en aktif server

• herkese merhaba, şuanda en aktif server hangisi acaba? zelus en çok oyuncu olan server gözüküyor ama daha hareketli bir server var mı? ona göre o server a geçmeyi düşünüyorum. yabancı serverda olabilir

• Selam,hareketlilik ariyorsan Ares sunucularini secebilirsin,lakin mevcut global hesabini oraya tasiyamazsin.

Hareketliligi her sv de istersen sen baslatirsin Tr sunucularin da,deneyebilirsin.

Sanirsam eski oyuncusun,eskisi gibi ilerlemiyor sistem bunun bilincinde olarak adim atmani öneririm.

• Selam,hareketlilik ariyorsan Ares sunucularini secebilirsin,lakin mevcut global hesabini oraya tasiyamazsin.

Hareketliligi her sv de istersen sen baslatirsin Tr sunucularin da,deneyebilirsin.

Sanirsam eski oyuncusun,eskisi gibi ilerlemiyor sistem bunun bilincinde olarak adim atmani öneririm.

evet hocam rastgele bir servera yeni hesapla kontrol ettim işler çığrından çıkmış resmen. özellikle TR sunucularında. zamanında tüm sunucuda olmayan GP şimdi tek oyuncuda ve tatil modunda bile değil. gp depoları felaket seviyede. savaşında bi anlamı kalmamış artık başlayan savaşlar bitmez zaten. artık aksiyon almalık, alarm kurup uyanıp baskın atmalık bir ortam kalmamış sanırım. şu saatten sonra yapılacak tek iş çiftçilik olmuş :)

• Hesap sayısı ve aktifliği olarak en aktif sv zelus ama hiç tavsiye etmem. Savaş falan yok tepedeki ittifaklar hep dost. Ve tepedeki ittifaklar güçsüz ittifakları ve bireysel yakaladıkları oyuncuları sürekli ezmeye çalışıyor, gelişme şansı bırakmıyor. İttifak savaşları olarak da kronos en hareketli sv diye biliyorum.

4ps4xuj.png

• Türkiye sunucusunda theseus dışında savaş yapan yok en büyük etkeni biziz :)

Bu diğer serverlarda savaşan ittifakları görmezden gelme hoş değil, biraz kibir kokuyor sanki :)

Birçok kez ölür korkaklar, ölmeden önce..

LuciusVorenus

i5xpojz.jpg

• vahh benim çocukluğum :( ne oyun oynamayıp sadece forumda goygoy eden o kız arkadaşlar, ne de alarm kurup savaştıgımız günler.

alpha beta epsilon...

o kadar yıldan geriye yine malesef fastfood yaşıyor . Okursan bunu seni burada yine de görmek güzel ama artık emekli ol.. :))

pannocım sen de burdaymışsın. ne çocukluğumuz da oyun kalmış ne de forum. gören olursa herkese selam ve saygılar :)

Bendeniz kullanıcı adı Ruhsuz :)