HEYBET(DENGE) İTTİFAĞI SAVAŞ VE YAĞMA RAPORLARI

• İyi forumlar, normalde bu sayfayı da açmazdım da açmak gerekecek elbet arkadaşları tanıdığımdan. Oyunda 2 taraflı 3 taraflı 5 taraflı oynamalardan sıkıldık, oyun zevkimiz sınırlandı ve biz oyundan zevk almadığımız sürece oynamaktan hoşlanan bir ittifak değiliz. Aradaki detayları anlatmaya gerek yok kısaca bahsedip geçiyorum, oyun zevkimizi sınırlayan, ittifakları bloklaşmaya sokan, savaştığımız herkesi belli bahanelerle ittifağa alıp arkadan türlü türlü işler çeviren arkadaşlar vardı, bir yere kadar bekledik ama sınıra erişince yeter dedik. Herkese iyi savaşlar, sonucu ne olursa olsun, ne kadar sürerse sürsün, ne kadar zarar görürsek görelim umrumuzda değil, sonuca bakacağız. Burada saçma sapan gereksiz tartışmalar olsa bile kaale alıp cevap vermek pek tarzımız olmayacak.

Öncelikle şunu belirtelim alt ittifak dağıtmakla, ana ittifaktan multi hesapları çıkarmakla o hesaplarınızı kamufle edemezsiniz bilginize. Biz hepsini zaten not aldık, hepsini de yağmaladık& yağmalayacağız. Hades basmak kurtaracak ancak sizi, o da size çıkar sağlamamak adına, yani aslında sizi elimizden sadece hades kurtaracak diyebiliriz, yine de multileriniz kurtulamayacak :)

