HEYBET(DENGE) İTTİFAĞI SAVAŞ VE YAĞMA RAPORLARI
-
- Battle Report
- TR
- Zelus
- psyy
- Thread is Unresolved
-
-
Hayatta çok konuşan insan boş konuşuyordur diye bir terim var, bizim cevabımız sahada bellidir, biz de az çok edebiyat gördük okuduk biz de uğraşırız istersek mesela:
Huzur İstiyorsan eğer:
Çok konuşanın yanında sağır ol.
Kusur arayanın yanında yok ol.
Cimrinin sofrasında tok ol.
Vefa bilmeyen insana yabancı ol.
Hâyâsı olmayan insana uzak ol.
Tevazu bilmeyen insana ırak ol.Şaka şaka, biz sizin gibi göz boyayan insanlar değiliz sonuçlarını bildiğimiz şeyler için başkalarını inandırma gereği duymuyoruz, siz ancak kendinizi kandırırsınız o olur, ha belki size kanmak isteyen insanları da kandırabilirsiniz ki ittifak üyeleriniz dahil sizin gerçek yüzünüzü görecek bir gün, görüyor da

-
YAKUZA_ Gel nasıl tüyülür öğreteyim.
3-5k malı yayınlarken başka yerde neler oluyor bak.
Boş tartışmalara gerek yok ben arkadaşını tebrik ettim. Kendisine onu sor.
Bu arada her raporu ayrı ayrı atıp sayfa sayısı artsın gayretin de güzel çaba

Neyse sizde algı yaratmak huy olmuş biz işimize bakalım.

-
-
Kral bazen bir söze, bir resme, bir bilmem neye yenilirsin

Önce duruşunuz olsun sonra rapor asın, inanalım!
Sevgiler
-
Raporlara bak ağlıyorum. Bence bu savaş büyük ittifakların ne kadar ağzı kalabalık fos kitleler olduğunu ortaya koydu xD
-
-
Display More
durmak yok yola devam
konumuz zelusa yeni taşınan TRAKTÖR taşınmadan önce ORUÇ_REİSİ duymamış olsa gerek duysa belki taşınmaz veya çok uzak adalara taşınırdı tahminen ORUÇ_REİS hoşgeldin yağması atıyor. asıl hikaye burda başlıyor.
Oruç reisin saldırısını gören thrall uzaktan yola çıkıyor. tabi limanın kimde olduğunu hesap edemiyor. 3 saatlik yolculuk kara askeri geri dönüyor. bu arada 3-4yağma yenilmiştir. denizden gelen thrall oruç_reisi kolay yerim hesabında tabii
limana varıyor birde ne görüyorsun DeLiCoBaN-70- bu nereden geldi 3 deniz savaşında kaybedeceğim kaçış bakımları arasında rodos vuruşundan adalardan çekilip gidiyor. Rodos altarnetifi bitmiş şehirler bize sırasında keyifli yağmalar yaşadılar.
Önce buradan başlayayım, saygısızlık yapıp sizin sayfaya yazmadıkça siz buralara gelip yazıyorsunuz ama yine ben kendi çizgimi bozmadan devam edeceğim. Raporlarda sanki THRALL geldikten sonra kaçmışta(!) 15 yağma atmışsınız gibi konuşmuşsunuz ama tarihleri silmeyi unutmuşsunuz. attığınız yağmalar liderinizin sürekli bahsettiği "düşük puanlı oyuncuya ki sizin de bahsettiğiniz gibi servera yeni taşınmış bir oyuncuya" gecenin bir vakti atılan yağmalar olup, THRALL geldikten sonra ise atabildiğiniz yağma sayısı sadece 2 tanedir, tarihler orada açıkça yazıyor sizin raporlardan aldım bu verileri. Zaten biz bu duruma alışkınız gözünü boyamaya çalıştığınız insanlar da alışsın diye belirtiyorum özellikle. 2/15 demek zaten siz 2 yapıp 15 konuşuyorsunuz demek, gerisi süsleme. Biz böyle süslü lafları yazmaları pek sevmiyoruz ittifak olarak tarzımız değil yoksa her gün paragraf paragraf burada resimlerinizi asarız
Siz yine böyle 2 yapıp 15 konuşmaya devam edin, ki servera yeni taşınması, düşük puanlı olması vs. bizim için bir bahane değil o an gece vakti savunmaya yetişememişizdir belki bunu da kabul eder sizin gibi inkar etmeyiz sonra gereken önlem alınmıştır. ha belki 3-5 mızrak kesmişsinizdir sonrasında onları da asabilirsiniz 
neyse gelelim sizin raporlara

aksiyon kralı olarak kendini gören liderinize ufak çaplı aksiyonlar(gün içinde yapıldığından miktarları sınırlı olarak devam edilmiştir)

