KRALLIK İTTİFAKI SAVAŞ RAPORLARI
-
- Battle Report
- TR
- Phobos
- ssipahi
- Thread is marked as Resolved.
-
-
sayfanız hayırlı olsun bol kesimli keyifli oyunlar...
-
">
">
">
">
"> -
Tekrardandan Merhabalar

Öncelikle Raporlarımızı asmadan önce üyelerimizi forumda multicilikle suçlayan- temiz FUTBOL temiz SİYASET temiz İKARİAM nidaları atan amma velakin adasında bulunan depoları dün itibari ile banlanan METE HAN oyuncusuna BAN yiyen (Ste-funny ve KIYIMLI DERİ) depo hesapları için geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz:) Darısı filo hareketleri olan hesaplarınızın başına.
Raporlarımıza geçelim . Tabi hepsini paylaşmakla uğraşamıyıcağız kusura bakmayın. Maksat hasıl olsa yeterli .
-
Şimdide Tatil üzerinden fırtınalar koparan Okeanos mu desem General OK mu desem hangi multi hesap ismiyle hitap edeceğimi bilemediğim KIYIM liderine yağmalardan sonra tatile alan oyuncuları için geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz

Yine buradada tüm raporları atmakla uğraşamıyacağımı özür dileyerek beyan ediyorum
Herkese keyifli oyunlar dileriz.
-
Sunucuya inmeden önce tehditler savuran, Kvkk ihlali yaparak izinsiz wp üzerinden tehditler savuran, savaş meydanına tek bir tahta dahi göndermeyen, deposunu patlattığımız, nickini dahi anmak istemediğim "şahsiyet" Themis sunucusunda da aynı şeyi yapacaksan gelmeyelim

Mete Han ve arkadaşlarını tebrik ederiz..
">
">
"> -
Kıyım ittifakını tebrik ederiz, 3 gün süren gemi savaşı, 2 saat süren işgal sonucunda savaş adasıyla beraber faaliyetlerimizi tamamlamış bulunmaktayız.
İyi oyunlar dileriz..
Raporların çoğu aksiyon olduğundan paylaşmadık.
"> -
Öncelikle Hayrılı Cumalar

16 Kasımda KIYIM ittifakı korsancılarının ittifakımızla birlikte hareket eden Dadaş (Muhammet) abimizin yol arkadaşları _YALNIZ_EFE_ AmISoS gibi oyuncuları vuracaklarını söylemesi üzerine bir savaşa tutuştuk.
Savaşın hararetiyle bizi phobosdan sileceklerini söyleyen rakibimiz 4 hafta boyunca herhangi bir üstünlük sağlıyamamıştır.
BU ZAFERLERDE PAYI OLAN TÜM ARKADAŞLARIMIZI ABİLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUM.
Birilerinede kadim atasözümüzü hayat felsefesi haline getirmelerinide acizane tavsiye ediyoruz.
“Kurda sormuşlar ensen neden kalın diye; Kendi işimi kendim görürüm de ondan demiş”
-
-
Sayfanız hayırlı olsun, tebrikler iyi iş çıkarmışsınız

-
Birlikte sergilediğiniz azim ve dayanışma sayesinde her zorluğun üstesinden gelerek önemli başarılara imza attınız.
Savaşta gösterdiğiniz üstün performans ve kardeşlik ruhu, ittifakınızın ne kadar güçlü ve uyumlu olduğunu bir kez daha kanıtladı.
Bundan sonra da aynı kararlılıkla nice zaferlere imza atacağınıza yürekten inanıyorum.
Başarılarınız daim olsun, kılıcınız keskin olsun.
-
-
-
-
Bütün forum sakinlerine selamlar;
Bir durumu açıklığa kavuşturmak gerekçesiyle buradayım. KIYIM ittifaki lideri olarak Phobos da 400 günü aşkın süredir mücadelemiz devam etmektedir. 400 günü aşkın süredir de savaş halindeyiz. KIYIM ittifakının genlerini savaşçı ruhu ve birlik beraberliğin gücüne olan inancı olusturmaktadir. Bunu Bütün Phobos gördü. Bu forumda bize atıp sallayanlar bizleri hayranlıkla izlerdi ve bu durumu bana iletirlerdi. Biz başkalarının gölgesinde yatacak yer aramıyoruz kendimize. Girdiğimiz her mücadelede sonuna kadar mücadeleye hazırız. Bizim aramızda bu kedicik ittifakindakiler gibi farmci adamlar olamaz. Şuanki kedicik ittifaki 3 ittifakın birleşimi. Biz ise kendi özünde mücadele eden Phobosun 1inci gününden 400 günü aşkın gününe kadar kendi öz ekibiyle ve arasına kattığı arkadaşlarla devam eden bir ittifakiz. Aytim ittifaki ilk gunden bu yana surekli birilerine yaranma pesinde olmustur.
Neden mi ?
Yurtdisina discord vb uygulamalarda sattiklari hesaplari daha fazla harcama yapmamak , zararina satmamak icin herkese yakin durmak zorunda hissediyorlar kendilerini biz KIYIM ittifaki olarak farmci kim olursa olsun karsisindayiz. Kendi ittifakimdaki herkes buna uygun kisilerdir.
Asgardian denen kişi: Ben farm a devam, arkadaslarim geldi savasiyor ben farm yapiyorum,Simdi guvencem olmadan ben bu adamin kilidini niye kaldiriyim dimi.
Sipahi denen kişi; bundan sonra lider olmam biz ittifaki kapadık başka yere geçiyorum demesi.
Arslanbey denen kişi; 10 15 gün öncesinde sulh olmazsa bu gece 2 kişi geliyorum seni 1 ay abluka alıyoruz demesi ama bu sözünü tutabilecek kadar irade sahibi olamaması.
Suan ArslanBey limani verince tatile kacti. Digerleri suskun. Butun kedicik ittifaki yagma yiyor ittifakimin wp grubu kedicik ittifaki raporlari ile dolu. Isterlerse bir arkadasi görevlendiriyim atsinlar ! .
Karşı ittifakda ki eski Aytim ittifaki lideri SiPahi onlara açtığımız savaş sonrası bizden af dilemiş kendisine verdiğimiz bütün cezaları kabul etmiştir. Bunlardan biri ittifak olarak 2 ay korsan yapmama cezası sakın ha inkar etmesin kendisi wp araciligi ile söyledi. Şuan girdikleri ittifaka dahi bilgi vermeden aniden ittifaki kapayıp korkuyla biz geldik diyerek girmislerdir.
KIYIM ittifaki bulundugu her ortamda farmcilara karsi mucadele içerisinde olacaktir.
Herkese sayğılarımla iyi oyunlar dilerim.
-
Zamanında bizede sığınmak istedi ittifaki ile biz istemedik. Farmci bir kitle ne işi var bizlerle.
-
Mağlubiyet sana fazla dokunmuş.
Kıyımın herkese sövüp sayan liderciği oyundan engelliyoruz wp den yazıyorsun wp den engelliyoruz forumdan yazıyorsun

