Merhaba, çok uzun zaman sonra oyuna geçen hafta geri döndüm, bir kaç yenilikler yapılmış bazılarına bir türlü cevap bulamadım, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Deniz haritaları arşivi binası var, bunu tek şehre kurmam yeterli mi? Tüm şehirlerde gemileri hızlandıracak mı? sadece kurmuş olmam faydası açısından yeterli mi yoksa ekstra bir aksiyon vs. yapmalı mıyım?
50k kapasiteli kargo gemisi ve kargo limanı eklenmiş ancak aşırı yavaş, hızlandırmanın bir yolu var mı? bir de çok masraflı geldi bana normal gemilere göre.
Fenike ticaret gemilerini almak mantıklı mı? onları bir kez almak yetiyor mu kalıcı olarak mı bizde olacaklar yoksa belirli bir süre mi?
Hammaddelerin tümü biraz yavaş toplanıyor oyun tam bir sabır çarkına dönmüş
saray yükseltmem için haftalarca beklemem gerekiyor. Premium bonusları açtım ama onlarda %20 ekstra getiri sağlıyor, mevcut ada üzerinde pek bağış yapanda göremedim dünyanın köşesine düşmüşüm sanırım. Hammadde gelirlerini arttırmanın ekstra bir yolu var mı? satın almak dışında?
Mucit atölyesi sorularım vardı ama cevabını forumda buldum sonsuz olmuş sanırım artık yükselt yükselt bitmeyecek
Ticaret Merkezi, karaborsa, Tanrıların mabedi (bu sadece tek şehre kurabildim) büyükelçilik gibi binaları sadece herhangi bir şehre 1 adet kurmam yeterli gelir mi? her şehirde olmaları mantıksız gibi geldi.
Depo pek mantıklı gelmiyor artık komple yıkıp yığın sahası mı kurmalıyım? yağmada her türlü gidiyorlar sanki.
Son olarak yeni döndüm diye düşünüyorum ama global serverlardan birindeyim, ödeme yöntemim Euro bu ne zaman TL döner? VPN kullanmıyorum. Serverda birine sordum onun TL'ymiş benimde öyle olur diye umuyorum ambrosia alamıyorum çünkü, %120 fırsatını da kaçırdım ![]()