23ic33q.jpg

nte957p.jpeg

t6b6ewr.jpg

pj9ylq7.jpg

8aaqjop.jpeg

4cmfjtx.jpeg

4sbdekg.jpeg

4bdry8o.jpeg

l49c94r.jpg

oh060gx.jpg

8eilgiq.jpg

symwbz1.jpeg

hqkwjmn.jpeg

hpqw69a.jpeg

c3fv863.jpeg

paa88u7.jpeg

hrx40ua.jpeg

jz362bc.jpeg

jbt6aeu.jpeg

jop6d49.jpeg

kx6n7tc.jpeg

5nx474b.jpeg

9336hep.jpeg

jynxydh.jpeg

dbm2n7x.jpeg

h8zhpbu.jpeg

347jo27.jpeg

i0txsoj.jpeg

mfh5nwe.jpeg

scbejas.jpeg

8pnbo9d.jpeg

r57dasw.jpeg

jy386yc.jpeg

bxsf3zc.jpeg

spkbylz.jpeg

sphm2q4.jpeg

nmf21ke.jpeg

828bgd1.jpeg

1e5xs29.jpeg

hgtv6to.jpeg

3mctu4g.jpeg

76u61nm.jpeg

fhgxrom.jpeg

hrqt3ft.jpeg

rrttn3z.jpeg

9nsu0ld.jpeg

5c5keeg.jpeg

j7py0tp.jpeg

jku5od0.jpeg

85qb1u7.jpeg

261x345.jpeg

gumbgkh.jpeg

p7gugee.jpeg

f2avs62.jpeg

axu6yma.jpeg

dpa95wd.jpeg

fkmsucq.jpeg

2v4upts.jpeg

rkomwun.jpeg

fh4albr.jpeg

qjju6yt.jpeg

7kd121g.jpeg

7mvpj3n.jpeg

g3wvikq.jpeg

d9lc883.jpeg

1f2bbkq.jpeg

qb7d0ef.jpeg

bwq7vm8.jpeg

i136xjr.jpeg

s8o18aa.jpeg

rw4tiyi.jpeg

6b6kok6.jpeg

ouhn8ik.jpeg

ph4nm4k.jpeg

np1uiwm.jpeg

dkq3xac.jpeg

syyp8lq.jpeg

a43nols.jpeg

f53wr3g.jpeg

b3u6kop.jpeg

7551xt5.jpeg

2umzz85.jpeg

m0b5u14.jpeg

2xstfmt.jpeg

omtkgdc.jpeg

rbtqbqe.jpeg

950lp4i.jpeg

ofjblkf.jpeg

puyjiv3.jpeg

pxn5vxx.jpeg

pp55g0w.jpeg

27b9b2b.jpeg

cw6ldoq.jpeg

eznvht6.jpeg

ackwo6q.jpeg

8bhq1yk.jpeg

aa2vhxn.jpeg

b3a4vmy.jpeg

f0huiel.jpeg

j0qk0ya.jpeg

87etdoh.jpeg

Tanımayan TANIR , tanıyan ÖRNEK alır...

Edited once, last by psyy ().

• Baskın basanındır , bu raporları almak için kaç ay plan yapıp hazırlandınız onlarıda bir yaz.

Daha dur yeni başlıyoruz. Ama unutma arkadan vuranın sonu bellidir. Yiğitçe meydana gelemeyenin sonu haraptır.

Herkese iyi oyunlar.
    Sherlock1453 /Sherlock Holmes

• Sevgili eski kardeşlerim abilerim dostlarım öncelikle aldığınız raporlar için tebrik ederim. Uzatmadan yapmam gereken açıklamayı yapacağım sonrasında sayfanıza raporlarınızı asabilirsiniz, söz hakkı doğmadıkça gelip buraya bir şey yazmayacağım.

Şimdi bu bizi neden tebrik etti diyeceksiniz.

Açıklayım.

Sizi her sunucuda kendi oyuncularınızdan önce savunan(DETAYLARA GİRMİYORUM ONU YAPTIK BUNU YAPTIK DEMEYE GEREK YOK) menfaat gütmeden gerçek dostluğu sunan zamanında beraber sabahladığınız İTTİFAKA "DOST" ittifakınıza pazarı pazartesiye bağlayan gece 04:30 gibi(İnsanların sabah uyandığında işine gücüne gideceği günü ayarlayıp) biz size saldıracağız mesajı atıp 5 dk sonrada aylarca yapılan gizli bir hazırlığın ardından saldırıp aldığınız raporlardan dolayı tabi ki de tebrik ederim.

Çünkü kapasiteniz bunu gerektiriyordu forumda varlık gösterebilmek için karşımızda varlık gösterebilmek için bunu yapmak zorundaydınız. Evet ZORUNDAYDINIZ yoksa bu savaşın başlangıcı kesinlikle böyle olmazdı, olamazdı.

Savaşa hazırlanmış bir DELİ ittifakına karşı savaşmaktan KORKTUNUZ, kapasiteniz KRONOS sunucusunda "rakibiyle savaş halinde" olan mucit dahil tüm ağırlığını oraya veren, zelusa önem vermeyen savaşçı kadrosunun örs tapınakları dahil kapalı, 0 gp ile bekleyen DELİLER'e bu güveni koordinasyon gruplarında konuşulan sözlerle anlaşmalarla sağladığınız ittifaka bir gece yarısı ayların hazırlığıyla saldırdınız. TEBRİKLER

Aldığınız raporlardan dolayı şımarabilirsiniz, 1 gram umurumda değil çünkü mislini alacağız.

Chide seni ve ittifakını ezmemizin travmasının sonucumuydu bu sinsi saldırı?

Yoksa theseusu bırakıp zelusa 400m gpsiyle ittifakınıza dahil olan CADDE ittifakının verdiği güç ve güvenle gözünüze kestirebildiniz bizi?

Bunca zaman dostluk kardeşlik dediğiniz pısırıklığınızın yansıması mıydı? Elinize gücün geçmesini mi bekliyordunuz?

Yoksa THRALL'ın parası mı?

Hangisi bizi bitirebileceğinize, sindirebileceğinize inandırdı?

