İKARİAM NEREYE GİDİYOR.

• İkariam da her yapılan değişiklik ufak oyuncuların ve ittifakların aleyhine işliyor. Önce bütün sucular birleştirilerek 4 sunucuya düşürüldü. Güçlü ittifaklar ile güçsüzler bir araya toplandı. İki yıllık sunucular ile 17 yıllık sunucudaki hesaplar ve ittifaklar bir araya geldi. Yetmedi. Bu birleşme ile başka ülkelerde bot kullanımları serbest iken TR de bot kullanmak, yasaktı. Serbest olan ülkelerde geliştirilen milyonluk hesaplarda birleşme ile Tr sunucularına geldi. 20 sunucuda bir oyuncunun 10 ar multi den 200 hesabı vardı. Birleşme sırasında 10 tane hesabını sunucuya aktardı. 4 sunucuya 40 hesap aktarmış oldu. Kalan 160 hesap ARAF a düştü. Faka bunun denetimini kimse yapmadı. bu 160 hesapta ARAF tan daha sonra sunuculara taşındı. Şuan Zelus ta bir ittifakın 3000 multi hesabı olduğu söyleniyor. Bu hesapları hiç kimse denetlemiyor. Bu 3000 multide biriken altınlar tek bir hesaba aktarılıyor. Bu hesabın kanatları altında olan ittifakta Zelusda önüne gelen hesaba saldırıyor. FastFooD PannaCotta Size mutlaka bu hesap ile ilgili bir çok şikayet ve ticet açılıyordur. Bu güne kadar ne yaptınız? ne yapmayı düşünüyorsunuz. Bana klasik cevap olarak "ticket açın inceliyelim" cevabı vermeyin. Yada burası forum oyun için gerekli yerlere ticket açın gibi klasik cevap ve savunmaların vakti geçti. Gerçekten de ikariamda elinizi taşın altına sokmanız gerekiyor. Burada Zelus serverini örnak verdim. Ancak başka sunucularda da durum aynı vaziyette. Eğer sizler buna dur demiyecek iseniz. Açık söyleyin biz başımızın çaresine bakalım. Bu güne kadar hep dostluk içersinde kalmaya sunucuda kimseyi kırmamaya çalıştık. Çoğu ittifaktada oyunda edindiğim dostlarımda var. Hep onlarla iletişime geçip ortamı yatıştırmaya çalıştık. Fakat bir dostun mesajı şöyle idi. "Siz ittifak olarak bize her ay şu kadar GP basarsanız, şu kadar altın aktarırsanız, şukadar korsan puan verirseniz sizlere saldırmayız" Şimdi bunu yazan arkadaş, dost elbette bunu oyundan yazmıyor. sosyal medyadan mesajlaşıyor. Hatta youtube den sesli mesaj gönderen bile var. O yüzden oyundan bunu belgelendiremeyiz. Ticket açsakta boş. Bu tür sosyal medya mesajlarına ceza verilemiyeceğini ben bildiğim gibi onlarda biliyor. O arkadaşa verilen mesaj şu oldu. "Biz haraç vermeyiz" Artık gemileri yaktık. Yönetim dur demiyecek ise dur diyecek bizler varız. Zelus, theseus, kronos, sunucularındaki savaşçı oyuncuları, Zelus da kuvvetli bir ittfak çatısı altında toplanmaya davet ediyoruz.

YA HEP BİRLİKTE OLACAĞIZ, YADA OYUNLARIMIZI KAPATIP YOK OLACAĞIZ:

9cj9lE.jpg

• Sonuna kadar haklisiniz. Bana ceza verecekler ama malesef operatorler bunun onune actilar. Zelusta bir oyuncunun 100den fazla hesabi var. Adamlarin multi hesaplardan altin ve gp toplamak icin surekli degisik hesap kullaniyorlar. Ve bunlarin satip yenisini aliyorlar. Yani adamlar o kadar organize. Bu kisiler para harcadigi icin adeta dokunulmazli var. Ticket acsak seninde sunun var deyip ceza veriliyor. Tanimadim kisi ile multiden ban verdi Sayin panna. Milyon milyon ticaret puani olan hesaplari inceleseler isin cogu cozulecek zaten. Ama merak edip incelemezler. Gp bugunda bu arkadaslar hesabi cok oldu icin zaten dunya kadar gp stokladi. Orada korundular yetmedi hala korunuyorlar. Zaten yeni oyuncu gelmiyor. Tekelcilerde birakip gittiginde ne yapacaksiniz bilmem. Ilk gunden buyana oyunu oynarim. Hic bu kadar tekelcilik olmamisti.

Onerim,

Altin ve gp ticareti sinirlandirilmali hatta kaldirilmali.

Puan korumasi getirilmeli. Mesela 50 milyon puanli hesap 1 milyonlu hesaba gunde max. 1 defa yagma atabilsin.

