Şehir kilit

• Sevgili Oyuncular,

Bildikiniz üzere bir süredir oyunculara oyunda hareket imkânı tanımamak amacıyla ısrarla ve ardı ardına, kurtulmaları mümkün olmayacak şekilde kilit atılması durumunda ceza uyguluyorduk. Artık bu tür kilitlemelere ceza uygulanmayacaktır.

Keyifli oyunlar diliz

[tt]Saygılarımızla.

Merhaba sayın yönetici
    Yeni yavaş Kargo gemileri ilede kitlemek serbest mi?

.Şuan karşılıklı 2 ay rakip ile bir birimizi kitledik mutlu mesut bekliyoruz şehirlerde bu işi iyice sokmaza soktunuz tebrik ederim

Harika oldu paramız cebimizde kaldı

B9YvK.png

• Oyunda zaten altın problemi sebebiyle ticaret gemilerimizi tamamlayamıyorduk, yeni mucit atölyesi güncellemesiyle artık altının dibinide gördük oyun oynanamaz bir hale geldi, şimdi birde rakip bizi, biz rakibi dilediğimiz gibi kilitleyebileceğiz. Artık ışın kullanmayada gerek yok.

Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.

Mustafa Kemal ATATÜRK

ALPHA, BETA, LİPS, PANGAİA, ARES, THESEUS, THEMİS

• oyunla ilgilenmeleri güzel de oyunu oynanabilirlikten cok nasıl uzun ömürlü yaparız mantığıyla hareket ettikleri için daha cok oyuncu kaybettiklerinin farkında değiller. kişiye göre değişken çok madde vardır ama benim için

-bina seviyelerinin artması

-basım degerlerinin yüksek olması

-üstüne birde sınırsız mucit basımları

-muratkinq dedigi gibi altın zaten zordu iyice zor olması

-maden ve altın üretimin bu dengenin yanın yetersiz kalması
    -savaş sistemi içinde yazacaklarım var ama şu mucit geliştirmeleri sonunda iş nereye varacak izleyip görünce yazarım

bu maddelerin üzerinden gecilmesi lazım

48vma84.gif

• Arkadaşlar, bu yurtdışında ban sebebi değildi. Son zamanlarda Türk adminlerin aldığı bir inisiyatifti, badidol'un kendisi bile diyor aşağıda.

Hareketi tasvip etmeseler de oyun kurallarını ihlal etmediği için bir ban sebebi değildir.

Ben de memnun değilim durumdan ama oyun kurallarına aykırı bir şey değil.

You don't win silver you lose gold.

• Daha önce bu konuda ceza yemiş kişilerin bu cezaları kaldırılacak mı? PannaCotta

Mümkün değil.Cephane bug dan 9000 gün cezalı oyuncular var. Halen cezalılar. Onlar kaldırılmadı yıllardır. TR de verilen ceza kalkmaz. GF Yapılan bug u düzeltemiyor. Sonra buna ceza yok diyor. Geri ye dönük hiçbir zaman işlem yapılmıyor.

9cj9lE.jpg