CADDE demişken THESEUS sunucusunda ELT ittifakıyla sizin yüzünüzden aramız bozuldu, savaş haftalarca devam etmişken "KARDEŞ" ittifakınızdan sunucuda kimse yokken önce geldik theseusa yanınızda olduk, çünkü dostumuzun dostu dostumuzdu sonrasını düşünmedik üstümüze düşeni değil fazlasını yaptık, kardeş ittifakınızdaki bir takım oyuncular 3-5'in lafını yaparken biz yapmadan dahil olduk o savaşa

O SAVAŞTAN GALİP ÇIKTIYSANIZ,

OYUNU BIRAKMADAN OYNAYABİLİYORSANIZ,

ŞUANDA BİZE SALDIRABİLİYORSANIZ

BİZİM SAYEMİZDEYDİ

İNKAR EDEBİLEN GELSİN ETSİN.

Vefa borçlarınızı dengenin içerisinde dahil olup zor zamanlarınızda yanınızda olan ittifaka saldırarak ödediniz, helal olsun sizlere dengedeki kardeşlerimiz abilerimiz gibi adamsınız ;)

Sizde kendinize yakışanı yaptınız.

Bu savaşı siz istediğiniz zaman, istediğiniz şartlarda ve istediğiniz şekilde başlattınız. Bize zamanla alakalı seçim hakkı ve şartlar sunulmadı bundan sonrada bizim kuracağımız oyun ve şartlara kulp uydurulmasın, herkes eğlencesine baksın

İttifakımdan kimse bu postun altında tartışmaya girmeyecek, sayfanız hayırlı olsun ;)

Herkese iyi forumlar

tTCLuli9JwZ.jpeg

☾✫ ORDULARLA YENİLMEZ BİR GAYIZ VAR KANIMDA ✫☽

• Aylardır değil yıllardır hazırlanıyoruz . Bütün olumsuzluklarınıza rağmen , iş çevirmelerinize rağmen Hacının iyi kalpliliği sebebiyle sineye çektik . Burada Hacıya kelime yapacak adamlar otursun biz ne yaptıkta bu adamı bile bu hale getirdik diye düşünsün . Nerde bi denge üyesi yağmada siz akbaba gibi başına üşüşüyorsunuz . Nerde bir adamızda boşluk var siz sırtlan gibi yer kapıyorsunuz . Sonra Hacı ve 3-5 eski dostunuza kardeşlik nağmeleriyle olayı oldu bittiye getiriyorsunuz . Siz bir kişinin yağmaladığı inaktife gelirken bize sordunuz mu da biz size geleceğimiz saati soralım . Biz kendi İttifağımızdan biri varsa bile yağmasına çökmüyoruz . Sizde her yol mübah tabii Mezhebiniz geniş . Hele aktif yağma yapıyorsak sizde limanı alıp bize mal vermemek bile normal . Fazlası ile hakettiniz , çokta bekledik düzelirsiniz diye ama 7 de neyse 70’te . Başka serverlara yazdıklarınızdan yancı bulupta cesaret alabilirseniz er meynadına bekleriz . Şimdilik size Hades basıp tatile almaya devam . Bol şans .

• İyi akşamlar, 100 rapor daha asayım devamı gelir. Kişi kendinden bilirmiş işi diye başlayalım yukarıdaki güzel arkadaşlara. Ahmet sana cevap vermiyorum, sen sorumluluk alman gerektiğinde sus pus olan bir adamsın.

