[Haita] vs [POE]

• ***PanNtix: Spoiler adaugat. Pentru postarea rapoartelor si pentru o mai buna incarcare a forumului, te rog sa folosesti spoilere.

• 7 runde. Inainte de raportul asta a ramas fara 570 de rachete si 200 ferry :))

• Lauda de sine nu miroase a bine^^^^^^

aici ai pierdut tu 800 de rachete si 400 de feriboate^^^^^^^^

si daca esti asa bazat de ce nu spui cate resurse am furat inainte sa dorm si eu o ora si sa dai tu la rachete?^^^^^^^^^^

Castigatori:

ZOMBYsefLAhaita[POE]

Pierzatori:

Pisica[HAITA]

Orasul La Ea a fost jefuit de ZOMBYsefLAhaita[POE]. Urmatoarele resurse au fost furate :

• 192,236 Vin

Miracolul 'Forja lui Hephaistos' a fost activat de catre ZOMBYsefLAhaita[POE] (08.11.2025 4:26:43)

Castigatori:

ZOMBYsefLAhaita[POE]

Pierzatori:

chocolată[HAITA]

Orasul Stăniol a fost jefuit de ZOMBYsefLAhaita[POE]. Urmatoarele resurse au fost furate :

• 19,984 Material de constructii
    • 8,698 Sulf

Atacatorul a castigat pentru ca a reusit sa sparga zidul iar aparatorul nu a avut unitati pentru a-l apara.

si am asa pana la un milion de resurse numai de pe insula aia ^^^^^^^^^^

Mai are rost sa pun si cele 300 de baloane duse pe apa sambetei ale lui iulica?^^^^^^^^^^

***PanNtix: Avertisment - Raportul postat trebuie sa contina toate detaliile de lupta (oras, data, ora, trupe, rezultat si resursele furate). De asemenea, atentie la limbajul folosit, va reamintesc ca judecam batalia in sine, nu participantii!.

• ***PanNtix: Avertisment - Raport incomplet. Conform regulamentului sectiunii razboaie si batalii "Nu se vor posta rapoarte ale bataliilor in desfasurare"

• DAR DACA L-AI PUS PE ALA NAVAL DE CE NU IL PUI SI PE ALA TERESTRU? :P:P:P

iti e rusinica cu el :D:D:D

• SI UITE-ASA MERGEA MIRON

TAGADM PAS PAS

TAGDAM PAM PAM

SA ARDA FLOTA LUI CHOCObon

TAGDAM PAS PAS

TAGDAM PAM PAM

• ***PanNtix: Avertisment - Evitati postarea consecutiva; daca doriti ca un topic sa se bucure de mai multa atentie evitati sa postati consecutiv mai des de 48 de ore.