GUARDIANS vs ΙΝΔΙΑΝΟΙ

• Για να μην νιώθει μόνος ο άμπαλος ο Πορφύριος...

ΤΖΑΚ! Κερασμένα από εμένα τα 85 σφηνάκια.

Ελπίζω να μην μέθυσες...

-9,520 στρατηγοί αχχαχαχαχαχαχα

• Καλησπέρα σας,

μήπως να πατήσουμε το "φρένο" για να μην ξεφύγει παραπάνω το θέμα σε προσωπικές αντιπαραθέσεις και με συνέπεια να έχουμε τις κατά τ' άλλα συμπαθέστατες προειδοποιήσεις??!?!

Εάν συνεχιστεί στο ίδιο ύφος, θα δοθούν κ οι ανάλογες προειδοποιήσεις.

Παρακαλώ πολύ την δέουσα προσοχή σας.

Ευχαριστώ & καλή σας συνέχεια!

AchingEcstaticAegeancat-size_restricted.gif

• https://prnt.sc/pB4uNehQcxzZ

https://prnt.sc/S0lPocUEelDd

Σαλάχ, μεγάλε στρατηγέ του… καναπέ.

Μόνο να κρύβεσαι ξέρεις και να χτυπάς όταν λείπουμε — κλασική τακτική “ήρωα” της απουσίας. Εδώ και 3 μέρες έχουμε κάνει κατάληψη σε ό,τι πόλη έχεις και είσαι ανύπαρχτος από τον φόβο. Κρύβεσαι σαν να σε κυνηγάνε. Το μόνο που ρίχνεις είναι σαΐτες όταν δεν είμαστε μέσα. Μεγάλος παίκτης!
    Όταν είμαστε online, εξαφανίζεσαι. Όταν λείπουμε, θυμάσαι ότι έχεις στρατό. Αν το Ικαριαμ είχε βραβείο κρυφτού, στο ράφι σου θα ήταν πρώτο πρώτο.
    Κατά τ’ άλλα, συνέχισε να το παίζεις παίκτης…
    Γιατί στο τέλος, θα σε βρούμε. Και τότε, ούτε οι σαΐτες σου θα σε σώσουν.⸻

Προς τον διαχειριστή:
    Καλησπέρα,
    Θα ήθελα να επισημάνω πως από πλευράς μου έχει τηρηθεί ο δέον σεβασμός, λαμβάνοντας υπόψη τις συστάσεις που έχουν ήδη γίνει. Δεν υπάρχει πρόθεση να ξεπεραστούν τα όρια, και σέβομαι απόλυτα τους κανόνες του φόρουμ.

Σας ευχαριστώ για την υπενθύμιση και καλή συνέχεια.

• Για να μην νιώθει μόνος ο άμπαλος ο Πορφύριος...

ΤΖΑΚ! Κερασμένα από εμένα τα 85 σφηνάκια.

Ελπίζω να μην μέθυσες...

-9,520 στρατηγοί αχχαχαχαχαχαχα

• Ναυμαχία μπροστά από την πόλη ΜΠΑΓΛΑΜΑΔΕΣ

(08.05.2025 16:12:59)

socratesnios[ΙΝΔ] από Night king

vs

Jack 181818[GDS] από ΜΠΑΓΛΑΜΑΔΕΣ, barate[GDS] από 2 Υφεστος

---------------------------------------------------------------------------------------------

............................................. - Έμβολο ατμού..........................173(-0)

Σκάφος-Έμβολο...........................0(-1) - Σκάφος-Έμβολο.........................142(-0)

............................................. - Κωπήλατη τορπιλάκατος.................164(-0)

Μεταφορικό αερόστατων...................4(-1) - Μεταφορικό αερόστατων...................3(-0)

............................................. - Βοηθητικό..............................41(-0)

---------------------------------------------------------------------------------------------

Στρατηγοί..............................-33,00 - Στρατηγοί................................0,00

Επιθετικοί βαθμοί........................0,00 - Αμυντικοί βαθμοί........................82,50

Ζημιά................................1.650,00 - Ζημιά....................................0,00

Καταμερισμός ζημιάς......................100% - Καταμερισμός ζημιάς........................0%

Νικητές: Jack 181818[GDS], barate[GDS]

Χαμένοι: socratesnios[ΙΝΔ]

• Ναυμαχία μπροστά από την πόλη Πόλις

(08.05.2025 16:27:00)

socratesnios[ΙΝΔ] από diamanti

vs

Jack 181818[GDS] από ΜΠΑΓΛΑΜΑΔΕΣ, Sicely, 12-84ιφεσ

Έμβολο ατμού...........................0(-12) - Έμβολο ατμού...........................92(-0)

