AFGHAN[-DT-] vs lejdis V[HZWSB] = 23204 dla Lejdis

• Bitwa pod Żegnam Pana

(10.01.2026 6:59:34)

AFGHAN[-DT-] z miasta Sikalafą

vs

lejdis V[HZWSB] z miasta Żegnam Pana

---------------------------------------------------------------------------------------------

Strzelec Siarkowy.....................0(-400) - Strzelec Siarkowy.....................771(-0)

Wojownik.............................0(-2500) - Wojownik..........................1765(-3044)

Hoplita..............................0(-3000) - Hoplita...........................1395(-3709)

Żyrokopter..........................302(-898) - Żyrokopter.........................504(-1264)

Taran..................................0(-35) - Taran..................................30(-0)

Medyk..................................30(-0) - Medyk..................................50(-0)

Kucharz................................30(-0) - Kucharz................................50(-0)

Moździerz..............................35(-0) - .............................................

---------------------------------------------------------------------------------------------

Generałowie........................-11,199,00 - Generałowie........................-12,005,40

Punkty ofensywy.....................30,013,50 - Punkty obrony.......................27,997,50

Obrażenia..........................559,950,00 - Obrażenia..........................600,270,00

Podział obrażeń...........................48% - Podział obrażeń...........................52%

Zwycięzcy: lejdis V[HZWSB]

Przegrani: AFGHAN[-DT-]

• nawet kuzni nie trzeba by nawalony afgan sie sam nabil na pal ..

taki to kocur :)

Wole tak niz uciekac z tysiaca bitw z podkulonym ogonem

o, afgan, zyjesz szczurze niemyty.

i wiem wiem, ty nie cofasz, jestes jak zukow. mistrz strategii i talentu. i intelektu tez rzecz jasna.

poprzednie konto dostalo bana ? ojojoj.

zobaczymy ile to wytrzyma. nie to ze trzymam kciuki czy cos, po prostu bawi mnie jak sie wkurzasz :) ale widze ze Ci Królowa raporty wystawia na hoolsach, czyzby to juz ? No kurde, gratuluje :)

• Rudy gdzie byłeś jak dwa miasta comodo zostały wyzerowane ? Wysłałeś jednego kajaka i to tyle na obrońcę uciemiężonych?

Masz jednego screena, bo więcej nie chce mi się wrzucać.

8bdc72b4462e6215b93e45fdf1128aa3.jpg

Nikt już praktycznie tej gry nie traktuje na poważnie a Ty puchniesz na forum i walczysz sam ze sobą aby tylko kamyk się zgadzał :D:D

• comodo nie chcial wsparcia. no co ja poradze. pytasz, interesujesz sie, chcesz skakac, o on nic bo szok, pisze ze real wazniejszy i idzie na mecz i wszytsko jest ok.

no szok.

najwyrazniej tak sie Tobą przejal ;) i tymi surowcami.

ale nie panikuj, jak comodo bedzie mial czas to odbierze. z nawiazka. sam sie przekonasz, wie co Twoje ;)

Rudy gdzie byłeś jak dwa miasta comodo zostały wyzerowane ? Wysłałeś jednego kajaka i to tyle na obrońcę uciemiężonych?

Masz jednego screena, bo więcej nie chce mi się wrzucać.

a co do mojej obecnosci tutaj, to wpadlem pierwszy raz od kilku miesiecy, i troche z nudow. a ty odpisales po godzinie.

takze kto tu sie przejmuje ?

;)

• Patrz jaki zbieg okoliczności, też godzinę temu po miesiącu nieaktywności wpadłem.

Odpowiadając Twoim językiem to mogę napisać tylko tyle. Nie strasz, nie strasz, bo się zesrasz. Tyle już miałem wiadomości od Twoich sojuszników, że mógłbym uzbierać tekst do wstępu do jakiejś baśni.

• rudy i przebudzenie mocy na forum :P

ale nie panikuj, jak comodo bedzie mial czas to odbierze. z nawiazka. sam sie przekonasz, wie co Twoje ;)

hahah ty tak serio ? :D doczekac sie nie moge

ale z drugiej strony czemu ty za niego tego nie zrobisz

• Koleś ma 1/3 serwera w swoim sojuszu a jedyne co robi to walczy ze swoimi mułami a potem widzisz takie głupoty. :D:D

Mam nadzieję, że jak już comodo zbierze siły na odebranie "co jego" to nie skończy jak lejdis, która jest masowo plądrowana i wisi już na forum albo Uzdrowiciel, który miał zostać przez Dorotke z sojuszu wyrzucony. Ktoś tu chyba jest mało słowny a wyraził publicznie swoje zdanie. :D:D

Obyś Rudy częściej na forum wchodził, bo przynajmniej jest co czytać i się śmiać. Darmowy cyrk nam gwarantujesz. ;)

• Ej ej ej ... Ja nikogo z soja nie wywalam ,i nie wywalalam. Nie mam takiej mocy sprawczej . Wyraziłam tylko swoja opinie.... Publicznie . ...Od wywalania jest Kibol ...a on jest litościwy . Każdemu daje druga,trzecia,piata szanse.