הצהרת הברית ונקודות מצד בני כהן - TFB

• מועדים לשמחה

הפוסט הזה בא להבהיר דברים מצד ברית TFB ובמקביל מצד בני כהן (פקמן), פותח הפוסט.

חלק מהדברים הועלו בעבר הרחוק כהצהרת כוונות ומצב עוד בפורום הישן (והמוצלח יש לומר), ואנו ברית שלא משתנית בקלות, אך לעיתים (גם אם אנחנו לא כאלה מעניינים) יש צורך לחזור.

בעיקר בגלל הזמן שעבר, הפורום שאינו אותו אחד, המיזוגים וכן השינויים בשרת בתקופה האחרונה. חשוב לנו להעלות את זה כי השקיפות חשובה לנו, במקביל לערכים של נאמנות,

הכרת הטוב. ובכלל בכדי לא לשמוע "לא ידענו, בגדתם, אבל זה לא חלק מההסכם, טוב קורה, אתם מנצלים הזדמנות" וכדומה..

במקביל בגלל שאני הכותב, נמצא במספר בריתות וכן משחק ללא ברית אצרף את הנקודות האישיות שלי.

בקצרה על הברית. הברית הוקמה בשרת ביתא ב1.2009 והשניה בוותיקותה בשרת (לאחר יופיטר). היו תקופות של מלחמות ארוכות, גם כאשר היינו בטופ 10-15 ונלחמו בנו 3 בריתות מהטופ 5 במשך כמעט שנה. חלק מחברי הברית הצטרפו משרת בתא. הברית בתקופה יחסית שקטה, בה היא לא בתקופת ההשקעה שלה (ולפעמים קרבות מעירים..).

עקרונות הברית – לברית יש הסכמי שלום עם מספר בריתות. יופיטר (רואים גם בהונור את ברית יופיטר), גודס, מארס ועוד. כמו כן היו הסכמים שבע"פ, אך מניסיון בתקופה האחרונה קשה לאכוף אותם, במיוחד בשנה האחרונה בה השרת גועש ובקושי קל לאכוף הסכמים חתומים.

בנוסף, אנו רואים את עצמנו כברית אחות לברית גודס. דבר זה בא לומר כי במידה ותוכרז מלחמה על ברית גודס (בין רשמי ובין בפעולות מעשיות) ברית TFB רואה כל הסכם אחר מולה שמתנגש עם זה כמבוטל. יובהר, העניין הזה הינו מכאן והלאה, דהיינו במידה ותוכרז מלחמה חדשה שאינה קיימת כבר, ואינו מבטל הסכמים קיימים מול בריתות שכבר נמצאות בעימות פעיל מול ברית גודס.

כל הסכם מולנו כולל בתוכו גם הסכם פיראטי. הפיראטים אינו משחק אחר אלא הינו חלק אינטגרלי מהמשחק, ועימותים בתחום הזה תמיד יוצרים "דם רע" ואמוציות כך שלא ניתן להפריד באמת בין הסכם לחימה לפיראטים. כמו כן מדובר לעיתים בפעולה אחת "קטנה" שיכולה לקרות בשלושה ימים האחרונים שיכולה לעלות למי שהותקף במיליוני משאבים והרבה פעמים לאחר מאמץ והשקעה של שבועות של התקדמות. במידה וברית מחליטה להפסיק את ההסכם בתחום הזה, מכל סיבה שהיא, כולל עקב חשש של חיזוק בריתות שנגדן, מצופה מהן לבדוק את העניין מול הנהגת הברית ולא לדבר רק לאחר מעשה.

ברית TFB מכירה בכך שהיא קטנה יותר מרוב הבריתות שבשלום איתה, אך לא תקבל הפרות שלום עקב כך, כי היא רואה בכך בריונות (כל זמן שהתגובה לכך תהיה "טעות, לא יקרה שוב" וכדומה, כאשר אין רצון לפיצוי והחזר הנזק). טעויות יכולות לקרות, ובעיקר לבריתות גדולות, והדבר מובן, אך הפיצוי צריך להיות עוד יותר מובן, ולא לתת הרגשה שעושים טובה.

עניין ה"מילה" והנאמנות להתחייבויות חשובות בברית TFB. לברית יש חשיבות לשמור על הסכמים קיימים ולא להיות הראשונה שתעשה צעד שיפר אותה, גם אם האינטרס באותו זמן לבטל את ההסכם. דווקא משום כך, ההצהרה כאן חשובה לה. נקודת הבסיס היא לשמור על הסכמים, אם כי הפרות חוזרות ונשנות יכולות לבטל אותן, שכן ההפרות עצמן יצרו 'דה פקטו' את הביטול.

כפי שהברית מקפידה שלא להפריע לברית שבשלום איתה, דבר הכולל לא רק דברים "רשמיים" כגון תקיפות ופשיטות, אלא גם דברים שפשוט עויינים לבריתות אחרות, כגון תפיסת מקומות, הריסת מבצרים או אמונה, מכירת צבא, העברת זהב וכ"ו (לעיתים שחקני הברית מייצרים צבא ושמים למכירה רנדומלית, לא במקרים כאלו מדובר). כך היא מצפה גם לצד השני להסכם. אין חובה לעזור דווקא, אך גם לא דווקא להרוס.