Eski davaları açmışsınız, ben ne mesaj silerim ne bir şey haberiniz olsun, buralarda rezil rüsva olursunuz. Chide bizi dağıtan(!) arkadaş sonrasında tüm sistemini satıp oyunu bırakmıştı, sonra deltaya gidip sonra deltada o sistemi ne üzerine kurdun diye başlarım konuşmaya burda, karakterden falan bahsetmeyin boş yere karakterli insanlarmışsınız gibi. Bugüne kadar ittifağı hep ben durdurdum, hep boşverin dedim dostlar dedim, bir yerde tak ediyor yaptığınız bir değil 5 değil 10 değil. Kendi çıkarınız dışında hiçbir şeyi düşünmüyorsunuz, destek olduğunuz savaşta öncesinde gizli hesaplarla elt ye gireriz diye konuşmuşsunuz, adamları da satmışsınız yani arada.Yaptığınız şeyler de olmuştur belki ama bunların lafını edecekseniz bu zaten dostluk değil ya iyilik yapmayın dostunuza ya da yaptığınız şeyi konuşmayın. Bu oyunda, bu hayatta herkes hakettiğini bulur, yaptığınız pisliklerde boğulacaksınız. Size sizin sayenizde saldırıp(!) sizi sizin sayenizde dağıtacağız. Yaptığınız planlar da belli, hades basmak dışında bir şey yapamayacak kadar acizsiniz, hades bastığınızda çekildiğimiz raporları da yakında asarsınız bekliyoruz sizden :) Biz olacakları göze aldık, yapacağın maksimum 20 kişi toplar gece ışın atar rapor çıkarmaya çalışırsın, biz tüm bölgelerinizi gezdik hades basmadığınız her yeri yaktık, hadesle size bedavadan kaynak kazandıracak değiliz yoksa zaten 500 cephe de olsa savaşırız da. Aylarca sürsün sorun yok, cephe açsanız da bize yarar, cephe açmasanız da bize yarar, zamana yaysanız da bize yarar, kaçak dövüşseniz de bize yarar sıkıntı yok. Hayatınızda kaç kere anlaşmalı cephe savaşına girdiniz ki anlaşma bekliyorsunuz bizden anlamadım. Neyse gidin kendi sayfanıza yazın çizin, buraları meşgul etmeyin.