Hades etkisi azaltilmali. Adamlar kucuk hesaplara gp kirdirip mermer kazaniyorlar.

Ayni sehre gunluk isin siniri getirilmeli. Mesela isinlanan sehir 24 saat icinde tekrar isinlanmamali

Aklima gelen cok ama nasil olsa banlayip kapatacaklar.

Saygilarimla

• Operatörlerinde hatası ve kusuru olabilir. Yada göz de yumabilir. Hakaret etmediğin sürece hiçbir operatör bunları dile getirdin diye bu sebebten hesabını kapatamaz. Buna FastFooD müsade etmez müsterih ol. Sadece sen değil. Bütün oyuncular içinde geçerli. Hata ve kusurları , hakaret etmeden dile getirmekten çekinmeyin.

9cj9lE.jpg

• Walla bazi seyleri tek ben biliyor degilim. Kimin neyi nasil yuruttugunu anlamakta zor degil. FastFooD zahnet olmazsa baksin servera her puanda ilk 50 ye en azindan. Sorsun PannaCotta ya. Bunlari bu adamlar nasil yapti hic inceledin mi diye. Kimse aptal degil. Temiz bir oyun sununcaya kadar izleyici kalmaya devam.

Saygilarimla

• Modlar bizi bu oyuncularla maddi bir çıkar ilişkileri olduğuna inandırmaktan başka bir çare bırakmıyorlar maalesef. Başka açıklama getiremiyorum. Ülkemizdeki çürümüşlük en basit oyun serverlarına kadar sirayet etmiş durumda. Çok yazık.

4ps4xuj.png

• Oyun kuralları arasında

3. Pushing

Zayıf oyunculardan yararlanarak çıkar elde etmeye çalışmak yasaktır.

Toplam yüksek skor listesinde suçlanan kişiden daha alt sıralarda olan oyuncu, zayıf oyuncu olarak görülür.

demektedir.

Bu ittifakın bizden istediği GP, altın, korsan puanını ispat edemiyoruz. Şuan savaşımızda bu isteklerini gerçekleştirmek için 1 trilyonluk hesap THRAAL adalarımıza ve şehirlerimize saldırmaktadır. Bu konuyu açalı kaç gün oldu. yetkililerden FastFooD ve PannaCotta dan hiç bir girişim yada cevap alamadık. Yöneticileri yapacakları aslında açık. Öncelikle ucu açık olan mucit olayına bir sınırlama getirmeleri, en fazla 20 seviye mucitte sınırlamaları şart. Bunu İkariam üst yönetimine bildirmeleri gerekir. Şimdi ben buradan badidol u etiketlesem gelip burada kapris yapıyotr. Ben Türkçe bilmiyorum beni etiketlemeyin diyor. Ama yöneticilerimizde isteklerimizi üstlere ulaştırmıyor. Bu konunun acil çözüme kavuşması gerekir.

Aşağıdaki yazı Zelus daki tüm ittifak diplomatlarına gönderilmiştir.

Hiç olmazsa onlardan gelecek çözüm tekliflerini değerlendireceğiz.

"Selamlar dostum. 1 haftadan beri, DENGE ittifakı ile savaşıyoruz. Daha öncesindende saldırıları oluyordu. Bu saldırılar , daha çok gp si olmayan ufak gelişmekte olan oyunculara yönelikti. Bu saldırıları kesmelerini istedik. Almış olduğumuz cevap bize her ay şukadar GP basıp verin. Bu kadar korsan puanı verin tarzında oldu. Hatta altın aktarmamızı istediler. Bizde haraç vermiyeceğimizi bildirdik. Bu konuda Zelus da bir çok ittifak şikayetçi. Belki size gelmemiş olabilirler. Ancak ele geçirdikleri ittifak sayısı azaldıkça ve kuvvetlendikçe sizede gelecekler. Bu oyunu oynanmaz hale getirmeye ittifakları baskı altında tutmaya çalışıyorlar. Çünkü oyun mucit denilen sonu olmayan bir sistem getirdi. Kimin mucit i yüksek ise savaşta o söz sahibi. DENGE de savaşacak oyuncu sayısı az bunu mucit ile kapatıyorlar. Daha fazla kristal ve altına ihtiyaçları var bunu , ittifaklara saldırarak çözmeye çalışıyorlar. Bunu önlemenin tek yolu. Diğer ittifakların savaşçılarının tek çatı altında toplanarak DENGE ye karşı koymaktır. Bu konuda bir çalışma yürütüyoruz. Ya yeni bir ittifak kuralım. Yada mevcut bir ittifakın altında toplanalım. Bu konuda sizlerin görüşlerinizi bekliyorum."