אנו משתדלים שלא לפתוח גם מול בריתות שאינן בהסכם איתנו, אם כי שם הסבלנות לתקיפות או אף עימותים מול חברים שאינם בברית פחותה ואנו יכולים לראות בצעד כזה סיבה לתקיפה נגדית.

נקודות נוספות הועלו בין חברי הברית שיש צורך להעלות, אך גם ככה ישנה אריכות (ותמשיך) וחלק מהדברים נשכחו, אם תהיה נקודה חשובה נוספת, היא תתווסף בהמשך הפוסט.

לענייני. כחלק מהמיזוגים בין השרתים, עוד מהמיזוגים הראשונים, נוצרו מצבים שיכלו ליצור ניגוד עניינים וכדומה. שיחקתי במספר שרתים, שברובם הייתי פעיל, כולל מלחמות ארוכות ומלאות אמוציות, לעיתים גם בתפקיד מנהיגותי מסויים וכאשר נוצרו עוד ועוד מיזוגים נוצרו מצבים שהגיעו עד כדי פרדוקס, בו אני נמצא בשני צידי המלחמה, בבריתות שהייתי שם שנים. כחלק מהאופי שלי, היה לי יחסית קל להפריד בין הדברים, עד מצב בו אני יכול להילחם משני צידי המתרס, ובלי להעביר מסרים וידיעות שבהם נפגשתי עם השחקן שכנגד (בד"כ נלחמתי משני צידי המתרס, בגזרות שונות). לעומת זאת במה שקשור לברית TFB יש לי מחוייבות שיכולה להיות גדולה מהשחקן שלי, שכן אני מנהיג שלה, וחלק בסיסי מתפקיד ההנהגה זה לשמור על האינטרס של כלל פרטיה, אחריות שהינה פחותה בבריתות אחרות בהם אני חייל פשוט. לא פשוט לי לעזוב ברית בה אני נמצא, כחלק מהנאמנות והכרת הטוב שהינם דברים החשובים לי. מצד שני לשמור על הפרדה, כחלק מהעניין של האמינות וחשיבות ההתחייבויות.

כיום אני מנהיג ברית TFB, חייל פשוט בברית 300 (הוקרה לקרן מנהיגת RTF בתא העתיקה, לא זו שבאה מגמא, שהסכימה לשלום עם הברית שלנו שהיתה אז קטנה, למרות שהם היו ברית התקפית ובמקום הראשון), חייל פשוט בברית גודס, וכן משחק ללא ברית.

בשורה התחתונה, אני רואה הפרדה מוחלטת בין השחקנים. התקפות על שחקן שלי, בין בברית ובין בודד, לא מפרה הסכם עם ברית אחרת, כך למשל במלחמה של SR מול יופיטר, כאשר הייתי בSR, הייתי יעד לתקיפות ופשיטות תכופות על בסיס יומי, זה לא פגע בהסכם של ברית TFB. כנ"ל במלחמה מול 300, בתקיפות על שחקן ללא ברית שלי וכדומה.

המקרה היחיד ככל הנראה בו תהיה מעורבות מסויימת, היא כאשר ברית בה אני נמצא תחליט לצאת כנגד ברית TFנ, או אז, אצטרך לבחור בכלל מול הפרט האינדבדואלי שלי.. מכיוון שיש לי אחריות מנהיגותית. כמובן לאחר כל ניסיון לעצור את העימות (ובמידה והדבר קרה עקב הפרה מצד שחקן בברית TFB, תהיה דרישה מצידנו שייפצה על מעשיו, דבר שנדרש גם במקרים פחות קיצוניים מאלו).

מקווה שהספקתי להעלות את כל הנצרך, המשך חג שמח שישפיע לטובה בעז"ה על כל השנה, ובשורות טובות ומשמחות לימים אלו.

ברית TFB

בני כהן

• בני חבר יקר
    ההפרדה שלך בין המשתמשים והבריתות שאתה נמצא בהם היא הפרדה שמתבצעת בצורה מושלמת, דבר שהפך אפילו לבדיחה פנימית.

אתה איש דיפלומטיה עם סכין בין השיניים מהטובים שראיתי, צר לי שההסכם שלך הופר בצורה בוטה מאוד ע"י צד שלא מכבד הסכמים שנחתמו.

פה תמיד לכל דבר (בשעות המוגדרות כמו שאתה מכיר ויודע:saint:)

-Eden-

GA|BA

since 2009

-With great power comes great responsibility-

[âIMG]

• צ'יוואהואה יקרה של השוטר שהגיב מעלי..

תמשיך לנסות לשחק בריבוי כובעים... תראה לאן הזמן יוביל אותך .

• צ'יוואהואה יקרה של השוטר שהגיב מעלי..

תמשיך לנסות לשחק בריבוי כובעים... תראה לאן הזמן יוביל אותך .

ואתה הפנים האמיתיות של ...

חווה ממורמרת בשם TheGrudge
    מדובר בחווה כל כך גדולה שנבזזה ללא היכר במלחמה מול MLF, חווה שאופסה וחופששה כמה וכמה פעמים.

שאין לך מה להציע נשאר רק לנסות לרדת לפסים אישיים.

-Eden-

GA|BA

since 2009

-With great power comes great responsibility-

[âIMG]

• חברים יקרים, איפה הדוחות?

