mı bölgemde yağma yapma demedim mi, sana oyunu oynatmayacağım” laflarını söyledi

Bu arkadaşın belkide 20-30 tane böyle bir hesabı var, resmen mafya gibi bölge almış kendisine şimdi de bana saldırı yapıyor bu rezilliğini foruma taşımak istedim iyi oyunlar

• 300'e yakın üyesi olan bir ittifak bile, sadece 5-10 kişinin yönettiği tamamı multi hesaplardan oluşuyor. Bu insanları az çok herkes biliyor. Multi hesaplar silinse hesap sayısı %90 azalacak serverda.

Çok geçmiş olsun.

• Dostum oyunu aktif oynuyorsan bazi bedelleri vermelisin.Ahmetin sana yaptigi dedigin gibi 1-2 sene öncesinden geliyor.Aktif bölgemizde ki oyunculara saldiri gerceklestirmistin.

KDTK ittifaginda iken adamlar senin yuzunden savasa girmisti adamlari yuz ustu birakip 1 mizrak dahi katkin olmadan tatile alip kacmistin. Aktif oyuncu isen destegini esirgememelisin.Keza KAN ittifagina girdiginde de ayni seyi yapmistin bizzat ben uyarmistim belki hatirlarsin ABI saldirma askerdeyim demistin.

Eyvallah dedim.

Tatli dil ile ayni bölgede birlikte komsu komsu oynamak var iken neden saldirirsin?

Ha saldiriyorsan da bu tur tepkilere acik ol.

• bölge olayı çok mantıksız, burası benim bölgem demek nereye kadar senin bölgen ben nerden bileyim saldırdığım kişi ittifaksız, saldırdığım kişinin şehir isimlerinde ahmete ya da joker ittifakına bağlı olduğuna dair herhangi bir isim yok ben nerden bileyim ona ait olduğunu? Burda çok mantıksız bir olay var hala savunuyorsunuz

Askerde de jokerle bir sorun yaşadığımı hatırlamıyorum belki de olmuştur bilemem askerdeyim her saat bimbir çeşit olay oluyodu 😆