HEYBET(DENGE) İTTİFAĞI SAVAŞ VE YAĞMA RAPORLARI
-
- Battle Report
- TR
- Zelus
- psyy
- Thread is Unresolved
-
-
-
-
Selam forum severler .
Oyundan keyif aldığımız kadar bazen burada olan biteni görmektende keyif alıyoruz . Naçizane ben LordOmar . Size kendi penceremden bölgedeki birkaç arkadaşımdan toparladığım ve kendime ait raporları paylaşacağım . savaş söylenilenin aksine göstere göstere geldi fakat cidiye alınmadık . neticesinde biz baskın deriz rakip arkadan vurmak der farketmez 2 yıldır devam eden gerilimin sonucunda kaçınılmaz savaş başladı .
Öcelikle arkadaşlarımın ada kapatmaları ve yağmalarından başlıyorum ...
-
-
-
FPlaYeR kardeşimizin yağma raporlarıyla başlamış olduk , Foruma aşinalığımız olmadığından font ve düzenlemelerde eksiklikler olabilir . Bizim ağırlığımız kesim ve aksiyonlar olduğu için boşlukları mazur görünüz . üstteki mesajla arada geçen zamanda aksiyon atmaktaydım . raporların devamında onuda saati ile birlikte paylaşacağım . sürülecek çok tarla , kesilecek çok cephe var ...

Yağma raporlarına PurGa kardeşimizin raporları ile devam edeceğim .

ve Purga kardeşimizden bunun gibi onlarca kesim raporu ...

devamında grubumuzun kabadayılarından KARADAYI kardeşimizin çoklu raporları var . Kesimler ve yağmalar bir arada .

-
hades

-
-
-
VEEEE GELELİM KENDİME AİT RAPORLARA ....
BİRKAÇ ADA TATİLİNDEN SONRA HIZLICA YAĞMALARA BAŞLIYORUM . İTTİFAK DAĞITMAK İLE KAMUFULE EDEMEDİKLERİ BÜTÜN BASIM HESAPLARı TARLAMIZ OLDU ... YAĞMALARDAN SONRA FIRINDAN ÇIKAN GP KESİMLERİDE PAYLAŞILACAK ...
BiR YANDAN YAĞMA ÇEKERKEN BİR YANDAN ÇIKAN GENERALLERİ VURMAYA DEVAMMM .
FORUM SEVERLER HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLERİM . BİR YANDAN AKSİYON ATIP BİR YANDAN FORUM İLE UĞRAŞMAK YORUCU OLDU . FORUM KÜTÜRÜNDENDE PEK ANLAMAM . ALIŞACAĞIZ . SİZLERE DAHA AKICI ANLATIMLARLA KONULU RAPORLAR PAYLAŞMAYA DEVAM EDECEĞİM . YAĞMALARIMI EXCELL TABLOSU HALİNE GETİRİP TAM MİKTAR BELİRTEMEDİĞİM İÇİN ÜZGÜNÜM . SİZ KABA TASLAK HESAP EDERSİNİZ . YADA KONUNUN UZMANI ARKADAŞLAR VAR , SAVAŞMADIKLARI İÇİN BOLCA VAKİTLERİ VARDIR . RİCA EDERSENİZ BİR TABLODA BİZİM İÇİN YAPAR :))))
VEEEEE GELELİM AKSİYON BÖLÜMÜNE . BU BÖLÜMÜ KISA TUTACAĞIM . BANLANAN HESABA AKSİYON ATMAK ÇOKTA İÇİME SİNMEDİ ...
FAKAAAAAAAAAAAAAAAT HADES BASMAYINDA SİZE ATALIM DERLER ADAMAAAA .
KAÇMAK YOK DİYENLER AKSİYON GELEN ŞEHİRLERDEN KOŞARAK UZAKLAŞIYOR ....
DEVAMINDA İSE İLGİNÇ OLAYLAR GERÇEKLEŞİYOR . ŞAŞKINLIKTAN NEREYE NE ATACAĞINI ŞAŞIRAN RAKİP AKSİYON YOLLADIĞIMIZ ŞEHİRLERE AKSİYON ATIYOR . SONUÇSA 1 ALEVE DAĞILAN ONLARCA AKSİYON .

