Hades tapınağının kötüye kullanımı

• Arkadaşlar bir olayla karşılaştım oyun kurallarına aykırı olup olmadığını merak ediyorum.

500k puanlı bi hesap var, şehirlerini hades tapınağı olan bir adaya atmış haliyle mucize devamlı aktif.

50k puanlı bazı hesaplar paket açıyor, satın alıyor ya da tershanede basıyor farketmez ama havan gemisi, tüfek, okçu gibi birimlerle bu 500k puanlı hesaba saldırıyorlar.

Ham madde bakımından pahalı ancak düzensiz, mucitsiz bile isteye rakibe zarar vermeden kesilsin diye yollanmış bu birimler hiç zarar veremeden kesiliyor.

500k puanlı bu hesap hades sayesinde bolca havan gemisi, tüfek vs kesiyor, depolar mermer doluyor.

Bu durumda 50k puanlı hesaplar, 500k puanlı hesabın ittifak arkadaşının ip bildirimli hesabıysa ceza sebebi midir?

50k puanlı hesaplar kimseyle bağlantısı olmayan hesaplar olsa dahi küçük hesaplardan büyük hesaplara kaynak gönderiminden farkı var mıdır?

Oyun admini arkadaşlardan bilgilendirme alabilirsek herkes aydınlanmış olur..

• kimin açısından soruyorsunuz?

ip bildirimli hesaplar açısından soruyorsanız bildirim ihlali olmadıkça sorun olmaz.

3.şahıs açısından soruyorsanız yine bildirim ihlalleri olmadıkça sorun olmaz.

bildirimli hesaplar 3. şahıslar aracılığı ile ya da karşılıklı, çapraz ya da çıkar amaçlı kullanılamaz.

• kimin açısından soruyorsunuz?

ip bildirimli hesaplar açısından soruyorsanız bildirim ihlali olmadıkça sorun olmaz.

3.şahıs açısından soruyorsanız yine bildirim ihlalleri olmadıkça sorun olmaz.

bildirimli hesaplar 3. şahıslar aracılığı ile ya da karşılıklı, çapraz ya da çıkar amaçlı kullanılamaz.

Açık bir şekilde anlattığımı düşünüyorum ama başka bir şekilde sorayım, bir oyuncu ip bildirimli birçok hesap açarak ittifak arkadaşını besliyor ise bu bildirimli hesapların ittifağına (dolaylı olarak kendisine) çıkar sağlamak amacıyla kullanımına girmiyor mu?

Kimin açısından sorduğuma gelince 6 tane hesabı olan, 1 tanesi ana hesabı olan, diğer ufak hesaplar ile ittifak arkadaşını besleyen kişinin ceza alması gerekmiyor mu diye soruyorum

• İttifak arkadaşı nı beslemiyor. aynı ittifaktan oyuncular birbirine saldıramaz. Bunlar iki farklı ittifak. Oyunda da düello seçeneği var. Oyun buna müsade ediyor. Oyunun müsade ettiği hiçbir hareket ban sebebi olamaz. Hades in farklı kullanımları var. Aralarında hiçbir bağ olmayan ittifaklar bile savaş sırasında hades açıyor. O zaman hades kullanan herkesi suçlayabilirmiyiz?

9cj9lE.jpg

• Güzel bir konu olmuş bildiğim kadarıyla sorun teşkil etmiyor.

Şuan bir ittifaktan birkaç oyuncu bunu devamlılık haline getirmiş fazlalık ve emek sonucu olusmayan buglanmış gpler ile ip bağlantısı olmayan kendilerine ait olan hesaplarla savaşı başlatıp kaynak elde ediyorlar mucit kasıyorlar.

Cezası yok ki yapıyorlar olsa da zaten garibanın yüzü gülür mü 😊 Konu kilit bence

• akıllı telefonlar cıktı mertlik bozuldu :) istedikleri gibi farklı lobiler yapabiliyorlar malesef bununda ısbatı mümkün değil

xKjWlKmt_o.png

“İbn-i Hâtır, Han-ı Kudret…”