............................................. - Κωπήλατη τορπιλάκατος..................70(-0)

............................................. - Σκάφος-Έμβολο..........................60(-0)

............................................. - Βάρκα Κατάδυσης........................30(-0)

............................................. - Μεταφορικό αερόστατων..................10(-0)

............................................. - Βοηθητικό..............................11(-0)

Στρατηγοί.............................-288,00 - Στρατηγοί................................0,00

Επιθετικοί βαθμοί........................0,00 - Αμυντικοί βαθμοί.......................720,00

Ζημιά...............................14.400,00 - Ζημιά....................................0,00

Καταμερισμός ζημιάς......................100% - Καταμερισμός ζημιάς........................0%

Νικητές: Jack 181818[GDS]

Χαμένοι: socratesnios[ΙΝΔ]

32 πολεμικά σκάφη μετακινούνται από την πόλη Jack 181818[GDS] στην Πόλις.

• Ο Σωκράτης μπήκε, είδε τα δύσκολα… και πάτησε Κολοσσό.
    Κλασική φιλοσοφία: “Δεν τα βγάζω πέρα· ως προσποιηθώ πως δεν υπήρξα ποτέ εδώ.”
    Ο Κολοσσός πλέον είναι τρόπος ζωής.
    Πιο συχνός κι από καθημερινό μπόνους σύνδεσης.
    Τον μετράμε με ακρίβεια, σαν θερμοκρασία:
    “Πόσοι Κολοσσοί σήμερα;” — “37 και ανεβαίνει.”
    Ο Kreator36;
    Μπήκε, είδε, κατάλαβε τι έρχεται… και ενεργοποίησε all inclusive mode.
    Διακοπές με ψυχία. Γιατί η καλύτερη στρατηγική είναι το… uninstall.
    Ο violin ; https://prnt.sc/gC8eM9-5jXL0
    Παίζει μόνο όταν κοιμόμαστε.
    Stealth mode ενεργό, cloaking στο φουλ.
    Και όταν παίζει; Παίζει μόνος του — μη δει κανείς το σκορ.
    Ο Salax;
    Αν θες να τον δεις, φτιάξε poster “Wanted”.
    Παίζει σαΐτες πιο συχνά απ' όσο εμφανίζεται.
    Υποψήφιος για βραβείο “Καλύτερης Εξαφάνισης σε Στρατηγικό Παιχνίδι”.
    Ο Αγγελάρας;
    Σημαία - Κολοσσό - Κρύψιμο.
    Το έχει ανεβάσει σε τέχνη. Δεν παίζει… κάνει performance art.
    Αλλά όταν εμφανίζεται, έχει πάντα το ύφος “σας έχω όλους”. Εντάξει φίλε, χαλάρωσε.
    Δεν είναι αυτός που νομίζετε.
    Αλλά συνεχίστε έτσι…
    #Στρατηγική_Του_Καναπέ
    #Η_Ομάδα_Των_Απόντων
    #Φιλοσοφία_Με_Κολοσσό

• Καλησπέρα στον Τσακ Νόρις του Ikariam και του ελληνικού server.

Γιαννάκη, πρώτα απ’ όλα, δεν έμαθες ακόμη ότι δεν ποστάρουμε αναφορές στις συζητήσεις; Ούτε διπλές, ούτε μισές, ούτε κερδισμένες του αντιπάλου. Δεν σέβεσαι τους κανόνες του φόρουμ και τους παραβιάζεις επανειλημμένα. Σε δύο πολέμους έχεις αποδείξει ότι δεν μπορείς να συμμορφωθείς με βασικά πράγματα και λειτουργείς όπως σε βολεύει. Ό,τι έκανες και με τον Ντίας, που ανέβαζες αναφορές άσχετες, τα ιδια κάνεις και τώρα.

Το να γράφεις με AI δεν σε κάνει σωστό.

Γιαννάκη, πέμπτη ήρθες ενώ εγώ ταξίδευα, τέσσερις ώρες πτήση και ήμουν στο αεροδρόμιο.

Μία ή δύο μέρες πριν ήμουν μέσα τουλάχιστον 15 ώρες. Εσύ πού ήσουν;

Επίσης, δεν θα σου πω ποτέ πότε θα παίξω. Ξέρεις τι δουλειά κάνω; Ξέρεις πόσο ευέλικτο είναι το πρόγραμμά μου; Ξέρεις πού μένω ή τι συνθήκες έχω;

Λέω τα δεδομένα, αλλά είπαμε... Στο Ikariam βρίσκεις κάθε είδους "καρύδι" από το 2008 μέχρι σήμερα. Εσύ είσαι απλώς ένας από αυτούς.