Oyunu öğreten LEJOSHATEV ve ESEAS a saygılarımla . İyi forumlar ... Devamı gelecek ....
-
Herkese keyifli forumlar aldığımız raporları tebrik ederim bi iki satırda ben yazmak isterim.
Öncelikle Deli ittifağı ile birleşim ve sonrasında iki yakın ittifaktık her hangi bir problemimiz yoktu bugün çıkan savaş bugüne kadar süregelen bir çok problemin patlaması olmuştur.
Oyunu savaşmak için oynuyoruz ama kiminle savaşsak dostumuz dediğimiz Deli ittifakı üyesi oldu. Hatta ve hatta yağmaladığım oyuncu ben yağmalarken Deli ittifakına alındı ben dostum dediğim Deli ittifakı üyesini yağmaladım.
Gerek var mıydı amacı savaşmak olan bir oyunda savaşabileceğimiz belki kendi aralarında birleşerek bize varlık gösterecek ufak büyük tüm ittifakları bünyenizde toplamaya ? Biz savaşmak isterken her taraftan önümüze set çektiniz oyunu bilen bilmeyen herkesi ittifakınıza topladınız. Hatta durum öyle bir noktaya geldi ki serverda 2. İttifak sizken 3. İttifakta alt ittifakınız oldu şimdi bu oyun bilmez sizin bile kim olduğunu bilmediğiniz oyuncular bizim tarlalarımız oldu gerek var mıydı cidden?
Korsanda ittifaklar arası antlaşma varken kayıkçıya el altından puan aktardınız bunu da inkar etmediniz bizden habersiz olmuş olabilir deyip geçtiniz. Son gün kayıkçının yanına attığım sömü kaldıramayayım diye söme hellcata ait bi hesaptan kilit attınız kılıf uydurdunuz inkar etmediniz. Bak sen işe o günde hellcat benden 1. Sırayı ona salmamı istemişti. Nitekim hem hellcat hem kurtbeyini aynı gün indirdim o gün son saniye vurmasını da bilirdik bişeyleri anlamanızı bekledik anlamadınız.
Üzerine 2 dönem korsan antlaşması bozuldu astınız kestiniz yine de herhangi bir varlık gösteremediniz söylediklerimin bir tanesi yalansa yalan deyin. Sonra geldik oturduk antlaşma masasına server başında korsan yapmayacaklarını taahhüt eden Deli ittifakı bizimle korsanda rakip olup bize karşı bi varlık gösterememiş dahi olsa dostumuz dedik bi dönem sizin bi dönem bizim olsun antlaşmasını yaptık. Bu süreçte de bölgelerinize attığımız sömleri çektik. Sizden de aynı hareketi bekledik çekmediniz. Dostum dediğim ittifak benim adalarıma bot kuruyor korsanda her türlü arkadan iş çeviriyor savaştığımız tüm ittifakları bünyesine katıyor. Sabır dedik bu defa hamleyi karşıdan bekleyelim çekmezlerse biz gerekeni yapalım nitekim öylede oldu.
Oturduk anlaştık bize bölgemizde ki kaptığınız yerleri vermediniz kronosa odaklanacağız dediniz ama zelusta bize dostluk yapmadınız tüm multilerinizle rahat rahat GP basmak için bize Dost göründünüz. Dost olan ittifak biz istemeden çekerdi o sömleri.
Şimdi soruyorum size siz olsaydınız ne yapardınız? Kediyi bu kadar köşeye sıkıştırsan bi pençe atar ki DENGE ittifakı o pençeyi atana kadar inanın çok dişini sıktı.
İçinizde çok sevdiğim dostlarım var doğrudur. Ama oyun başka dostluklar başka Şevket gelsin yiyelim içelim hemşerimde oyunda ki rakiplik her zaman oyunda kalır kimseye reel bi düşmanlığımız yok. Ama oyunu keyif için oynuyorsak bu kadar görmezden gelinmdye de niyetimiz yok. Bizden çiftçilik yapmamızı beklerseniz tüm yollarımızı tıkarsanız nihai sonuç bu olur
