HEYBET(DENGE) İTTİFAĞI SAVAŞ VE YAĞMA RAPORLARI

• Bi ufak aksiyon hikayesi

minik bi kontrol hades yok aksiyon başarılı

biraz daha aksiyon

işlem başarılı şehir temiz hades hala yok

Birazda WOO görelim..

Yahu herşey tamam da adamı niye attınız ittifaktan yazık günah değil mi. Savunamıyorsan kapat ittifağı :)

• Edebiyata süslü sözlere gerek yok bazıları gibi bunlarla vakit kaybetmiyoruz, sahada görüşelim :)

jkt057p.jpeg

bk8fzx4.jpeg

oo8b94p.jpeg

X20 :)czvv8yn.jpeg

q9uxzmt.jpeg

1f4bzsw.jpeg

ax9d5af.jpeg

hj0esk7.jpeg

e08mc4s.jpeg

ewmt8qo.jpeg

i4nh2u4.jpeg

Tanımayan TANIR , tanıyan ÖRNEK alır...

• Arkadaşlar, günlerdir burada olanları takip ediyorum. Yazmamak içinde kendimi zor tutuyorum. Raporlara bakıyorum. çoğu içinde birlik olmayan yağma raporları. Cephe savaşlarına bakıyorum. 50 raund a çıkmamış. Birtek birbirine denk olan her iki ittifakta da dostlarım olan Joker ( Denge çatısı altında) ve WOO ittifakının cephe savaşı 150 raund ve 180 raund, 28 gün sürmüş. Her iki ittifakıda tebrik ederim. Savaşmışlar. Diğer iki büyük ittifak savaşmıyor. Şöyle günlerce aylarca savaşın içinizde hınç ı dökün Zelus a sakinlik gelsin. İki ittifakın bu didişmesinden gelecek olan birleşmeden dolayı yeni sunucuyu kimse tercih etmeyecek. İki ittifakın liderleri bir araya gelsin. cephe belirlesinler, birleşmeye kadar savaşıp buna son versinler. Yada yine iki ittifakın lideri konuşup el sıkışsın. Bu didişmeyi bitirin. Savaşan dostlarım KILICINIZ KESKİN OLSUN.

9cj9lE.jpg

• Merhaba Ergenekon, dediklerinin olması için karşıdaki arkadaşların savaşma niyeti olması gerekiyor, ama karşımızdaki güruh cephe savaşı denen şeyden bihaber olmakla birlikte oyunu hades ve aksiyon atmak sanıyorlar, o yüzden cephe savaşı olmuyor haliyle. Biz 200 cephe de açarız 300 cephe de, birleşmeye sıfır general ile girelim sorun değil ama karşıda öyle bir niyet göremedik, battı balık yan gider gidiyor öyle yağmalara devam :)

4ipbias.jpeg

aeqf1ew.jpeg

hphcvh9.jpeg

rglmptf.jpeg

8r9j0ur.jpeg

gy6ux2z.jpeg

dwg55xc.jpeg

t3x3ypb.jpeg

i5jidt7.jpeg

egf1d79.jpeg

j4d7zlj.jpeg

5wdvhvo.jpeg

89xddh3.jpeg

cs2lswx.jpeg

nor52nh.jpeg

9ozcx8y.jpeg

eu5oui9.jpeg

kmdwqof.jpeg

hel3zy6.jpeg

86g8qyh.jpeg

3m46d37.jpeg

707fytd.jpeg

sb92xgd.jpeg

g4byvul.jpeg

Tanımayan TANIR , tanıyan ÖRNEK alır...

• Selamlar,

Saçma bir şehir duzeni ile geldiğimiz zelus serverinde gelen olunca savaşmaya çalıştığımız durumlarda ki güncel durum:

- rakip sehrime saldırinca hades basıyorum geri çekiliyor anladım

- rakibin şehrine saldırınca hades basıyor rakibim, geri çekiliyorum anladım

Ama tarafsız bir şehirde savaş çıkınca rodossuz hadessiz vs siz oradan geri çekilmeyi anlayamıyorum . No mercy dahi desteklese seni balon ve suratlisi yüksek olmasına rağmen paşa paşa kesilir savaşa devam ederdim açıkçası. Mevzu savaşmak mı? GP yükleyip şehrinde beklemek mi? Artık altını olan kazanır mı durum?

Gece vakti yağma atmak mı boş şehirlere mevzu nedir gerçekten?

İkaramın tamamını oynarken ne korsan ne yer kapma nede başka bir bot olayına karışmadan oynamaya çalıştık ama bir daha görüyoruz ki oyunda tat kalmamış.

Gerçekten zevk alıyor musunuz böyle? 8 ay kilit atarak , yer kapmak için bot kurarak ?

Altın mı kasalim boş depolar tutup ?

Hafta içi akşam 12-1 den sabah 09.00 a kadar herhangi biriniz yağma atmak isterse şehirlerim müsait işim var gucum var . Bu oyun açıkları ile bu oyuna uykumdan veremem. Bot ile tuttuğunuz adaların birine şehir isinladiniz GP yükleyip değecek şekilde savasabilirseniz belki yine bakarım gece vakti de . O zaman yağma yiyecek olursam umursarim. Öbür türlü zevksiz amaçsız boş bir general tutma savaşına girmeye gerek yok. İkariam yenilik diye getirdiği her şey parasal olarak geri yansıyor her birimize tamam harcayalim zevkimize ama kardeşim oyunda zevk bırakılmadi. Su oyunu toparlayacak mısıniz bu oyun açıklarından kurtaracak mısınız FastFooD

Her neyse hayırlı ramazanlar , buglarla dolu oyundan kimsenin hades Rodos basmadigi şehirlerden geri çekilen arkadaşımızı paylaşayım. Sana da iyi oyunlar şehrindeki Kara savaşında hadesinle mutluluklar sana .