Σαλάχ μου αρέσει που ζορίζεσαι..πολύ σε γουστάρω ρε αδερφέ!
το τι κάνω με τα υλικά μου δυστυχώς δεν σε αφορά γιατί δεν πήρες γραμμάριο και ξέρω είναι δύσκολο να ξενυχτάς για να βρείς ένα λόγο να ποστάρεις κάτι να φανείς και εσύ μικρέ μου, αλλά στη ζωή τα πράγματα έρχονται όταν θέλουν αυτά.
όσα υλικά και να είχα, απο εμένα δεν έχετε πάρει ποτέ τίποτα γιαυτό και κλαίγεσαι τώρα.
τώρα τι σόι αρχηγός ειμαι και τα παραμύθια σου, όσοι διαβάζουν θα καταλάβουν, τουλάχιστον εγώ γράφω απο ανέκαθεν τα πράγματα όπως είναι, εσύ προσπαθείς με το παρεάκι σου να βρείς άτομα να ασχοληθούν μαζί σου.
εσείς συμμαζέψατε τον Εύριπο, έχεις και να λες μετά απο πάνω τρομάρα σου.. με το ζόρι να ασχοληθούμε μαζί σας, δεν έχει στο ξεκαθάρισα και στα μηνύματα που μου έστειλες. ακόμα δεν έχει συνέλθει το παλικάρι με την SPQR απο το ξύλο που έφαγε και ακόμα τρώει.. αλλά ας μη σου λέω τέτοια και μου πάθεις τίποτα.
οπώς είπες και παραπάνω μόνος σου , δεν αφιερώνω χρόνο για τέτοια και δεν πρόκειται να κάνω και καμία αναβάθμιση για να σου κάνω το χατίρι.
αν είμαι καλός ή κακός αρχηγός, μάλλον δεν είμαι γιατί δεν σε συμμάζεψα πέρσί που έψαχνες συμμαχία να σε βάλει μέσα και να σου κάνει τα χατίρια.
τώρα εσύ μεγάλε πολεμιστή , κάνε τα χαρτία σου να σου κάνει ένα άγαλμα στο Σύνταγμα η Κυβέρνηση:)
στα 33 με 50 βάλε ηλικιακά είστε πολύ μπροστά για την εποχή σας, δε το συζητώ.
όσα δεν φτάνει η αλεπού λένε οι παλιότεροι... ξέρεις τι τα κάνει;
σαν αρχηγός στο λέω, σκίστε μας!!!
μπες γράψε ότι θέλεις , καμία λεηλασία έλα κάνε μου ομως!!!!