KİLİT SEBEBİ İLE BAN ATILAN HESAPLAR:

• FastFooD , PannaCotta Daha önce bu konuda banlanmış hesaplar mevcut. Bu konuda mağdur olmuş milyonluk hesaplar var. Eğer bu durum suç değil ise banlanmış olan hesaplar açılacakmıdır? Reel hayatta suçsuzluğu sonradan anlaşılmış cezaevlerinde suçsuz yere yatmış olanlara devlet tazminat ödeniyor. İkariam tazminat ödemese de bu hesapları açıp tekrar oynamalarına müsade etmelidir.

9cj9lE.jpg

• Merhabalar.

Phobosta oynamaktayım. Aktif savaşın içerisindeyim. Rakip ittifaktan bir multi ile dünyanın öteki ucundan 24 günlük tüm şehirler (Adam bunu 6 kişiye falan yaptı) kilit atıldı (Sadece asker kilidi). Panna cottaya durumu nazikçe bildirdim ancak aldığım dönüş bunun bir ban sebebi olmadığı yönündeydi. Anlıyorum oda kurallara göre konuşuyor sonuçta Türk serverında adminlerin ikariam genelinde pek kurallara karışabileceği nüfuzu yok kural neyse onu uygular. Anlaşılan adam bırakın 24 günü 24 yılda kilit atsa ikariam ekibi (Özellikle kural koyucu kadro)bunun doğal bir oyun mekaniği olduğunda ısrar edecek. adam bunu yapabilmek için ayrı bir çaba gösteriyor. Bu açık bir şekilde oyun kurallarında bulunan bir açığı kullanmaktır. Bunun kilit sebebi olmadığını söylemekte pek adil değildir. buraya kilidi paylaşayımda ikariamın nasıl adil bir oyun olduğunu hep beraber görelim. Evet arkadaşlar oyuna başlayayım mı ikariam güzel bir oyun mu diye düşünüyorsanız benim nacizhane tavsiyem başlamayın, biraz gelişince cidden bu şekilde canınızı sıkarlar. Bu konuda diğer önerimde kardeşim madem bu ban sebebi değil o zaman şehir taşıma satmayı kaldırın pazardan. o parayı hak etmiyorsunuz çünkü.
    Dinlediğiniz için teşekkür ederim iyi oyunlar dilerim :=)

• bence önceden kilit atanları açmak yerine yeniden kilit cezasını getirip kilit atanları banlasınlar kilit oyuna zarar veriyor oyunu oynamak isteyen oyunculara zarar veriyor şunu anlayın artık