Παρασκευή σε παραλία και ιστορίες... Και χάλασες δύο μεταφορές για το τίποτα χαχαχαχα.

Λογικό να με αντιπαθείς: στο παιχνίδι τις έχεις φάει γερά. Εσύ και ο Βγαβ Βγαβ έχετε χορτάσει από Σαλάχ.
    δεν ειναι και το καλυτερο να χανει καποιον 20και 35 χιλ στο ΝΕΡΟ ετσι τσακ μπαμ.

Τώρα που βρήκα λίγο κενό, γύρισα νωρίς απόψε και έχω να ποστάρω καμιά 60ριά μάχες.

Το χειρότερό μου admin tasks..αχχααχαχ

• Δυσκολεύτηκα να καταλάβω τι ακριβώς έκανες εδώ, αλλά ναι φαίνεται πως ήθελες να απαντήσεις στο μήνυμά μου.

Άκου, ΤΖΑΚ.(βγαβ) Εμένα μου λες "στα μουλωχτά"; Εγώ δεν έχω πάει ποτέ με multi στα νησιά σας για να κατεβάσω θαύματα, ούτε παρακαλάω για ποδιές για χρυσό. Σας έχω χαλαρά , εγώ και οι σύμμαχοί μου. Και ακόμη δεν έχουμε καν ανοίξει τις αποθήκες, ουτε εχουμε μεταφερει πολλες πολις...

Εσυ εισαι αυτος που τα παιζεις ALL IN !!Εσείς κηρύξατε τον πόλεμο, οπότε η πίεση είναι πάνω σας. Δεν σας βγηκε εεεεε !! αχααχαχαχαχαχ

Ναι, έχω το θράσος, γιατί εσύ τις έχεις φάει από εμένα, όχι το αντίθετο.

Δηλαδή, τι θέλεις; Να παίζουμε τις ίδιες ώρες; για να σε κανω να χαρεις ?εισαι μεσα 19 ωρα αυτο δεν φτανει ?αχχαχααχ

Σου είχα πει και παλαιότερα: την νύφη για τα καπρίτσια σου θα την πληρώσουν οι σύμμαχοί σου, όχι απαραίτητα εσύ.

Ελπίζω να μην σε χάλασαν τα σφηνάκια...αχχαχαχαχααχ

Πορφύριε, ξέρω... πονάει που δεν με βρήκες και άρχισες την κλάψα.

Θα τα πούμε σύντομα. Προς το παρόν είμαι στο χαλαρό και... φαρμάρω δικούς σας – χαχαχαχα.

• αμαν ρε σαλαμι ντιν τσουτσουριασα .

Πολυ αγριος εισαι βρε χαχαχα

Αν καταλαβα με ονλαιν παιχτη δεν παιζεις ξημερωματα να τον πετυχουμε οφλαιν χαχαχαχα

Πραγματικα στο λεω τρομαξα βρε πολυ αντρουα εισαι

Και ενα σοβαρο οτιναναι νημα εχετε μονο να παινευοσαστε ξερετε αλλα ευτυχως που ειναι και το νημα σας να διασκεδαζουμε διαβαζοντας τους πολεμησταραδες

• Αρχικά foufoutos99 μάθε να γράφεις σωστά εσύ γίνεσαι ρεζίλι.Και 2ον τι σε νοιάζει και ασχολείσαι με εμας τόσο κομπλεξ έχεις;Κοιτα τον εαυτό σου πρώτα και μετά μίλα για εμας.Νουμερο 1 ταλέντο μου

• Φουφουτος ξέρουμε ότι έχεις φάει πίκρα από εμάς στον παρελθόν και σχολιάζεις σε κάθε νημα μας χαχχαα

Όπως και να έχει πολύ χρόνο πήρες στο τηλεοπτικό χρόνο

ΡΕΒΤ ΒΕΛΒΕΤ εφαγε μονιμο μπαν

Τα φιλάκια μου δώστε του..

• Παλι μεθυσμενος εισαι σαλαντιν?

Εσυ πικρα να δωσεις? Μπορεις? χαχαχαχα

Το ξαναειπα αλλα ειναι δυσκολο οταν εισαι πιωμενος να καταλαβεις και τα πιο απλα. Δεν εχω λογαριασμο απλα μπαινω και γελαω με κατι μαχητες που αντι να κερδισουν σε μαχες κανονικες αυτοι κανουν τικετ να τιμωρηθουν οι αλλοι

Εσυ και ο βιολεντσελος σας το ειπα τσαμπα πολεμιστες τα χαραματα το παιζεται.

Τα καραγκιοζιλικια σας σχολιαζω αλλα η αληθεια ενοχλει.

