Geri dönen oyuncu soruları

• Merhaba, çok uzun zaman sonra oyuna geçen hafta geri döndüm, bir kaç yenilikler yapılmış bazılarına bir türlü cevap bulamadım, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Deniz haritaları arşivi binası var, bunu tek şehre kurmam yeterli mi? Tüm şehirlerde gemileri hızlandıracak mı? sadece kurmuş olmam faydası açısından yeterli mi yoksa ekstra bir aksiyon vs. yapmalı mıyım?

50k kapasiteli kargo gemisi ve kargo limanı eklenmiş ancak aşırı yavaş, hızlandırmanın bir yolu var mı? bir de çok masraflı geldi bana normal gemilere göre.

Fenike ticaret gemilerini almak mantıklı mı? onları bir kez almak yetiyor mu kalıcı olarak mı bizde olacaklar yoksa belirli bir süre mi?

Hammaddelerin tümü biraz yavaş toplanıyor oyun tam bir sabır çarkına dönmüş :) saray yükseltmem için haftalarca beklemem gerekiyor. Premium bonusları açtım ama onlarda %20 ekstra getiri sağlıyor, mevcut ada üzerinde pek bağış yapanda göremedim dünyanın köşesine düşmüşüm sanırım. Hammadde gelirlerini arttırmanın ekstra bir yolu var mı? satın almak dışında?

Mucit atölyesi sorularım vardı ama cevabını forumda buldum sonsuz olmuş sanırım artık yükselt yükselt bitmeyecek

Ticaret Merkezi, karaborsa, Tanrıların mabedi (bu sadece tek şehre kurabildim) büyükelçilik gibi binaları sadece herhangi bir şehre 1 adet kurmam yeterli gelir mi? her şehirde olmaları mantıksız gibi geldi.

Depo pek mantıklı gelmiyor artık komple yıkıp yığın sahası mı kurmalıyım? yağmada her türlü gidiyorlar sanki.

Son olarak yeni döndüm diye düşünüyorum ama global serverlardan birindeyim, ödeme yöntemim Euro bu ne zaman TL döner? VPN kullanmıyorum. Serverda birine sordum onun TL'ymiş benimde öyle olur diye umuyorum ambrosia alamıyorum çünkü, %120 fırsatını da kaçırdım :(

• Dostum özelden yaz ben sana yardımcı olacağım.
    Sen nasıl bir gelişim farm veya savaş ne istiyorsan ona uygun gelişim ve ona uygun sv seçtirerek işini kolaylaştırayım.

• Merhaba, çok uzun zaman sonra oyuna geçen hafta geri döndüm, bir kaç yenilikler yapılmış bazılarına bir türlü cevap bulamadım, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Deniz haritaları arşivi binası var, bunu tek şehre kurmam yeterli mi? Tüm şehirlerde gemileri hızlandıracak mı? sadece kurmuş olmam faydası açısından yeterli mi yoksa ekstra bir aksiyon vs. yapmalı mıyım? (Bence çok gerekli bir bina değil. Günün sonunda çok ufak bir zaman farkı yaratacak size. Hangi şeirde basarsanız sadece o şehri etkileyecek bir bina.Sadece kurmanızın yettiği bir binadır.)

50k kapasiteli kargo gemisi ve kargo limanı eklenmiş ancak aşırı yavaş, hızlandırmanın bir yolu var mı? bir de çok masraflı geldi bana normal gemilere göre.

Fenike ticaret gemilerini almak mantıklı mı? onları bir kez almak yetiyor mu kalıcı olarak mı bizde olacaklar yoksa belirli bir süre mi? (Yükleme süresini azaltmak için bir adet hermes , yolculuk zamanına yakında bir adet pose basmanız şiddetle tavsiye edilir. Öbür türlü 4 ada yana 1.5 günde taşıyınca üzücü oluyor. Benim aktif olarak kullandığım bir gemidir kargo gemisi. Yeri geliyor büyüyünce 5 m 10 m kaynağı aktarmanızz gerekiyor. 250k 250k normal nakliye gemileri ile ne yazık ki bu süre imkansız oluyor. Bendeki kargo gemileri 2.3 m civarı taşıma kapasitesine sahip. İlk başta yüklemeden önce hermes basıyorum. Yüklenmesine 10 dk kalada poseidonu aktif ediyorum gemiler 2 katı daha hızlı gidiyorlar)