יש פה אנשים בקהל שמוכנים כבר עם פופקורן ואתם פשוט אפסים לא מתחשבים

אז אודה לכם אם תפרסמו דוחות בדגש על 100+ סיבובים כי נראה שיש כאלה בשפע

וגם אשמח לשמוע קצת למה יופיטר ומ.ל.פ התאחדו נגד גאדס

וסיבה לתחילת המלחמה

תזכו למצוות ובן זכר לא מתוכנן עוד השנה!

• אתייחס פה אך ורק לנקודה של הפסים אישיים לגבי השאר אתה לא שווה את היחס.

וגם זה מכיוון שלקחת רחוק מאוד את השינוי שם עיר "השוטר שבורח" ועפת עם זה רחוק מאוד מאוד לאיזור ה7.10 שאגב לא רק אתה חווית דברים שמה תתפלא.. מרחם עליך שאתה צריך לקשר את זה לאירוע הטרגי שהוא של מדינה שלמה ולא אירוע פרטי שלך אבל הכי קל להפוך את עצמך הקורבן .

זה שאתה שוטר שבורח כפי ששיניתי את שם העיר היה לזה הקשר אך ורק למשחק.. ובטח מכיוון שאין לי הכרות איתך מעבר למשחק(וטוב שכך)

אגב, שאל אצלך את החבר'ה לגבי פסים אישים שהיו צריכים לשנות את שם העיר לזלזל בפטירתה של סימה עוד במערכה הקודמת.

העובדה שאתה בורח במשחק כל פעם שאתה רואה את האגדות שלנו רודפות אחריך פעם אחר פעם לא תשתנה כמו העובדה שאתה שוטר.

אז. בהצלחה ומתנצל בפני אותם גיבורים שאתה צריך להשתמש בגבורתם בשביל משחק מחשב.. עוד סיבה לרחם עליך.

הודעתי האחרונה בנושא.

תמשיך עם הרגשי נחיתות, מסביר בדיוק את המציאות בשטח.

• זה מפליא אותי כל פעם מחדש, איך האנשים הכי אלימים, מזלזלים או מתבריינים, עם העור הרגיש והכי דק מכולם..

באת, קראת לי ציוואואה (החלטתי לא לחסום ולצנזר בגלל שזה היה מופנה כלפיי, אחרת כינויים הם עבירה על חוקי הפורום), וכמו כל בריון מקלדת,

התחבאת מאחורי משתמש חדש ועם שם מונפץ. ואז כשכתבו מי אתה במשחק והסבירו שאתה חווה התחלת להיות רגיש..

לעניין עצמו, נושא הפוסט

תוכן הפוסט תוכנן להיכתב במשך כחודש ונדחה בשביל לסגור קצוות ובגלל חוסר פנאי מסויים.

שעות לפני פרסומו השחקן שלי שנמצא בברית TFB קיבל פשיטה ועשרות נסיונות ריגול.

ואז הפוסט פורסם. ואז הגיע הפרובלמטי שגייסתם מMLF, שגם שם הפר הבנות (גם אם לא הסכם שלום כמו שקיים מול יופיטר),

וברוב פחדנותו חיפש את הזמן שידע שלא אהיה זמין ותקף ללא הודעה מוקדמת את כל הערים שלי (מלבד איזה 200K משאבים שבזז, קיבל בראש בקרבות כשיצא שם עם נזקים יותר ממני למרות אי הזמינות שלי).

יצויין שקיבלתי יום קודם לכן הודעה ממנהיגתכם, עם פניה בבקשה שאצא מברית גודס כי היא לא יכולה למנוע מלתקוף את שאר השחקנים שלי,

על אף השלום עם TFB, רק בגלל שיש לי שחקן בגודס (שאפילו לא השתתף בקרבות..). תגובתי היתה שאתפנה לאחר החג ונראה מה עושים, עם הערכתי לפניה ולסגנונה, גם אם לא מקבל את תוכנם.

לאחר ההתקפות, היו חילופי דברים ואנסה לתמצת, עם שמירת כבוד להנהגה שלכם, בגלל שנים של הסכם ויכולות להסתדר על אף מחלוקות ועל אף הפרות נקודתיות (מעולם לא מצידנו).

ולמרות שלא אהבתי את השאלה "לאן פניך" אחרי שאני זה שהותקפתי, מבלי להמתין 24 שעות, שאסיים עם חופשת השבת והחג שיצאתי אליה (מבלי שיצאתי במשחק לחופשה), והותקפתי דווקא אז.

בשורה (או השורות..) התחתונות, אסכם את הדברים שנאמרו על ידי בסוף:

1. התירוץ שהפוסט הוא שהדליק את הברית נגדי לא מתקבל, גם מהסיבה שהתקיפות החלו לפני כן וגם שבכוונה כתבתי במפורש, למען הסר ספק, "יובהר, העניין הזה הינו מכאן והלאה, דהיינו במידה ותוכרז מלחמה חדשה שאינה קיימת כבר, ואינו מבטל הסכמים קיימים מול בריתות שכבר נמצאות בעימות פעיל מול ברית גודס.".

2. למרות הזעם שהתקיפות גרמו, ביקשתי לא לקבל החלטה מיידית, כי בתחילה היה ברור לי שאם לא שאנחנו נכנסים למלחמה, לכל הפחות נשב על אותו "סורר" (למרות שניתנה לו עזרה) ולאחר מחשבה ואחריות לברית (שאף רצו לגבות אותי, כאשר מצד שני התבאסו מכך שברית שבשלום ארוך הפרה אותו), החלטתי שלא רק שלא תהיה מלחמה, גם אוותר על העימות הישיר שלי עם אותו בחור ואבליג הפעם.