Zamanında savaşda belini bükemediğin YAKU ya karşıda kvkk ihlalleri yaparak ulaştın. Adamlar seni savcılığa verecekti

Arslanbeye kedi diyen bu fareye sahip çıkınız. 54-48 talan olduğunda kendisi tatile kaçma planları ile meşguldü
Tabi size bunları değil kuyruğunu dik tuttuğu şeklini gösterir. Bize sökmez o ayrı mesele.Hiçbir zamanda seninle Birleşmek istemedik. Ama sen YAKU ile savaştığın için bana mesaj atıp, bizi bugün sövdüğün adamlarla birleştirmek istedin. Çünkü ilerde sorun olmamamız için:) Çünkü Yaku yu vurduğunda kafana balyozu bizden yememek için

Sen savaşda başkaları olmadan hiçbir zaman zafer kazanamazsın kazanamadın kazanamayacaksın. Bunu Kıyımı küçümsemek için söylemiyoruz. Aktifliğimize stoklarımıza birliğimize beraberliğimize güvenerekten icraatlerimiz ile gösteriyoruz.
O çok sevdiğin korsanlada meşgul olmak istemediğim için mürcülüğü bırakıcağımı herkese 1 ay öncesinden söylemiştim. Ama Siz ise Tüm ittifaka racon kesmek istediniz. Merak etme korsandada gereğini yapacağız. Meydanı boş buldun
Dün gece 4 de Themise 2 depo indirdin sevinç naraları atarak herkese mesaj attın ya hani gülerek seyrettik seni. fazla bıdı bıdı yapıyorsun
-
Themisde ,Phobosda, forumda Arslanbeyin tatile almasını kaçtı olarak lanse ettiğini görüyoruz
General OK sen değilmisin , almasaydın tatile o zaman 
Aranızda tek direnç gösteren METE HAN . lakin o da savaşda havlu atıp bizlere mesaj atıp siz nereye gelirseniz ben başka yerde olucam size altın yaktırıcam dediği için
operasyon sonrası yani onun stratejisini bozmak için yaptığımız hamleyi kendi mağlubiyetine perde etmeni de şaşkınlıkla izliyoruz
sen yeterki direnç göster tatil açılır
Gerçi kimse yoğurdum ekşi demez. Seninde üstünlüğümüzü kabul etmeni beklemiyoruz normalDahada sayfamıza gelme. Sağa sola yardım çığlıkları atmaya devam et sen iki serverdede.
-
Siz rodos bastiniz tatile aldiniz bizde ayni savastaki arkadasin hesabi tatile aldik. Siz rodos basip tatile aldiginiz icin korkup kactiniz diye düşündük.
TirtBey:)) Şuan biz savastayiz Siz kaçmaya devam ediyorsunuz . Oyundan kendifi ispatla sonra bana cevap verme cesaretini göster -
KIYIM İTTİFAKI İLE GÜZEL BİR SAVAŞ VERDİK, SAVAŞ ADASINDA 3 GÜN SÜREN GÜZEL BİR MÜCADELEMİZ OLDU. DAHA SONRASINDA LİDER İLE GÖRÜŞTÜK. ADADAN PARÇA PARÇA ÇEKİLDİK. PHOBOS DÜNYASINDA Kİ HESABIMIZI TATİLE ALDIK THEMİS SUNUCUSUNA YÖNELDİK.
3 GÜN BOYUNCA SÜREN SAVAŞ ADASININ GÖRÜNTÜSÜ EKTEDİR.
İKİ İTTİFAKI DA GÜZEL MÜCADELESİNDEN ÖTÜRÜ TEBRİK EDERİM..
">SS KENDI SS IM DEĞİLDİR, BUNDAN KAYNAKLI YEŞİL GÖZÜKMEKTEDİR.