Ambrosia fiyatları
-
- Question
- TR
- Epsilon
- kickteper
-
-
Şimdi sana diyecekler ki Vpn kullanma ama sende diyeceksin Vpn kullanmıyorum bu iş uzar gider dostum, Tek çare yeni lobi açıp hesabı aktarmak gibi görünüyor.
-
Merhaba. Cevap verebilir misiniz hala düzelmedi. VPN vesaire kullanmıyorum TR de yaşayıp oynuyorum FastFooD PannaCotta
-
Ticket açarsanız durumunuza , vpn kullanıp kullanmadığınıza bakabilirim.
-
Ticket açarsanız durumunuza , vpn kullanıp kullanmadığınıza bakabilirim.
vpn kullanmıyorum ben ama yine euro görünüyor pangia5 serverinde.
-
dolaşımda olan hesaplar kasıtlı olarak kurları euroda kalıyor. öyle bir cevap almıştım zamanında. çözüm istiyorsanız satış departmanına ticket açmanız lazım.
-
dolaşımda olan hesaplar kasıtlı olarak kurları euroda kalıyor. öyle bir cevap almıştım zamanında. çözüm istiyorsanız satış departmanına ticket açmanız lazım.
çözülüyor mu peki o ticketten sonra?
-
benim hesap gp deposu idi ve arkadaştan satın almıştım, dolaşım hesabı olduğu için çözmediler, kasıtlı olarak çözmediler yani eğer bahsi geçen euro kurlu hesabın ana hesabın ise çözerler.
-
Aynı sorun bendede var lobi açıp hesap taşıma nasıl oluyor bilgim yok açıklayan olursa sevinirim
-
Aynı sorun bendede var lobi açıp hesap taşıma nasıl oluyor bilgim yok açıklayan olursa sevinirim
Yeni hesap açar gibi lobi açacaksın farklı e mail üzerinden sonra kendi ana hesabından bağış kodu oluşturup yeni açtığın lobide kodu gireceksin ve hesap diğer lobiye geçmiş olacak en makul çözüm bu
-
bağış kodu artık yok.
-
bağış kodu artık yok.
Oynamadğım için bilmiyordum o zaman geçmiş olsun
-
Hesapların Euro olması genellikle pangai yani uluslararası sunucudadır. Bu sorunun nedeni mezardan silinmiş hesap pangaiye giderse bir süre sonra Euro oluyor bir daha TL olmuyor. Eğer 0 dan pangaide açarsanız TL hiçbir zaman Euro olmaz. Mezara düşmüş hesap pangaiye atılırsa sıkıntı orda başlıyor. Eğer pangaide Euro hesabı varsa tek yolu o hesabın Türk sunucusuna gidip TL'ye döndükten sonra pangaiye almak