3. למרות זאת לא חושב שכל זה רלוונטי כי העניין החל בהודעה אליי שאני מתבקש לצאת מגודס, אחרת אותקף גם בשאר השחקנים. כך שהחלטתי לשים את התקיפה בצד לא רלוונטית, שכן מצידכם, אני עדיין מטרה.

4. לא אצא בגודס, משתי סיבות, ראשית, אני לא מגיב טוב לבריונות ואיומים (ולא שהיא כתבה באופן תוקפני, אבל התוכן, שבעצם הינו החלטה של שאר ההנהגה , הוא בריוני, ולכן זו בריונות, מהברית, מההנהגה, לא משנה). שנית, אני לא עוזב חברים שאני איתם, באופן כללי (ויש עליי לחצים מטורפים לעזוב את TFB בכדי להשתלב בצורה גדולה ומשמעותית יותר) ובטח שלא בעת מלחמה. לכן בסוף, ההחלטה היא שלכם. כי אני חוזר לאותה נקודה שאותה פירטתי בהרחבה בפוסט בפורום.

5. אני לא עושה שום צעד מצידי (למרות ששוב זו הזמנה "להפתיע" אותי, אני לא חושש, יש לי את היכולות שלי), אשמח לתגובה (שלא ניתנה, למרות ששלחתי את הדברים גם בהקלטה לאחר שנאמר לי שהדברים לא הובנו). אציין שאף פיראטית מאותו זמן לא פעלתי, משום שחקן, למנוע תירוצים.

בסופו של דבר, כפי שציינתי לא ניתנה תגובה. בעצם ניתנה, בשבוע שעבר עלינו, קיבלתי שוב פשיטה. מכאן, לאחר כל הסייגים, ויתורים, "אפשרויות יציאה" ואורך הרוח שנתתי, ההחלטה התקבלה. אם כי, לא באמת מצידי, ע"י הפעולה שלכם. אז אני אחליט בזמני מה לעשות.

ושתי נקודות בעניין.

1. אני לא מערב את הברית בה אני נמצא. אם יוחלט מצידכם שכן, זה שלכם.

2. אני לא אפעל משחקן שנמצא בברית אחרת ובהסכם שלום, תחליטו לערב גם שחקן משם, זה שלכם מול אותה הברית, לא צעד שלי.

ולקשקשן שטען לגבי ריבוי הכובעים שלי (שלא יודע היכן זה נגע לו והפריע לו, כל זמן שעמדתי בדיבורי וההסכמים, רוצה להיות פסיכולוג שלי על היכולת שלי לפצל ?..),

איך אמרת "תראה לאן הזמן יוביל אותך", אז הנה יש לך עוד שעה אחת הלילה לישון ולחלום שהדרך שלך תרתיע אותי ולא להיפך.

ועדן היקר, תודה על המילים החמות, הייתי נובח בהתלהבות ומקשקש בזנב, אם הייתי יכול.. פעם הבא תפרגן גם לברית TFB, כי דיברתי בשני כובעים, מהצד האישי שלי ומצד הברית.. ^^:S

נ.ב - את הראיות לתקיפות והזמנים שבהם הם נעשו, המראה את סדר הדברים, חסכתי ולא העליתי (למרות שחלק מהדוחות מצחיקים, למרות שלא הייתי זמין..). ובכוונה חסכתי בשמות כאן.

• מישהו פה צריך לחזור למילון לקרוא שוב על המילה בריון לפני שהוא מתאר אדם שלא פגש מימיו אלא רק על גבי משחק מחשב ופורום שהפך למשטח לחימה עבורך (כי רק שמה אתה מראה יכולות כמו שאר ידידיך.. שכל כך מחפשים להראות עליונות שמה שנשאר להם זה רק החלל הריק בפורום הזה שמזמן איבד מעצמו, בשטח רואים את הפאניקה בה הם נמצאים אך באותה עת הם מנסים לייצר תמונות ניצחון מביכות על גבי הפורום כמו שניסו מערכה קודמת. )

אולי מגילות האסתר שלך עבדו הי שמה ב2008-09 שעוד אהבו את הפוליטיקאים במשחק ומחוץ לו

בתור אחד שכאן עוד מאז אתה לא יכול למכור את הסיפורים של אלף לילה ולילה שאתה מספר לעצמך כדי להתעטף בהרבה מסיכות

אילו הייתי רוצה להמשיך ולהסתתר מאחורי הכינוי שנתתי לעצמי ספונטנית(שהתאימה לאופי שהפורום הזה קיבל בזכות עדן ושותפיו) הייתי ממשיך ומכחיש. אין בי שום חשש שיגיעו אלי במשחק תהיה בטוח והמילים החסרות מתוכן של עדן לגבי שביקרו אותי וחיפששו אותי.. מרטיט לי אתה יודע את מה העובדות בשטח מדברות בעד עצמן ותודות לתשתית כפולים של עדן (המנהל משחק הכי חוקי במזרח התיכון ! חח ) אני ממשיך לשדרג בבית מלאכה (המשיכו כך!)