9cj9lE.jpg

• Ben operatorleri zan altinda birakacak birsey ima etmedim, kesinlikte yokta diyemem. Onerim yasaklarin arkasindan dolanmalarin sinirlamayla onune gecilmeli. Adamda para var ve harciyor diye dunya ticaret yapip dengeyi bozacak hamleler yapmamali. Yoksa diyecek lafim yok iyi oyuncular var ve isin matematigini cozmus.

Ayrica sadece birinciye bakip soylemiyorum. Ilk 10 da olmayip Denge de hesabi olan bir arkadasim var ismi lazim degil😀 dengenin multi ittifaklarindaDVRK te dunya kadar hesabi var bu kisinin, yetmemis baska bi ittifak kurmus 40 dan fazla ittide hesabi var. Yani ip cakismasi yok diye buna birsey yapilmiyorsa kime neyi anlatacaz?

Saygilarimla

• aynı lobide 1'den fazla hesap olunca multi olarak değerlendiriliyor.başka bir hesapla ticaret gp aktarımı takas anında ban sebebi. defalarca yazdım ticket açtım ama nafile.yukarıda yüzlerce hesap olduğu belirtiliyor.birçoğu aynı lobide.en fazla 10multi açabilirsin.bende diyorum bu multilerin filo hareketleri,gp depoları incelensin. ada kapatmalar incelensin. benim ipleri farklı hesapların filo hareketi diye aynı lobide birden fazla hesap var diye multiden banladılar.....

• adam diyetini oduyor. Sende ver banlamasinlar:)adamin bagis puanina bak 300.000 TL den fazla varcamis. Sadece bagis a bu kadar harcayani sen olsan banlarmisin? Ikariam birincisi bizde diye ovunmeye devam:D

• PannaCotta

Kör mü rolü yapıyorsunuz? Bir yönetici olarak böyle bir saçmalığa nasıl izin verirsiniz? Destek üzerinden daha önce şikayetler yapıldı ve hiçbir şey çözülmedi, aldığımız cevaplar ise yüzeyseldi. Şimdi de %50 geri dönüşle altın transferi olayı var ve hâlâ bu oyuncunun tek seferde 15 milyar altın gönderdiğini mi iddia ediyorsunuz? Bunu bugün yapabilmesi için 30 milyarlık bir hesabı olması gerekir, bu da açıkça pushing ihlalidir. Ya bu oyuncular tarafından mı etkileniyorsunuz, ya da göz göre göre olanı görmezden geliyorsunuz. Ayrıca binlerce şişirilmiş banka ile yapılan generallerdeki bug’lar… Ikariam’ın geldiği nokta gerçekten inanılmaz

• İkariamda iyi şeylerde olabiliyor. İkariam altın çağına girdi. Altını olan aktif oyuncusu olan ittifaklar dönemi başlıyor. Ağır silahlı GP si yüksek hantal ordular yerine , vurkaç sistemli bol yağmalı dönem başlıyor. Efelik değil, efendilik geçerli olacak. Mucit e de sınırlama getirilirse tadından yenmez.

9cj9lE.jpg

• Son güncellemeyle birlikte yüklü depolara elveda denildi. Sırada multi ve uzun mesafeden kilit atmak amaçlı gemi yollayanlar süresiz banlansa oyundan daha rahat edeceğiz

• Sanki ikariam yapımcı ekibi toplanıp, bu sefer oyunu oyuncular için nasıl çekilemez hale getiririz diye saatlerce toplantı yapıyorlar bunun başka açıklaması olamaz. 2 ay kilit atıyor adamın multisi gerçek hesap bile değil. Yönetime ticket açınca gelen cevap yaa ama kurallarda var birşey yapamıyoruz oluyor.

Trojan_Horse

Phobos

KIYIM (KIYIM) ittifakı

• Oynadığımız oyunun bir strateji ve savaş oyunu olduğunun farkındasınız değil mi ?

kilit atma olayıda strateji , şehrine toplayacan askeri her yere ışın atıp rahatça gezecen :) gezemezsin işte bu kadar basit

farklı stratejiler üretin , sızlanmak yerine

• Kilidi savunan tek kişi serverında kilit atan eziklerdir. Savaşta kazanamayıp kilit atıp galibiyet hissini tatmaya çalışanlardır. Bu oyun mekaniği değil pısırıklıktır. Ama taktiktirde doğru. Pısırıklıkta bir taktik sayılır.

Trojan_Horse

Phobos

KIYIM (KIYIM) ittifakı

• Kilidi savunan tek kişi serverında kilit atan eziklerdir. Savaşta kazanamayıp kilit atıp galibiyet hissini tatmaya çalışanlardır. Bu oyun mekaniği değil pısırıklıktır. Ama taktiktirde doğru. Pısırıklıkta bir taktik sayılır.

Bir yiğit nasılda geldi bütün düzeninizi yıktı ama
    gp depolayamıyorlarmış vah vah vah
    kilit yüzünden gp yüklenip bi anda milletin üstüne çökemiyorlarmış vah vah vah
    .