Kronos - THE OTHERS (S S F) İttifakı Savaş ve Yağma Raporları Resmi Sayfasıdır.
THE OTHERS (S S F) - KRONOS
-
- Battle Report
- TR
- Kronos
- TheLmiRa
- Thread is Unresolved
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Tebrikler, güzel maden yağması.
-
-
Koskoca ssf de 1.5 adamla mücade ediyoruz her yere girdik çıktık sayısız kesim yaptık rapor aldık ama karşılık veren sadece ve sadece 1.5 adam tam adam olarak efelerin kralı yarım adam olarak lion oda hiçbir yerde savaşmıyor gece sağa sola aksiyon atıp kesim yapmaya çalışıyor kestiği 100 gemiylede harpi bitirdiğini sanıyor işin utanmazlık boyutuda burda başlıyor aldıkları bu raporlar ile övünüp burda paylaşıyor 114 üyeden 14 tane savaşacak adam cıkaramıyorlar hiçbir cephede yoklar ellerinden gelen sadece mesaj yazmak
Ssf deki arkadaşlara burdan çağrımdır birilerinin etekleri altında saklanmayı bırakıp delilkanlı gibi sahalara çıkında endamınızı görelim 2 kadının arkasına saklanıp ahkam kesmekle olmuyor bu işler buyrun hodri meydan ...
-
Yazar şöyle demiş
Yalan söylediklerini biliyoruz
Yalan söylediklerini kendileri de biliyorlar
Yalan söylediklerini bildiğimizi de biliyorlar
Yalan söylediklerini bildiğimizi bildiklerini de biliyoruz
Ama hala yalan söylüyorlar.
Arkadaşlar söyleyince girip bir bakayım dedim yine güldük eğlendik gerçekten gülüp eğlenmek isteyen varsa 24 saatliğine bizim whatsapdaki savaş gurubuna davet edelim buradaki sözde raporların gerçeklerinin 10 katından fazlası biz günlük orada paylaşıyoruz
-
Yav hocam yazmayayım yazmayayım diyorum da, sen günlerce tatilden çıkamadın lion. İttifağın lideri olacak zaat-ı muhterem karakter sınırlarını ve oyunun tüm gerçekliklerini aşarak siz yağma yerken canavara gp atıyordu hiç mi utanmanız haysiyetiniz kalmadı da buraya çıkıp rapor asıyorsunuz/asmaya çalışıyorsunuz. Ben ikariam tarihi boyunca bukadar ezilen bukadar da yüzsüzlük yapan başka ittifak görmedim inanılır gibi değilsiniz arkadaşlar. Ama tencere kapak misalisiniz, lideriniz neki; üyeleri ne olsun değil mi?
-
Siz konuşun anca kilitlerden kaçmak için tatilden çıkamayanlar gelmiş birde kukla ittifak lideri de gelmiş

Hırsızın multisine yağma
Siz aylarca hazırlık yapın sinsice dalın sonra kesilin sonrada gelin konusun
Buna aksiyon öncesi denir
Aksiyonu yer
Abileri gibi
Biz yeni başladık aylarca hazırlık yapmadan
Buda liseli işte kendi lisede okurken oyuna başlayan abilerine laf atan edepsiz ahlak yoksunu biri daha önceki ittifaklarında kadınlara hakaret etmiş biri burada gelmiş hala konuşuyor :)))) HARP tam sizlik bir yer zaten -
Şimdi devam edelim hırsızın multilerinden
Yağma yemeye utanmıyor musun ? Nerde zamanında SSF den savaş için aldığın depona attığın gp ve altınlar.
TATİLE ALIP SONRA ÇIKARDIĞI OYUNLA KESİLMECE
BU ONUN MULTİSİ İDİ KESİLMEYE DOYAMADI TATİLCİ BAŞI
HIRSIZ'A mesaj bare girdin 20 oyunun lobisine arkanda iz bırakma
Multilerinide sahip çık yağma yemeye utanmıyo rmusun ? -
Bak biz kilitleri unutmuşuz kilit atmaktan başka bildiğin birsey varmı limonum kralım şöyle bi yüksek raundlu raporun varmı övünebileceğin aylarca hazırlık yapmadan yeni başlamışlar bak bak tahmini kaç ay daha bekleriz söyleyinde bizde ona göre tedbir alalım hazırlığınız 3-5 sene sürer mi diyon
-
-
Limonun suyunu sıktık posası kaldı hala kesmekten bahsediyor askerin gemin nerde limonum söylede gelelim biz araya araya bulamadık hangi limana sakladın onları bak burda atar yapıyorsun kesiyorum diyorsun madem kesiyorsun neden saklanıyorsun söylede herkes bilsin
-
Benim koordinatlarım belli Ced Kan'a sor yukarda adaya girerken kesildiği raporlar dolu sende yalan yapma daha düne kadar sesin çıkmıyordu.
İki kız evladı olan birinin evli biri , basit bir oyun için kadınların cinsiyetine indirecek kadar olduysa yazıklar olsun burada herkes seni ve temsil ettiğin ittifakı görüyor. Bu sizle bizim aramızdaki fark ama sen bunu anlayamazsın kızlarının şimdi yüzüne bak utanmadan.
Rabbim sana iki kız evlat bahşetmiş ama sen burada senden büyük yaşça insanlara etek altına saklanın diyorsun yazıklar olsun ki sizin gibiler kız babası.
badidol bu konu hakkında gerekeni yapar mısınız?.