אבל אל דאגה

רואים הייטב בתגובותייך לאן הלשון שלך דבוקה וכפי שציינתי לא כאיום אלא כעובדה מוגמרת על התנהלות מזגזגת שאתה מייצג

זו לא הדרך שלי לא במשחק ולא מחוץ לו ולמי שמכיר אותי ואין בי דחף לעומתכם לנסות להוכיח את זה למישהו כאן כמוכם.. אבל כל הכבוד אתה נתת אבחון שפסיכולוג לא נותן למטופל שלו כנראה יש לך כוחות על או שאתה מאלו שחושבים שאלוהים לוחש להם

מעתה ואילך, אמשיך לתת לכם לנסות לייצר לעצמכם תמונות ניצחון מביכות וקטנות בפני קהל פורום שכבר כמעט ולא קיים מבלי להפריע לכם בנוף חלילה

והעובדות? ישארו בשטח ובהזדמנות זו אציין את גאוות היחידה שלי בצד שלא נופל לכל מיני מניפולציות של הצד השני להיגרר לכל מיני תעמולות בפורום של הצד השני שזה הנשק היחיד

והכי חזק שנשאר לו (אה.. וחוץ מלברוח מרשימה ארוכה של סיירת לוחמים אימתנית שאני מבין אותם גם אני הייתי בורח מהם .)

• טוב, בסדר.. קל לקחת מילה וחצי ולבנות עליה את כל התגובה.

אתקן, לא בריון. אבל ההתחבאות מאחורי שם מונפץ, תוך כדי זריקת כיונויים, מזכירה בריון מקלדת. (ד"א מבלי לנסות לתרץ, רק לשים דברים על השולחן, מת על עדן, אבל יש לי מחוייבות וקשר חזק לברית המקור שלי, אז עם כל ה"ליקוק", לא עברתי עם השחקן המקורי שלי מבתא, לגודס, ואף לא עזרתי דרכו. כנ"ל במלחמת רטפ-יופיטר, עם כל הקשרים שלי לשני הצדדים, לא הסכמתי לעזור או להעביר מידע, ואף אם מישהו הפר כלפינו משהו, במיוחד אם זה עזר לו במלחמה, כגון כיבוש להגיע ליריב, עמדתי על כך שההפרה תטופל מיד).

לגבי 2009 וכולי, אתה יכול לזלזל בהיסטוריה. המלחמות שם, גם מול בריתות ענק (שלא נדבר על דלתא), שעמדנו בהם בגבורה וסיבולת, זה משהו שכנראה לא חווית (כן, איני יודע מי אתה), שכן אתה בברית בטופ. כך שאינך מכיר מה זה להיות ברית מקום 10, כש3 בריתות מהטופ, יושבות עליך 11 חודשים, גם בזמנים שהמשחק היה קשוח יותר.

אז לזלזל ולהקטין זו שיטה. זה נחמד שפתאום זה קורה, אחרי שנים שהיינו בצד מסויים (וכן, בחרנו "להיות פוליטיקאים", כי כשאנחנו בהסכם עם 2 בריתות משני צידי המתרס, אנחנו לא הולכים לצד אחד, גם אם הוא אהוב יותר, כי יש לנו מילה. כל זמן שאין הפרה כלפינו, ראה גם המלחמה של UF בבתא ועוד).

בסוף, מטרת הפוסט היתה להבהיר היכן ברית TFB נמצאת ובנוסף מה קורה לגביי, שיש לי שחקנים במספר בריתות, כי יש לי חברים בכל מיני מקומות. ומה לעשות עם זה, לכל אחד הבחירה שלו.

לגבי פסיכולוג, לא ממש זוכר שניתחתי אותך(מלבד עניין הזלזול שכתבתי בתחילת שתי ההודעות. ההצעה שלי בסוף ההודעה הקודמת היתה אם כבר, אם אתה רוצה להיות פסיכולוג שלי, מכיוון שאתה מנתח את "ריבוי הכובעים" שלי. ממש מצטער ששיחקתי במספר שרתים שאוחדו.. להזכירך, גם המנהיגה שלך היתה באותה סיטואציה. ורצתה להמשיך כך, אם לא שברית DF/MLF בעטה בה (בכנות, לא אהבתי), לאחר פטירתה של סימה ז"ל הגדולה. יפה מצידה שהכניסה את MLF תחת יופיטר, רצתה את אינטרס הברית שלה ובכך התגברה על הצעד הבוגדני כלפיה.

לגבי כפולים וכדומה, נו באמת. המשחק (צורת המשחק) עבר שלב מבעייתי למגעיל, ברגע מלחמת RTF ויופיטר, כשהמשחק הפך ללמי יש יותר כספים מיותרים לקנות גנרלים וזהב. שם הקסם במשחק דיי אבד.

שבוע טוב

• לגבי כפולים וכדומה, נו באמת. המשחק (צורת המשחק) עבר שלב מבעייתי למגעיל, ברגע מלחמת RTF ויופיטר, כשהמשחק הפך ללמי יש יותר כספים מיותרים לקנות גנרלים וזהב. שם הקסם במשחק דיי אבד.