t5jtsxa.jpeg

gggccna.jpeg

f9s27vv.jpeg

6p7i2ra.jpeg

1ctgfll.jpeg

rmp9uz6.jpeg

kbmi9xn.jpeg

ttzhtw8.jpeg

gqudsfg.jpeg

t37b0jz.jpeg

suo4kbh.jpeg

d9zurmk.jpeg

n8xwx8v.jpeg

rai0io4.jpeg

ryx17lt.jpeg

k5d8tho.jpeg

mk19l7p.jpeg

7jgktsg.jpeg

o4gpqzg.jpeg

1e50swv.jpeg

s4zf671.jpeg

kxea2lz.jpeg

ibfpngm.jpeg

1g6jpo7.jpeg

11r5lck.jpeg

rmleoom.jpeg

mi7s73b.jpeg

bb1vxtp.jpeg

mocqesx.jpeg

oe1u0th.jpeg

m9sh3t1.jpeg

g3ymr8f.jpeg

7uejtrr.jpeg

33e64h4.jpeg

sgzvaq0.jpeg

efd3rzb.jpeg

2et9lxx.jpeg

agl6ois.jpeg

tjq02kv.jpeg

ifzhshl.jpeg

ghxlr6f.jpeg

hg55ytq.jpeg

g5ef5jb.jpeg

4xklskp.jpeg

t5jxok1.jpeg

onst9ao.jpeg

dcjftdm.jpeg

ntpbhs6.jpeg

lkkm10b.jpeg

9emcmof.jpeg

h5mi7pv.jpeg

3sa52hw.jpeg

cq38seo.jpeg

sog3oz8.jpeg

acinf1o.jpeg

6sy3j00.jpeg

43c7zrl.jpeg

d962wbj.jpeg

6fb98bf.jpeg

hgomjcf.jpeg

jv3ch2d.jpeg

sewfcp0.jpeg

chykc4h.jpeg

rhmfzux.jpeg

jy2swdr.jpeg

rzwgw5y.jpeg

lxpaxxg.jpeg

466dkhd.jpeg

d8ktgqo.jpeg

ggip5ph.jpeg

gnmfhye.jpeg

n3vp3ie.jpeg

73o63i8.jpeg

f7e887f.jpeg

mzjiqaq.jpeg

lvk4bdg.jpeg

4c75u8r.jpeg

jewuskc.jpeg

l32cbs4.jpeg

me91h00.jpeg

fmh5vgm.jpeg

q0edh6m.jpeg

ix4i00w.jpeg

c01ga2w.jpeg

m8eim1m.jpeg

j7ezjxq.jpeg

tcvww6e.jpeg

a8pe5fn.jpeg

s0i3uki.jpeg

2fy2jka.jpeg

5og1od8.jpeg

9uw924p.jpeg

1br3uob.jpeg

auwainp.jpeg

bj6mqh9.jpeg

5q8c9as.jpeg

qa5dmr4.jpeg

ggxhryt.jpeg

q0597fz.jpeg

Tanımayan TANIR , tanıyan ÖRNEK alır...

• Chide bizi dağıtan(!) arkadaş sonrasında tüm sistemini satıp oyunu bırakmıştı, sonra deltaya gidip sonra deltada o sistemi ne üzerine kurdun diye başlarım konuşmaya burda,

Dağıttım demedim ezdim dedim ikisi farklı şeyler.

Sistem satmak? oyun bırakmak? sonra deltaya gitmek?

Şimdi senin iddiana göre sistem satıyorum, sonrasında oyunu bırakıyorum peki neden deltaya gidiyorum oyunu bırakmış olmuyor muyum? burada bir çelişki yok mu? Oyununu satıp bırakan biri neden deltaya gitsin senin hafızan iyi değilmiş anlaşılan ben hatırlamana yardımcı olacak materyaller paylaşayım.

CHİ(KAPANANA KADAR) SUNUCUSU BİRLEŞMESİ OLANA KADAR AKTİF OLARAK OYNADIK VE BİZ SİZDEN SIKILIP DELTAYA GEÇTİĞİMİZ ZAMANLARDA DA(SUNUCUNUN KAPANMASINA YAKIN ZAMANLAR) KORSANDA ANLAŞMALIYDIK.

BİRLEŞME ZAMANINDA DA CHİDEKİ TÜM HESAPLARIMIZLA BİRLİKTE BETA SUNUCUSUNA GEÇTİK.

DELTA GÜCÜ&KAN SAVAŞI VARDI BİZİM CHİDEKİ DEPOLARIMIZLA SAVAŞA DAHİL OLMAMIZ İSTENİYORDU, BUNLAR YAŞANIRKEN BİZ DELTAYA YERLEŞMİŞ YAPILANMAMIZI TAMAMLAMIŞTIK.

Gerçi konumuz bu değil fakat bulunduğun adaya şehir sabitleyip düzenli olarak yağmalayan birine oyunu bıraktırmışsın gibi bir üslupla konuştuğun için açıklama yapma gereği duydum.

"o sistemi ne üzerine kurdun diye"

Şunu açta öyle konuşmaya devam edelim ismetten mi bahsediyorsun? Eğer ondan bahsediyorsan bunun muhabbeti forumda çok döndü merak ediyorsan kronos sayfamızda arayıp bulabilirsin ;)

Bugüne kadar ittifağı hep ben durdurdum, hep boşverin dedim dostlar dedim, bir yerde tak ediyor yaptığınız bir değil 5 değil 10 değil. Kendi çıkarınız dışında hiçbir şeyi düşünmüyorsunuz.

Biraderim madem öyleydi neden yüzümüze güldünüz arkadan savaş hazırlığı yaptınız? Madem çıkarcıydık vursaydın yüzümüze, senden veya sizden ne gibi bir çıkarımız olabilir bizim? KARDEŞ ittifakınızı bile biz kurtardık adamlara theseusa geldiğimizde aksiyon atma, aksiyondan kaçma taktikleri bile öğretildi gecelerden sabahlara kadar emekler verildi nankörmüşsünüz. Senin cürmün ne ki senden medet umup çıkar sağlayacağız.

