DERS 1: ÖNCE SURU KIRMALISIN

Maks= WOO2

DERS 1: ÖNCE SURU KIRMALISIN

Maks= WOO2

ne diyordunuz siz ana şehirlerde kaynaksız kalacaksınız mı? komiksiniz
ama kimse yalanlarınıza şov peşinde koşmalarınıza kanmıyor artık
kaç ittifakla daha birleşirseniz gücünüz yeter onu bi hesaplayın ![]()

Birazda ittifaksızlardan devam edelim.

Allah kimseyi bu durumlara düşürmesin
olduğu adayı savunamayıp 15 cepheye birden rodos vurup, şehir isimlerine ve alttaki aksiyonlara dikkat ederseniz "aksiyon atılması nedeniyle kapanan cepheleri" kendi sayfalarına asacak kadar acizler
yarım saat önce deli sayfasına asılan raporlardan takip edebilirsiniz şehir isimlerini
ben de asacağım bakalım kim haklı çıkacak ![]()

2 alta bak, acizlikten limanı yıktı da
adadaki kaynakları harcayınca çekildik

Rodosu öğren bari be adam

WOO şimdi diyordur ben bu ateşe nerden atladım
hedef tahtasına kendinizi çıkarırsanız hedef olursunuz ![]()

X30 ADET ![]()

x20 adet ![]()

Ben ne güzel seyfi bey ile savaşıyorken (hades'e rağmen)
bir anda karadenizlinin olay yerine yaklaştıgını gördüm. ve aradan çekildim sonrasında birbirlerini ne kadar kırdılar görmedim =)
Sonra biz erays ile savaşırken hades sebebiyle cepheyi kapatma kararı aldık. Lakin şehir ismini biraz kırıcı bir şekilde değiştirmiş.
Cok sürmeden bizim kendi tabiriyle TOPUK yaptığımızı düsünüp adadaki diğer şehirlere cıktı. ama bilmedigi bir şey vardı. O şehirlerde hades basamazdı. Başkasının şehrinde savaşırken hades işlemezdi.
Neyse hadesin sadece kendi şehrinde çalıştığını anlaması kısa sürdü ve uygunsuz ithamları anında yerini buldu =)
ANLIK !!! hikayede tekrara düştük. ilgililer hikayedeki ''Cok sürmeden bizim kendi tabiriyle TOPUK yaptığımızı düsünüp adadaki diğer şehirlere cıktı. ama bilmedigi bir şey vardı. O şehirlerde hades basamazdı. Başkasının şehrinde savaşırken hades işlemezdi.'' kısmını tam olarak burada tekrar okusun.
tam buraya geldiğimizde de önceki hikayemizdeki '' Neyse hadesin sadece kendi şehrinde çalıştığını anlaması kısa sürdü ve uygunsuz ithamları anında yerini buldu =)'' kısmını tekrar okuyabilirsiniz.
iyi akşamlar dilerim.
Hayatta çok konuşan insan boş konuşuyordur diye bir terim var, bizim cevabımız sahada bellidir, biz de az çok edebiyat gördük okuduk biz de uğraşırız istersek mesela:
Huzur İstiyorsan eğer:
Çok konuşanın yanında sağır ol.
Kusur arayanın yanında yok ol.
Cimrinin sofrasında tok ol.
Vefa bilmeyen insana yabancı ol.
Hâyâsı olmayan insana uzak ol.
Tevazu bilmeyen insana ırak ol.
Şaka şaka, biz sizin gibi göz boyayan insanlar değiliz sonuçlarını bildiğimiz şeyler için başkalarını inandırma gereği duymuyoruz, siz ancak kendinizi kandırırsınız o olur, ha belki size kanmak isteyen insanları da kandırabilirsiniz ki ittifak üyeleriniz dahil sizin gerçek yüzünüzü görecek bir gün, görüyor da

YAKUZA_ Gel nasıl tüyülür öğreteyim.
3-5k malı yayınlarken başka yerde neler oluyor bak.
Boş tartışmalara gerek yok ben arkadaşını tebrik ettim. Kendisine onu sor.
Bu arada her raporu ayrı ayrı atıp sayfa sayısı artsın gayretin de güzel çaba ![]()
Neyse sizde algı yaratmak huy olmuş biz işimize bakalım.

Kral bazen bir söze, bir resme, bir bilmem neye yenilirsin ![]()
Önce duruşunuz olsun sonra rapor asın, inanalım!
Sevgiler