פריצה לחשבון

• שלום לכולם,

אני כותב כאן כי לא נותר לי מקום אחר לכתוב את התסכול שחוויתי מצד התמיכה של המשחק, לפני כמה ימים פרצו לי לשחקן – מי שמכיר קראו לי Morpheus והייתי בעולם Eunomia, שחקן שבניתי במשך שנים, הכרתי אנשים נפלאים והייתי בברירות רבות והכל היה נהדר.

כידוע, אחרי שמחליפים מייל בהגדרות המשחק, נשלח מייל אוטומטי למייל המקורי המודיע על השינוי וניתן לבטל את הפעולה, כך בעצם נודה לי על זה שפרצו לי לחשבון, כאשר ניסיתי לבטל את הפעולה, לא הצלחתי לבטל - רשם שיש שגיאה. פניתי לתמיכה בישראל וגם לשרת גרמניה(שאיחדו בסופו של דבר חזרה לישראל), נאמר לי בפשטות שאינם יכולים לעזור לי כי אני לא פונה אליהם עם המייל של השחקן (אזכיר כי המייל שונה והשחקן נפרץ-כך שאין לי כל דרך לפנות אליהם בדרך שהם מבקשים).

עוד נאמר, כי למעשה התמיכה לא מטפלת כלל בנושאים כמו פריצות, ואז אני רוצה דבר ראשון להעלות את הנושא הזה בפורום הרחב שכולם ידעו את היחס של התמיכה במשחק, זה יכול לקרות לכולכם חברים. חבל שזאת התשובה שקיבלתי ואין דרך לטענתם לתקן את המצב.

אם עדיין יש דרך להחזיר לי את השחקן אני אשמח כמובן.

מצרף צילום מסך עם ההתכתבות של התמיכה

• וואלה יש חדש מהמנהלים?
    לא הגיוני שאין תמיכה בנושא, שמעתי שאם בוצעו רכישות באשראי בחשבון אז אפשר לאמת בדרך הזו

מנהלים יכולים לאמת?