Eski davaları açmışsınız,

Biz bu savaşa iki düşman ittifak olarak başlamadık. Savaşı başlatma şekliniz, üsluplarınız ve hareketleriniz 1 hafta öncesine kadar koordinasyon grubunda ortaya çıkan sorunları çözmüyormuşuz, birbirimize abi kardeş dostum diye hitap etmiyormuşuz gibi değil de 10 yıllık düşmanmışız gibi eskide kalan sizsiniz bence biz değiliz. Dedim ya yukarıda da bunun altında muhtemelen geçmişten kalan travmaların etkisi var, biraz uçuk hayaller kurmuş olabilirsin ama gerçekten bizi bitirebilecek güce eriştiğini düşünmen yatıyor. Buda sizin ittifak olarak bu güce ulaştığınızı düşünene kadar karşınızdaki insanlara bu şekilde yaklaştığınız kanıtıdır.

Yoksa kim aylarca bu kadar nefret ettiği ve dolu olduğu bir ittifaka karşı yüzüne gülüp aylarca gizliden savaş planları yapıp, zelusta savaş olmayacağının garantisini verip karşısındaki ittifakı kronosa odaklayıp sonrasında bir gece yarısı savaş başlatır ki?

:thumbdown:

KORKAKLAR

Benim burada bahsettiğim şey sizinle neden savaşıyor oluşumuz değil, bu bizim için sorun değil daha öncede savaştık yine savaşırız tarih tekerrür etmek istediyse eder ;) Uyguladığınız taktikler bile bu ittifaktan öğrendikleriniz sanıyorsun ki o mızrakçılar o hesaplarınızı aktif tutmaya yetecek zehri bulanın panzehri de vardır :thumbup:

Siz bir kişinin yağmaladığı inaktife gelirken bize sordunuz mu da biz size geleceğimiz saati soralım . Biz kendi İttifağımızdan biri varsa bile yağmasına çökmüyoruz

Omar neden aylarca gizliden hazırlık yapıp bu savaşı planladığınızın açıklamasını yaptı dengenin inaktif yağmaladığı yere deli ittifakından oyuncular gidiyormuş artık dolmuş taşmış ne kadar büyük problemlerle karşı karşıya kalmışsınız. Meğerse tespit edip yağmaladığı inaktif oyuncu onun tapulu malıymış onun yağma attığı şehre başkası yağma atamazmış biz fark edememişiz ^^

omar biz ittifak olarak inaktif bulduğumuzda aramızda paylaşma yardımlaşma gibi bir huyumuz var, dost ittifakından biri gelmiş veya kendi ittifakından biri gelmiş alacağı kaynağı kıskanmayız. Ha yaparım diyorsan senin bozuk zihniyetinin yansımasıdır burada bizimle alakalı bir durum yok ;)

destek olduğunuz savaşta öncesinde gizli hesaplarla elt ye gireriz diye konuşmuşsunuz, adamları da satmışsınız yani arada.

Biz DELİLER olarak THESEUS'da kimseye gizli hesaplarla gireriz diye ne söz verdik, ne de konuştuk.

ELT ittifakıyla reelde arkadaşlığa sahip 3 oyuncumuz var bunları biliyorsunuz, 1 tanesi savaş başından sonuna kadar ELT ittifakı bünyesindeydi gizlenme ihtiyacı da duymadı. Kalan 2 arkadaşımızda o zaman için ittifak kararı sebebiyle ELT ittifakına destek "VEREMEDİ"

Vermek istediler mi? Evet bu onların en doğal hakkıydı çünkü dostlarıydı ittifak kararlarına uymak zorunda kaldılar ama gizli ama açıktan bunu yapmadılar.

ELT ittifakının bizi sattığınız demediği yerde senin bunu söyleyebilmen seni komik duruma düşürüyor, bilgin olsun.

Yaptığınız planlar da belli, hades basmak dışında bir şey yapamayacak kadar acizsiniz, hades bastığınızda çekildiğimiz raporları da yakında asarsınız bekliyoruz sizden :) Biz olacakları göze aldık, yapacağın maksimum 20 kişi toplar gece ışın atar rapor çıkarmaya çalışırsın,

Bütün sırrı bozdun ya, tam 20 kişimi saydın mı? ^^

Hayatınızda kaç kere anlaşmalı cephe savaşına girdiniz ki anlaşma bekliyorsunuz bizden anlamadım.

