AYNI İNTERNET PC

• hesaplar arası değil. 3. bir hesapla filo hareketi ban sebebi. çok iyi araştırın. benim aynı lobi ip paylaşımlı hesaplar ip'leri farklı ban yedi.aralarında hiçbir filo hareketi yoktu.3. hesapla filo hareketi -kristal satışı-olunca, ip farklı neden ban dediğimde aynı lobide olamaz filo hareketi olamaz dendi. fakat yüzlerce hesap aynı lobide birden fazla ip paylaşımı ile oynanıyor dediğimde şikayet et dendi. bende gp depolarına bakın. bağış hesaplarına bakın dedim. sadece sustular. ada etrafında onlarca tatil olan hesap var dedim.bir inceleyin bir bakın dediğimde banane dendi. aynı lobide birden fazla ip paylaşımı olamaz.söylenen bu.fakat uygulama yok.görmek istemiyorlar.

• hesaplar arası değil. 3. bir hesapla filo hareketi ban sebebi. çok iyi araştırın. benim aynı lobi ip paylaşımlı hesaplar ip'leri farklı ban yedi.aralarında hiçbir filo hareketi yoktu.3. hesapla filo hareketi -kristal satışı-olunca, ip farklı neden ban dediğimde aynı lobide olamaz filo hareketi olamaz dendi. fakat yüzlerce hesap aynı lobide birden fazla ip paylaşımı ile oynanıyor dediğimde şikayet et dendi. bende gp depolarına bakın. bağış hesaplarına bakın dedim. sadece sustular. ada etrafında onlarca tatil olan hesap var dedim.bir inceleyin bir bakın dediğimde banane dendi. aynı lobide birden fazla ip paylaşımı olamaz.söylenen bu.fakat uygulama yok.görmek istemiyorlar.

deltada ki brave ?

• arkadaşlar açılan ticketı paylaşabilirim.verilen cevap aynı lobide ip paylaşımlı hesap olamaz cevabı var.3. bir hesapla ticaret yapılamaz.gerçekten cevap bu şekilde. aynı lobide ip paylaşımlı hesaplar hiçbir şekilde ticaret yapamaz. kimseyi banlatmaya çalışmıyorum.haksızlığı göstermek istedim. açılan ticketın paylaşıp burda ispat ederim.eğer modlar için bir sakınca yoksa müsade ederlerse ticketı tamamıyla gösterebilirim.... aynı lobideki ip paylaşımlı hesaplar arasında hiçbir hareket yok.

• hesaplar arası değil

İp paylaşımlı hesaplar kendi aralarında filo hareketi yapamazlar kardeşim kuralları iyi oku milletide banlatma :D

Zaten oyun buna müsade etmiyor

anlatmaya çalıştığım ip paylaşımlı hesapların 3. bir hesapla filo hareketi olamaz.biliyorum ip paylaşımlı hesaplar kendi aralarında ticaret yapamaz-oyun engeller.-. fakat 3. bir hesapla yapılan ticaret multi oluyor.ve cevaben aynı lobide birden fazla ip paylaşımlı hesaplar olamaz deniyor.. gülmüşsün ama ben 2009 itibaren oynuyorum.iletişim imkanı varsa açılan ticketı gösterebilirim. yani anlayacağın ip paylaşımlı bir hesaptan ticaret yapıp diğerine aktarma yok.malzeme altın gp gibi.ip paylaşımlı hesaplar krsital satıyordu.hepsi bu.ucuza alıp pahalıda satmıyordu.daha bir sürü şey..bana gösterilen ban sebebi ticaret ve aynı lobide birden fazla hesap olması......

Edited once, last by eskbrave ().