Δεν ασχολουμαι απλα διασκεδαζω μαζι σας και το λεω

Αντζελ ξανα στην πρωτη δημοτικου γιατι χαμπαρι δεν πηρες τι εγραψα

Οτι δεν μπορειται να καταλαβατε εδω ειμαι θα το παλεψω ακομα και εσεις να το καταλαβετε

Παρακαλώ προσοχή στον τρόπο έκφρασης

Οποιοδήποτε μέλος δεν ανήκει στις συμμαχίες μπορεί να γράφει ευχές για καλές μάχες και τα συναφή μόνο τις 3 πρώτες μέρες του πολέμου. Από εκεί και πέρα θα δίνονται προειδοποιήσεις για σπαμ σε μη-εμπλεκόμενα στον πόλεμο άτομα που δημοσιεύουν στο νήμα πολέμου/μαχών.

+1 Προειδοποίηση για Ασέβεια του Κώδικα Συμπεριφοράς~ Whitedrum

• Φουφουτε από,την πίκρα σου και από την φαπα σου βγάζεις κόμπλεξ στους άλλους δεν πειρςζει πόνος ειναι δεν θα περάσει.Ολοι εξω από την χορό το παίζετε μάγκες έτσι είναι μέχρι να φάτε φαπες και να μπείτε στις τρύπες σας παλι

• αντζελ πρωτη δημοτικου ειπα?

Λαθος προνηπια και βλεπουμε γιατι βλεπω πολυ αχυρο

Έχει δοθεί ban~ Whitedrum

• Τι αντζελ ρε σιγά μην είμαι και η Άντζελα Δημητρίου ρε.Ενα παραπάνω με αυτα που λες φαντάσου δεν παίζεις το παιχνιδι λες και μπαίνεις απλά φόρουμ για να γελάς φαντάσου καταντια

• Για Αντζελα Δημητριου τωρα που το λες οντως μπορει και να εισαι.

Πολλες ομοιοτητες και οι δυο για τα προνηπια ειστε.

Ελα πες την αληθεια χαμπαρι δεν πηρες τι εγραψα στην αρχη

Έχει δοθεί ban~ Whitedrum

• Σαλάχ… και ο Violin – το δίδυμο της ντροπής.
    Ο ένας χτυπάει μόνο άδειες πόλεις και εξαφανίζεται πριν πέσει αντίσταση. Ο άλλος έρχεται ακόμα, αλλά μάλλον έχει χαθεί στο GPS της στάνης. Violin, είσαι σε πορεία ή απλά ξεχάστηκες ανάμεσα στα πρόβατα; ***Λογοκρίθηκε***
    Σαλάχ, πες μας κάτι… Πόσο ακόμα θα παριστάνεις τον παίκτη, όταν όλος ο server σε ξέρει για βοσκό του 3 το πρωί; Κρύβεσαι, μαζεύεις πόντους από το τίποτα, και μετά βγαίνεις στα φόρουμ σαν να σήκωσες server.
    Μη μας ξαναπείς για αποθήκες. Για σένα οι αποθήκες είναι για άχυρα και ζωοτροφές. Ούτε καν τις ξέρεις να τις χρησιμοποιείς σωστά. Τα screenshot σου μυρίζουν στάβλο.
    Και επειδή βλέπω ότι ψάχνεσαι για “μάχες”, άκου να μαθαίνεις:
    Πες δημόσια ποια πόλη να σου κατεβάσουμε και τι ώρα σε βολεύει.
    Τόσο απλά. Όπως κάνουν οι παίκτες. Όχι οι τσομπάνηδες των στατιστικών.
    Και βάλε όσο στρατό χωράς. Βάλε ό,τι έχεις. Ό,τι έμεινε από τη φάρμα.
    Γιατί το αποτέλεσμα είναι ήδη γνωστό: θα φεύγεις με την ουρά στα σκέλια.
    Και για να το κλείσω όπως πρέπει:
    το γράφω αυτό με βοήθεια από AI όπως λες .
    Το μόνο που το ρώτησα και δεν ήξερε ήταν:
    “Πόσα πρόβατα έχει ο Σαλάχ;”
    Και μου απάντησε:
    “Τόσα πολλά που ούτε το σύστημα δεν τα μετράει.”
    ΧΑΧΑ

+1 Προειδοποίηση για Ασέβεια του Κώδικα Συμπεριφοράς~ Whitedrum

• @Πορφυριε βλεπω διακοπες πανε οι δικοι σου και πολλα μπαν.. μυρίζομαι ζαβολιά στην πειρατεία χαχαχαχα

Για πες κανενα κουτσομπολιο,θα το κλείσετε το μαγαζάκι για δεύτερη φορά?

Ξεπουλατε?