שבוע טוב

יש הבדל בין שחקנים שמרמים לבין מנהל שרת שמלמד שחקנים איך לרמות בלי לקבל באן

אתה רוצה לרמות? תסיר את הידיים שלך מניהול המשחק, זה דוחה

ואם אתה רוצה הוכחות אני אשמח לשלוח לך הקלטות של חברי ברית שלו שאומרים שהוא לימד אותם איך לרמות וגם עשה הצלבות אייפיז של יריבים במשחק

• למה אתה נשמע לי כל כך דואג? אתה פתאום חוזר בך במה שהיה קל לך לומר בהתחלה? אולי זה יעבוד על ילד שנרשם אתמול למשחק, אני משחק באיקרים עוד מרגעיו הראשונים של שרת אלפא עוד בימים שנאור יפרח \ פרוספר הובילו את השרת עם אלפים בודדים של נקודות ככה שכל האבולוציה של המשחק אין צורך שתבוא ותרצה לי עליה

כמו שאני זוכר את זה האמן לי שאני זוכר אותך הייטב, על איך לאורך כל הדרך אתה שומר את הלשון דבוקה על פי לאן שהרוח נושבת

גם את עדן אני זוכר, היופי שאני הייתי אצלו(הוא פשוט לא יודע לעשות 1+1 לגבי הכינוי שלי היום לאז) אז בזמנו בשרתים המודרניים והחדשים ולא מהרביעייה הראשונה והוותיקה(אלפא, בטא, גמא, דלתא) אז בימים של ג'ון שהם כל פעם מסתבכים וקוראים לכל העולם ואחותו לסייע להם בלחימה (לא שונה מהיום, פשוט הרשימה של החברים כנראה נגמרה\התקצרה)

לימים עדן קיבל טייטל\ים שגרמו לשתן לעלות ולתת לו תחושה שהוא מעל כולם.. (אלוהים יש רק אחד והוא לא נכנס לבנקים או לקופות חולים או למקומות ציבוריים כאילו זה של אבא שלו) אולי זה הדולפינים שהוא "זכה" בערים שלו? אנאעראף

אהבתי את זה שאתה מצדיק ומנרמל התנהלות לקויה של מנהל שאמור לאכוף את חוקי המשחק ואף מתנהג התנהגות של עוד אחד כמניין הרמאים(ומה יאמרו הגרמנים?!?)... מקווה בשבילו ובשביל מדינתנו היפה שהוא גם לא מתנהג ככה בתפקידו כשוטר :-) עוד אחד כזה ואבדה תקוותנו

אגב איפה הוא? הוא עוד איתנו? או שהוא כמו במשחק יודע לזרוק את המילה "חווה" ו-"שלי" ואז לשים ברשימת התעלמות ? אוי אוי... גם זה מרטיט לי אתם יודעים את מה

התופעה של לרוץ ישר לפורום זה תופעה של ילדים קטנים שמחפשים לייצור עליהום וצר לי לבאס אך כל מה שאתם עושים זה אך ורק לצייר לעצמכם מציאות כוזבת אבל ניתן לכם לחיות בלופ שנכנסתם אליו

בכל אופן, מה שנקרא דוגמא קלאסית של ראש בקיר והראש נשבר

לגבי הכינוי שלי - תמשיך לדגור איפה שנשאר לך לדגור. לולא היית רוצה לדעת את הכינוי שלי מבלי שעדן יציין אותו היית מקבל ללא שום הכחשה זו או אחרת כפי שאמרתי הכינוי נבחר

.בספונטניות בהתאמה למה שהחלל הריק שנקרא "פורום" נהפך להיות ובטח אין לי מה להסתתר או להסתיר מה שנראה שאצלכם יש בשפע כמנהלי המשחק

בכל מקרה

דרך צלחה

לתחושותיי ולפי הסגנון שלך לנסות לזלזל באינטיליגנציה של הצד שמולך במילים גבוהות - גם לאלו ששמרו לך חסד נעורים מהצד שלנו ייגמר הסבלנות ואז אולי נתראה במשחק ואולי אוכל להדגים לך דוגמא לבריונות במשחק מחשב על מנת לעזור לך להבדיל ולהבין מהו בריון

כמו שעדן ושותפו "מר ממתין למסגרת ההאשראי" או "מר מוכר את הריינג או המרצדס הישנות" מנסים לעשות במשך זמן ממושך ולא יעזור להם גם אם ימשכנו לעצמם את הבית מול סגל שחקנים שפי כמה וכמה מרמתם הן כבני אדם והן כשחקנים בפרט

בברכה

בלי מסכות וסיפורים ובטח לא שקרים

הטינה

• דיוויס, סתם ציינתי את עניין איבוד היופי במשחק. לא באתי לומר שמישהו מרמה, בין אם מנהל ובין אם שחקנים אחרים.

סתם מתסכל שהמשחק איבד מקסמו.

לא ביקשתי הוכחות לכלום, אני לא על תקן שופט (רק בשרתים שאני מנהל..).

קאט, אני לא יודע מה נשמע בדבריי דואג. לא חזרתי משום מה שאמרתי. אני פשוט לא בא לריב ולרדת לרמה נמוכה (לא אמרתי שירדת, פשוט לא בא לי להסלים, זה משחק אח !).

זה לא משנה מה אומר, אכנס בך, אתה תדבר ביותר אגרסיביות, אתקן את דבריי, כי אולי לא היו מדוייקים, אז אני פחדן.

אני הולך לפי משב הרוח ? אח, אתה בטח לא מכיר אותי. הייתי בד"כ בצד של ההאנדר דוג, אולי חוץ מבגמא, ששם אלברט היקר גייס אותי לשורות נמסיס, ובאלפא ששיחקתי לבד ונלחמתי לבד, עד שסימה ביקשה שאצטרף.