Bizim girdiğimiz cephe savaşları ve yaptıklarımız 1. sayfadan 50. sayfaya kadar burada duruyor, dost dediği ittifaka karşı aylarca hazırlanıp gecenin 4'ünde 0 gpli hesaplardan rapor toplayıp forum sayfası açmaya benzemez bu işler bizi çabuk unutmuşsun, hatırlayacaksın.

Yaptıklarımıza gelecek olursak buyur;

DELİ OCAĞI[DELİ] İTTİFAKI SAVAŞ VE YAĞMA RAPORLARI - Oyuncular Arası İletişim - Ikariam

Sizden anlaşmalı savaş mı bekledik?

Yada sizinle herhangi bir konuda anlaşmak mı istedik?

İdrak etmekte zorlanıyorsun sanırım bizden rapor alabilmek için, hazırlığını yapmış DELİLER ile savaşamayacağınızı bildiğiniz için forumda çıkıp konuşabilmek için burada varlık gösterebilmek için bunu yapmak ZORUNDAYDINIZ. Sayfa açabilmek için bu şekilde savaş başlattığınızdan bahsediyorum, bunu cümle alem gördü ve böyle biliyor. İstediğini yazıp çizebilirsin, bu değişmeyecek.

Saldırınızı gördüğüm zamanda sana attığım mesaj kaç sene geçerse geçsin bana anlaşma yapalım ile gelmeyin alacağın cevap bellidir oldu

Fatih sultan mehmet'in bununla alakalı güzel bir sözü var, "Savaş herkesle yapılır ile başlayan devamını da herkes bilir, bu konuyla alakalı diyecek başka bir şeyimde yok ;)

Neyse gidin kendi sayfanıza yazın çizin, buraları meşgul etmeyin.

Hakkımızda atıp tutmadığınız sürece söz hakkı doğuracak şeyler söylemediğiniz sürece sayfanızla işimiz yok, açıklama yapmam gerekiyordu, yaptım.

tTCLuli9JwZ.jpeg

☾✫ ORDULARLA YENİLMEZ BİR GAYIZ VAR KANIMDA ✫☽

• Nomercy kardeşim seni gıyaben tanırım . Hiç tanışmadık , beraber oynamadık . Bu sebeple dost değiliz . Ve sizinle en başlardan beri savaşmak isteyen bir çok kişiden biriyim . Diğer dost olduğunuz arkadaşlar - abiler - kardeşler sizi ne kadar seviyorsa artık bütün yanlışlarınıza karşı savundular . Ama onlarında canına tak etmiş ki artık kaçınılmaz savaşın başlangıcı geldi . Yağma konusu yüzlerce örnekten biri . Evet kardeşim bizde biri yağma atıyorsa kendi içimizde bile , diğerlerimiz oraya 3-5 kişi gidip çökmez . Zaten bir çok kişide davet eder çağırır . Sizinle paylaşmak zorunda değiliz , dostta olsanız müsaadesiz gelinmez . Hadi geldiler birde liman alıp bize yağma attırmıyorlar . Yazıyoruz cevap vermiyorlar . Bende şehirleri işgal edip onların yağmasını kesince e biz görmedik biz dostuz açalım karşılıklı yağmalayalım deniyor . Sen lider olarak bunları göremezden gelirsen , savunursan , normal karşılarsan bu işin varacağı yer budur . Liderin yönetimin olduğu yerde bana fazla laf düşmez . Dostumuz arkada vurdu diyorsun ya hiç dost olmayanlarımızda var benim gibi . Bunu bilmeni istedim . Sen biliyorsun gerçide dışardan görenlerde öğrenmiş olur . Başarılar .

• Öyle gizli gizli ,kimse görmeden , vur kaç saklan yaparak değil , göstere göstere 500k lık ufacık hesapla, 70m lik hesapları kaçmaya mecbur bırakarak yağmalamaya devam :)