GP DEPOLARI

• Oyuncunun 200.000 GP üzeri olduğunda tatil süreleri devre dışı olacak şekilde bir sistem yapılsa gp depoları yüksek oranda çözülebilir.

Verdiğim sayı örneğidir.

• GP depolarından stoklanmasından dolayı oyundan soğutma ve bu konuda şikayetçi olanlar için bi fikir

ayrıca kimse fazla gp depolayamaz. Belli bi gp üzeri tatil modu yasak olduğunda o gp'lere altın dayanmayacağı için kimse altınlarını bitirmeyi istemeyecektir. Belki savaşların artması ve oyunun canlılığının artmasına sebep bile olabilir.

• Hocam onu kendi haline bırakın. Çiftçinin dostu Kemal herşeye muhalefet olmayı sever elinde gp olmasaydı bir numaralı chatgpt destekli yancın olurdu zuhahahahhahaha

• Hocam onu kendi haline bırakın. Çiftçinin dostu Kemal herşeye muhalefet olmayı sever elinde gp olmasaydı bir numaralı chatgpt destekli yancın olurdu zuhahahahhahaha

ver kordinatını aynı gp ile başlayalım savaşa kim ne yapıyor deneyelim

yoksa geldim tatilde olanlarda mısın?

P1H9BDkS_o.png

• zaten kilit mevzusu var, artık eskisi gibi gp yüklenip ışın atmak büyük risk...

Birçok kez ölür korkaklar, ölmeden önce..

LuciusVorenus

i5xpojz.jpg

• zaten kilit mevzusu var, artık eskisi gibi gp yüklenip ışın atmak büyük risk...

kilit ban sebebi değil mi? kilitten ceza alanlar oldu diye biliyorum

Bizde öyle biliyorduk, kalkmış o ceza

Birçok kez ölür korkaklar, ölmeden önce..

LuciusVorenus

i5xpojz.jpg

• GP depolarına , tatil sonrası ve sunucu değişiminde satışlarda 48 saat bekleme süresi getirildi. Bunun yeterli olmadığını düşünüyorum. Aynı şekilde GP deposu tatilden çıktıktan sonrada birlik alışlarında da 48 saat süre beklenmelidir. Aslında oyunun işleyisinde ve kurallarda GP deposu diye bir uygulama ve müsade yoktur. Karaborsanın çıkışı ile oyuncuların yarattığı bir stratejidir. Tıpkı multi hesap müsadesi sonrasında ada kapatma gibi.

FastFooD

Oyun kurallarında

• İp paylaşımlı hesaplar yalnızca ada kapatmak için kullanılamazlar. diye de bir kuralımız var.

Hesap gelişmeyip, sadece ada kapatmak için kullanıldığında şikayet halinde yukarıdaki kurala göre yaptırım uygulanabilir.

Aynı durum GP depoları içinde geçerli. Çoğu adada sürekli tatilde olan, hiç gelişme göstermeyen, tatil süresi sonunda inaktife düşmesin diye iki saniyelik açılıp tekrar kapatılan hesaplar var. Hesapların aktif ve gelişme göstermesi gerekir. Oyunun işleyişinde oyuncunun hesabını her gün açması için teşvik edilmekte. 7 günlük bonus ve şehir başına nakliye gemisi verilmektedir.

Bir hesap gelişme göstermiyorsa sürekli tatilde tutuluyorsa yukarıdaki kuralın işletilmesi gerekir. Bu kural işletilmiyor ise, ip paylaşımlı hesapların ada kapatmasına müsade edilmeli ve kural tamamen kaldırılmalıdır.

9cj9lE.jpg

• Ben bundan önce 2012 de oynuyordum bu oyunu. O zamanlarda ne gp deposu vardı ne ip hesabı ne altın çekmek vardı. Altın yağmasıda vardı oyunda. GP deposu bencede haksız rekabete yol açıyor. Örneğin yüksek puanlı bir ittifak 10m gp ve altın indirip diğer ittifakları bize uymazsanız sizi bitiririz diyerek baskı altına alabiliyor. İsterse oyunun kalanında 30 kişi farm yapsın o gp olduğu sürece kimse onlara saldırmıyor. Bence hem gp indirmek hem altın indirmek yasak olmalı. Ben multiyede pozitif gözle bakmıyorum. Gerekirse serverlarda 100 kişi oynayalım multi kalksın ama. Adam 9 ayrı hesap açıyor allem ediyor kullem ediyor o hesaplarda ürettiği altını evire çevire aracılarla arkadaşına veriyor. Arkadaşının multiside kendisine altın sağlıyor. Sen elinden geldiği kadar buna karşı savaş bir anlamı kalmıyor. Bu 10 hesaplada kp basıp korsanda listeye giriyor. Bence gp deposu - altın - multi bu oyundan kaldırılmalı.

Trojan_Horse

Phobos

KIYIM (KIYIM) ittifakı

• YÖNETİME BÜYÜK BİR FİKİR

Lütfen Gp depolama işini serbest bırakın ama bunu yaparken kişisel düzeye indirin, hem de ambrosia ile Envantere asker gemi depolayabilme özelliği getirin hem hırsından kafayı yemiş insanların havasını alın. Hem de ambrosiaya ambrosia demezsiniz. Hemde oyunun köküne kibrit suyu dökmüş olun lütfen bunu öneri olarak kabul edin. :D