לא מכיר אותך, יכול להיות שהיית בכל הדברים שסיפרת על אלפא, ג'ון וכולי, זה לא היה הנושא. לא בא להתחרות מי ותיק או מכיר יותר.

לא הולך לדון על שחקנים כאן, גם לא על עדן. אני יודע את היכולות שלו, את החברות שלו (והיו לי חברים גם בקרב בריתות יריבות, ידענו להילחם ולצחוק על זה). כל הפוסט איבד מהמהות שלו.

אוקיי, מבין שעדן הזכיר את שמך ועכשיו הבנתי מי אתה. לי היה נראה שאתה מתחבא מאחורי שם חדש, שלא הגיב בפורום עד הפוסט שלי. זה הכל.

לא כל תגובה שאינה "לומנית", מראה על פחדנות או חשש. לפעמים אנשים לוקחים דברים קצת אחרת, אולי הגיל (שונא לומר את זה, מתסכל חחח).

לא רואה היכן זלזלתי באינטליגנציה שך או של מישהו כאן. לא אתנצל סתם, שלא תפרש שוב בצורה של פחד.. תגיד מה ואם אראה בכך זלזול, ושלא במקומו, אתנצל.

לגבי חסד נעורים, אחי זה משחק. אם הוחלט לתקוף, זה בסדר. לא אהבתי שזה נעשה ללא אילו הבנות, כנראה אינך יודע מה קרה. גם לי יש כבוד והערכה לאנשים "מפעם". אני נוסטלגי באופיי (אחרת לא הייתי נשאר באיקרים, 16-17 שנים..). גם אם אלחם בהם. מקווה שהדברים יישארו בפרופורציה.

• "יודע את היכולות של עדן"

.אין ספק שהוא יודע להעביר יפה לחבריו אודות באגים במשחק ועוד דרכים לנצל לרעה את המשחק שהוא עצמו הופקד כמנהל שלו

אתה יודע איך אומרים על גנבים... כל גנב הוא טוב עד שהוא נתפס

(לא מרגש אותי שהתחלת להוסיף בין השורות כינוי חיבה כמו "אחי" בכדי לעדן את השיח זה לא עושה לי את זה צר לי(אותי מרגש הגינות ויושר לאורך כל הדרך בלי זיגזגים

התחלת את השיח בפול גז עם כתיבת הפוסט ואחר כך בכינוי "בריון" ולאחר מכן התחלת להרים אמברקס

מאחל לכם שמה בהנהלה לקרוא מעט על ערכאות משפטיות בנוגע לפעילות שאינה מורשית במרחב הסייבר בתור אחד שעוסק לא מעט שנים בתחום, אתה לא יודע מתי המכתב יגיע בדואר עצה ידידותית(או נקישה בדלת)

• אוקיי, אז בלי אחי. כמו שאמרתי, לא משנה מה יגידו לך, תמצא מה לא בסדר.

נחמד שאתה חושב שאני מנסה לרכך מאיזה חשש או משהו, שיערב לך. באמת מפליא אותי, אם אתה עם ותק כזה, אתה לא נער עם אגו. נכנסת לכיוון מסויים וזהו, אין אצלך פרסה. אין לי מה לומר, רק לשים את דבריי ודעתנו כאן, שיהיו ברורים.

אל תדאג לגבי הערכאה המשפטית, אני עורך דין.. :)

אתה יכול לדבר מכאן ועד מחר על זגזגים, הדבר האחרון שאני עושה. מאותה סיבה שלמרות הרבה הפרות, ניגוד אינטרסים, או מצבים

שבהם אנחנו (כברית TFB) נקלענו כביכול מצב לא נעים בו שני צידי המתרס בהסכם איתנו וכל צד הטיח בנו שאנחנו לא רק לצידו..

אין לך גם באמת מושג מה היה מאחורי הקלעים כל השנים, מול ההנהגות.

אתה יכול לקחת את הדברים שלי לגבי עדן, שכוונתי היתה שהיכולת הצבאית והמנהיגותית שלו, ולנסות להפוך את זה לעניין באגים וקשקושים אחרים (שכן, מנותקים מהמציאות, אנחנו לא מתכנתי המשחק, בד"כ באגים מתגלים ע"י משתמשים ומדווחים למעלה, לא הפוך).

אחזור שוב אחרוה. אתה לא מסוגל להודות. פתחתי פוסט שמבהיר דברים, עם הבהרה שלא נגכדכם. אתה זה שהתחלת וכינית בכינויים ואז אתה הופך עליי שאני התחלתי וקראתי לך בריון. זכותך לא לקבל את זה שתיקנתי חלקית.