Hammaddelerin tümü biraz yavaş toplanıyor oyun tam bir sabır çarkına dönmüş :) saray yükseltmem için haftalarca beklemem gerekiyor. Premium bonusları açtım ama onlarda %20 ekstra getiri sağlıyor, mevcut ada üzerinde pek bağış yapanda göremedim dünyanın köşesine düşmüşüm sanırım. Hammadde gelirlerini arttırmanın ekstra bir yolu var mı? satın almak dışında? (Siz asıl çarkı yeni kaçırmışsınız. Geçen hafta deli dehşet ödüllerin olduğu tanrıalrın çarkı vardı. Uygun ambrosia ile devasa ödüller dağıtıyordu. Kaynakları iyice yükseltmek ne yazık ki tek kişi için imkansız bir hal aldı. Arkadaşlarınızda var ise kendinize mermer pose mermer örs gibi sağlam bir başlangıç adası bulmanız gerekiyor. Orada bir Helios kulesi dikin. Lamba yağı bağışlayın. Bir kişinin bağışı tüm ada üretimine bonus veriyor. (%10) ardından arttırıcı binalar basın ( Örneğin üzümde bağ evi) oradan da %40 civarı bir bonus alırsınız. Tanrıların mabedini geliştirin. Benim 35 seviye %73 bonus getiriyor üretimde. Ardından projeksiyon izleyin oda bonus sağlayacak. sonuçta üretiminiz 3 katına çıkacaktır.

Mucit atölyesi sorularım vardı ama cevabını forumda buldum sonsuz olmuş sanırım artık yükselt yükselt bitmeyecek (Sanırım sonu var ama toplamda yüz milyonlarca kristal istiyor. Bizim gibi fanilere sonsuz gibi :=)

Ticaret Merkezi, karaborsa, Tanrıların mabedi (bu sadece tek şehre kurabildim) büyükelçilik gibi binaları sadece herhangi bir şehre 1 adet kurmam yeterli gelir mi? her şehirde olmaları mantıksız gibi geldi. (Bildiğim kadarıyla Tanrıların Mabedi tek yere kurabileceğiniz bir bina. Elçilikte lider değilseniz tek şehirde belirli bir seviye yeterli olacaktır. Karaborsa bir iki şehirde olması iyi olur. Ticaret merkezi ise gerekiyor bence. Şehirlerinizin en az yarısında olması size kolaylık sağlar)

Depo pek mantıklı gelmiyor artık komple yıkıp yığın sahası mı kurmalıyım? yağmada her türlü gidiyorlar sanki. (Size yağmaya karşı güvenli yer sağlayan deponuzdur. Yağma almıyorsanız gereksizdir. Bana sorarsanız kesinlikle gereklidir.)

Son olarak yeni döndüm diye düşünüyorum ama global serverlardan birindeyim, ödeme yöntemim Euro bu ne zaman TL döner? VPN kullanmıyorum. Serverda birine sordum onun TL'ymiş benimde öyle olur diye umuyorum ambrosia alamıyorum çünkü, %120 fırsatını da kaçırdım :(

(Hocam global serverda dönmeyebilir bu konuda %100 bilgi sahibi değilim ama oyun yabancı oyuncuları korumak için eşitlik amacıyla herkese euro isteyebilir)

Trojan_Horse

Phobos

KIYIM (KIYIM) ittifakı

• Teşekkür ederim cevaplarınız için

Serverda Türk oyuncular vardı birine sordum ödeme yöntemi TL'ymiş onun için benimki de döner diye umuyorum, ticket attım ama sanırım henüz cevap gelmedi bu konu için.

Deniz haritaları arşivini yıkayım o zaman

Adalardan birinde poseidon varmış onun için tapınak binası kurayım

İttifak lideri değilim zaten ittifakım da yok, Aynı şehirde bir karaborsa bir ticaret merkezi ayarlayayım. Bende sadece 1 ticaret merkezi vardı onu da arttırayım bir kaç şehirde olsun.

Şuana kadar yağma gelmedi, bulunduğum dünyanın köşesindeyim pek gelen giden olmaz gibi geliyor ama bilemiyorum. Savaşmaktansa gelişmeye odaklanmayı düşünüyorum.

• Sizce her şehirde akademi binası olmalı mı?