rapor için tatile alıp bu raporu foruma asma acizliği

-
26.02.2026 tarifinde Woo nun patlattığımız Quenya isimli deposunun başına gelenleri bir varmış bir yokmuşla başlayan hikayeler yerine realist bir yaklaşımla yazayım istedim.
Herşey 24.02.2026 da 16.30 saatleri civarında Borsa bekleme süresinin 48 saatten 72 saate çıkarılması üzerine içerisinde sadece 2 günlük altını kalan Quenya isimli WOO deposunun açılıp aktarılması gerekiyordu ve durumun farkında olan GETHIT AIRLINES ın depoyu açtılar 2 günlük altını var demesi üzerine başladı.
Depo hesabının tüm şehirlerini olası bir ışın atma durumuna karşı uzaktan kilitledik casuslarımızı attık şehir ve asker durumunu öğrendik ve 61:87 adasında yer alan deponun yan adası olan 61:86 adasında yerimizi aldık.
Saatlik takip ettiğimiz deponun 1 saatte ortalama 50m civarında altın yaktığını ve 16:30 sıralarında açılan deponun 2 gün sonra 19:30 civarında altını kalmayacağını tahmin edip plan ve stratejilerimizi geliştirdik. Deponun açılağı gecesi limanı düşürebilmek için 600 den fazla aksiyon denedik fakat başarılı olamadık. İşimizi son saatlere bıraktık.
Saat 16:00 deponun satışa açılağı zamanlarda 61:87 deponun bulunduğu adanın tüm şehirlerini yaktık. Borsa şehrinde önce gemileri yakaladık ve ardından dikkatle takip edip gemileri geri çektiği an savaştan çekildik hemen akabinde tekrardan limanda savaş başlattık. o savaş 2. raundu görürken tekrar savaştan çekilip akabinde tekrar savaş başlattık.
-
.
-
.
-
26.02.2026 tarifinde Woo nun patlattığımız Quenya isimli deposunun başına gelenleri bir varmış bir yokmuşla başlayan hikayeler yerine realist bir yaklaşımla yazayım istedim.
Herşey 24.02.2026 da 16.30 saatleri civarında Borsa bekleme süresinin 48 saatten 72 saate çıkarılması üzerine içerisinde sadece 2 günlük altını kalan Quenya isimli WOO deposunun açılıp aktarılması gerekiyordu ve durumun farkında olan Gethit Airlans in depoyu açtılar 2 günlük altını var demesi üzerine başladı.
Depo hesabının tüm şehirlerini olası bir ışın atma durumuna karşı uzaktan kilitledik casuslarımızı attık şehir ve asker durumunu öğrendik ve 61:87 adasında yer alan deponun yan adası olan 61:86 adasında yerimizi aldık.
-
Saatlik takip ettiğimiz deponun 1 saatte ortalama 50m civarında altın yaktığını ve 16:30 sıralarında açılan deponun 2 gün sonra 19:30 civarında altını kalmayacağını tahmin edip plan ve stratejilerimizi geliştirdik. Deponun açılağı gecesi limanı düşürebilmek için 600 den fazla aksiyon denedik fakat başarılı olamadık. İşimizi son saatlere bıraktık.
Saat 16:00 deponun satışa açılağı zamanlarda 61:87 deponun bulunduğu adanın tüm şehirlerini yaktık. Borsa şehrinde önce gemileri yakaladık ve ardından dikkatle takip edip gemileri geri çektiği an savaştan çekildik hemen akabinde tekrardan limanda savaş başlattık. o savaş 2. raundu görürken tekrar savaştan çekilip akabinde tekrar savaş başlattık.
-
İyice çaresiz kalan Woo ekibinin Quanya deposunun adasına hızlıca gp leri transfer edebilmek için ışın atabileceklerini tahmin edip adayı saniye saniye dikkatlice kontrol edip sökülen 4 adet sömürgenin yerini kaptık. Deponun iletişimini gözetleyip satmayı umdukları arkadaşları tespit ettik. Adayıda kaptıran WOOve DELİ ittifağının çok bir çaresi kalmadı.
Aksiyonlarımıza hızla devam ederken dayanamayıp tatile alan WOO ve DELİ ekiplerine geçmiş olsun dileklerimi ve üzüntülerimi iletiyorum.. Deliyi rahatlatabilmek en azından bir kaç günde olsa nefes aldırabilmek için kendini maşa olarak kullandıran ateşin önüne atlayan WOO ekibinin dünyanın kaç bucak olduğunu gerek yaptığımız yağma ve işgallerle gerek patlattığımız deposuyla gördüğünü düşünüyorum.
-
-
Uff 60m gp booomm
canları fazla yanmıştır Delinin eküri WOO'nun , operasyonda emeği geçenleri tebrik ederim 
Karşı taraflar boş hesaplara attıkları yagmalara sevinmeye devam ederken, keşke depolarına sahip cikabilseler

-
-
Display More
Neyse olmuşla ölmüşe çare yok. 2 adet patlamış deponun üzerine nofrost buz dolabından bu kara kış aylarında iftardan sonra buzz gibi su içebilirsiniz. Çokta sıkıntı etmeyin. Emeği geçen bütün ekip arkadaşlarıma teşekkür eder iyi oyunlar dilerim...
Sizin orada dolar kaç para mahsun abi. Bizde halen 7,5
-
İyice çaresiz kalan Woo ekibinin Quanya deposunun adasına hızlıca gp leri transfer edebilmek için ışın atabileceklerini tahmin edip adayı saniye saniye dikkatlice kontrol edip sökülen 4 adet sömürgenin yerini kaptık. Deponun iletişimini gözetleyip satmayı umdukları arkadaşları tespit ettik. Adayıda kaptıran WOOve DELİ ittifağının çok bir çaresi kalmadı.
heee bot kullanmıyonuz düşman adaları saniye saniye takip ediyonuz tamam inandık, yersen... Böylede arsız ve rahatlar işte şunu insan paylaşmaya utanır başka oyuncu olsa korkar.
-
şşştt sakin ol aslan parçası.. sen ve gibiler cevap versin diye paylaşmadım. Laf kalabalığı yapma varsa bir cevabın oyundan beklerim. Boş ücra köşelerde kalmış hesaplarla uğraşmak ya da hadesle rodosla alınmış boş beleş raporlar dışında doğru düzgün bir paylaşımınız yok. Bak somut örnek. Dün vardı bugün 30m gp yok.