• לא חושב שאתה מנסה לרכך כמו שאתה מנסה לכבס כיאה לעורך דין שמייצג את הלקוח שלו

אין פה עניין של אגו או לא, טעית ונפלת איתי ביושר ובהגינות שלך ואין פה איזשהו התנהלות מצידך שהשתנת מאותם ימי אנו באנו של המשחק

וכפי שציינתי, הזמן יאמר אם צדקתי בסוף.. מי שמנסה להיות בכל מקום עלול למצוא את עצמו בשום מקום וזה לפחות נכון למשחק שבלא מעט מקרים ומצבים אתה מוצא את עצמך מחויב לבחור צד כדי להוכיח את חפותך ומילתך ולעיתים נאמנותך , מעבר למשחק - זה שלך ושישאר ככה ולא צללת איתי כפי שעדן וחבריו צללו למחוזות שמעבר למשחק(מי ששם בשם הערים את שמו של סימה ולועג לפטירתה אין לו מחילה ולא תהיה לו וכל עוד אני כאן זה בעיקר כדי להנציח את שמה ולהוכיר לה תודה ) אז עדיין יש לי אליך כאדם לאדם כבוד מינימלי אז מוטב שנעצור את השיח כאן ונסכים שלא נסכים על אף הקטנת ראש מצידך בכך שאתה בוחר שוב לספר סיפורים שמי שמדווח על באגים זה השחקנים אתה שוכח מי אלו שמקבלים את אותם דיווחים ובוחר להתעלם מכך אך לא מתפלא מעורך דין ליותר מדי הגינות ויושר שהכסף והמעמד והכיסא גורמים לנו היום למכור את עצמנו גם כדי לייצג את אלו שאין צורך לייצג אותם ערכית ומוסרית

• אתה לא עו"ד גם במקרה ?.. בכל טענה שלי אתה משתמש להוכיח משהו הפוך,

כמו שעכשיו אתה משתמש בזה שאני עו"ד, לכך שאני מערבב ?.. להזכירך מור גם עורכת דין ובאותו תחום כמוני (כשבנוסף אני בתחום הגישור, אין לך מושג מי אני באמת).

שורה תחתונה לא ניסיתי לכבס, באתי לתקן את המילים שלא באו לך טוב.

אתה יכול להתעלם מהמציאות, אבל המציאות היא שאני נמצא בברית מסויימת, ואז נפתחה מלחמה, אני לא עוזב ברית עקב כך. אתם אלה שבחרתם לפתוח חזית מולי, גם לאחר שהצהרתי במפורש לא רק מה הקו של הברית, שאני חלק מהההנהגה שלה, אלא גם איך אני רואה את עצמי.

אז לא, לא יגידו לי להתנתק מצד, בגלל ידידות עם צד אחר. זה לא עובד אצלי ככה ועם כל נסיונות הגישור שלי, ההבנות וגם הויתור, זה לא אומר שאני מתקפל ומבטל ערכים או דברים שמגדירים אותי (עד כמה שניתן להגדיר..). אני זה שהותקפתי שוב ושוב, גם כשהייתי באמצע שיחות וגם כשקיבלתי התעלמות.

שוב, אין לך מושג מי אני. אומר לך רק כך, אני עו"ד טרי, שבחר להפוך את זה למקצוע דווקא בגלל עזרה וליווי של אנשים שהיו במצוקה נגד חזקים מהם, אז אל תדבר איתי על כסף והגינות. אני מחזיק עסקים שבהם העובדים מרויחים יותר מהמנהל. ברוך ה', הפרנסה מגיעה ממקומות לא צפויים.

ד"א לגבי באגים, אין באמת ממש דיווחים עליהם במשחק,בד"כ זה עולה בפורום לעיני כל..

ד"א אין לי מושג לגבי סימה מה אתה מדבר. לי יש שחקן (בגאיה, שעבר מאלפא) עם השם שלה, זכר לימי עבר שמתגעגע אליהם. אם יזדמן לי למצוא צילום מסך של סימה וDF שבו שילבנו כוחות לפני שגייסה אותי, אעלה.

• המציאות זה שתקפת במלחמה הקודמת שהיה לך נוח

עכשיו זה פחות נוח

לא מעניין אותי מה עדן עשה ,אמרתי נואש לחרא שיש במשחק

,לא מצפה לכלום ברמת הניהול עצוב שזה נראה כך מול הקהילה

אבל אני לא מלשן ולא פותח דברים ולא אפתח דברים

לגבי הברית שלך ביום שמור תשחרר את ההגנה או ההסכם

אני מתפוצץ גם עלייך במשחק

לא שמעו ממני כלום המון זמן, סתמתי ונלחמתי אבל אני יבוא חשבון עם כל אחד ואחד במשחק

ועל הדרך אני נהנה אשששששששששששש

• וולברין ? כפיר ? מה שלומך ?

אתה יודע כמה פעמים פניתי דרך הדיפלומט לברית שלך בקשר לתקיפות שנעשו כלפיי במלחמה הקודמת ? חשבתי בזמנו שהיית המנהיג אז והתברר לי לאחר מכן שככל הנראה לא.

לא היה בין הבריתות שלנו הסכם רשמי, אבל היו הבנות בע"פ שדיי נמשכו עוד מאלפא. ואז דמטריוס הפר אותם במלחמה הקודמת. שוב ושוב, עד שבאתי אליו, ותקפתי אותו.

ורק אותו (למרות שחלק עזרו לו במקביל), לבקשת עדן, בכדי שלא יהיו טענות שבאנו לעזרת גודס. וגם אז לאחר שקיבל קצת בראש, הפסקתי.

אני כבר לא יודע מה קורה בין הבריתות שלנו, האמת. אני יודע שאני כן הותקפתי מספר פעמים בחודש הזה, ולא רק פיראטית (פיראטית שוב, בחמישי האחרון). אני שמתי מה שניתן על השולחן.

שבוע טוב !