Her gün gelen savaşı görmezseniz hazırlıksız yakalandık demeniz normal illa ki Deli ittifakı bi cevap verecek ya cepheler dolusu ikariamın en büyük savaşlarından biri olacak ya bize multilerimize yağma atmaya çalışarak vur kaç uzun vadeli bi savaş olacak velhasıl biz hepsine hazırız. Meydan er meydanı hakeden emek veren kazansın.
İyi oyunlar
-
-
DENGE ittifakını tebrik ederim gayet kaliteli ve çizgisini bozmadan oynamaya devam ediyor. Gizliden sinsice planlar yapmadan NET bir şekilde olanı ve olacakları bildiriyor. Kimse bu konuda DENGE ittifakına laf edemez. DELİ ittifakı ŞEYTANLIK yaptığını biliyorsa taşlanınca da şikayet etmeyecek. Devran dönüyor ve bazıları ( DELİLER ) gizlice hayran ama sinsice düşmanlıktan asla vazgeçmiyor. Bedel ödeme zamanı. sinsice kurduğunuz tüm planları tüm sunucularda ayağınıza dolayacak kalitede güçlü ve sağlam ittifaklar var ve zamanı gelince zelus ta yaşadığınız hüsranı oralarda da yaşayacaksınız...
-
Tekrardan merhabalar, raporlara ufak ufak devam ediyoruz, hades basmak dışında çaresi olmayan deli ittifağı aynı sistemde devam ediyor, bizim için rapordur odur budur önemli değil rakibe zarar verdiğimiz sürece gerisinin önemi yok. DELİ ittifağı kendi çapında bir strateji belirledi elbet, bunu zaten savaşa başlamadan biliyorduk sorun değil. Tek çareleri hades basıp, cephe açmamaya çalışıp zaman kazanmak olacaktı öyle de oluyor, hades basmasalar belki 200 cephe açacağız ama karşıda da o cesaretin olması gerekiyor, olmasa da önemli değil biz her şeyi göze aldık. Hadesten çekildiğimiz raporlar dışında rapor alabilecekler mi onu da merakla bekliyoruz ama illa ki savunmasız 3-5 hesap bulup yağma atacaklardır, şevketin taktiği gereği hatta 400 gemiyi 4 e 5 e bölüp fazla rapor almaya çalışacaklar, önemli değil. KAVGADA YUMRUK SAYILMAZ, işin sonunda kimin ayakta kaldığı önemli bizim için, biz 5000 rapor alalım asalım siz 5001 alın önemli değil bizim için, işin sonunda burdan gittiğiniz sürece biz okeyiz, ittifağın bastığı generallere rağmen ittifağı kısıtlayıp savaşmamaya çalışmak bakalım ne kadar sürecek
Biz oyundan zevk almaya çalışmaya ne olursa olsun devam edeceğiz, zaten herkes Şevketin gerçek yüzünü az çok biliyor çokta uzatmaya gerek yok 

-
Hacı, işin zor Kardeşim.
As as bitmez, vaktini alır diye düşünüyorum.

Tebrik ederim güzel, keyifli raporlar var.
-
Herkese Selamlar

Bunlarda aksiyon denemeleri

Emek veren herkesin eline sağlık.
-
Display More
Herkese Selamlar

Emek veren herkesin eline sağlık.
Tebrik ederim Tuğşat
Kılıcınız keskin olsun -
Dengenin karşısında kim varsa başarılar dilerim.
Kendi multilerini yağmalayıp asmışlar galiba ,Rodos basıp altını kesip asmışlar ahh bu kadar saçma raporu bir arada görmedim ekleyen arkadaş sanatçı ruhlu heralde ada fotograflarıyla sayfayı doldurmuş öff bayık.
-
Dengenin karşısında kim varsa başarılar dilerim.
Kendi multilerini yağmalayıp asmışlar galiba ,Rodos basıp altını kesip asmışlar ahh bu kadar saçma raporu bir arada görmedim ekleyen arkadaş sanatçı ruhlu heralde ada fotograflarıyla sayfayı doldurmuş öff bayık.unutmuşum adam aksiyon atmış onu da eklemiş zaaaaa