Ως στρατηγός της συμμαχίας GUARDIANS, ανακοινώνω επίσημα την κήρυξη πολέμου κατά της συμμαχίας Ινδιάνοι. Οι συνεχείς επιθέσεις σας στην ακαδημία μας είναι πράξη δειλίας και πρόκλησης. Από αυτή τη στιγμή, θεωρήστε εχθροί και στόχος. Δεν θα δείξουμε έλεος.
Η διπλωματία έχει τελειώσει. Τώρα μιλάνε τα όπλα. Ο μόνος τρόπος να τερματιστεί ο πόλεμος είναι με δημόσια, ξεκάθαρη και άμεση συγγνώμη. Οτιδήποτε λιγότερο, δεν γίνεται αποδεκτό.
Όροι πολέμου – και προειδοποιήσεις:
• Μετράνε μόνο στρατιωτικοί πόντοι. Οι υλικές ζημιές δεν υπολογίζονται – είμαστε πολεμιστές, όχι πλιατσικολόγοι.
• Κολοσσός: ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ. Τον πατάς; Τρως -100.000 πόντους χωρίς δεύτερη κουβέντα.
• Διακοπές: Μπεις; Φεύγεις. Αυτόματα -100.000 πόντοι.
Ο πόλεμος δεν είναι παιχνίδι. Δεν μασάμε, δεν χαριζόμαστε. Αν διαλέξετε να βάλετε με τους GUARDIANS, τότε να είστε έτοιμοι να πληρώσετε το τίμημα .,
GUARDIANS vs ΙΝΔΙΑΝΟΙ
-
- GR
- Telemachos
- Πόλεμος
- xrusanthisgiannhs
-
-
Ο πόλεμος εγκρίνεται και θα ξεκιήσει από 29/4 3:00 μμ. Καλές μάχες και προσοχή στους κανόνες.
-
Ζω σε ένα κόσμο μεσ´ την παράνοια!
Αν κάπου στοιχηματίζουμε για το τι επακολουθεί ενημερώστε !
Have fun 🤪
Υγ Χρυσάνθη παλιόφιλε, τελείωσε τους όλους -
Επίσημη Ανακοίνωση των GUARDIANS
Προς τη Φυλή των Ινδιάνων (ναι, εσάς)
Αγαπητοί αντίπαλοι,
Ξέρουμε, είναι δύσκολο να συγκρατηθεί κανείς όταν φλέγεται από ενθουσιασμό. Το κατανοούμε. Όμως εδώ δεν είμαστε για να παίζουμε κρυφτό με τους κανόνες. Είμαστε GUARDIANS. Και εσείς, υποτίθεται, συμμετέχετε σε έναν πόλεμο — όχι σε σαφάρι.
Ο διαχειριστής είπε 29/04, ώρα 15:00. Όχι “όποτε νομίζετε”, ούτε “από χτες”, ούτε “είδα φως και μπήκα”. Από εκεί ξεκινάει η καταμέτρηση.
Μάθετε να ακούτε.
Τώρα, επειδή τα βασικά φαίνεται να μη φτάνουν, να τα ξαναπούμε:
• Κολοσσός = -100.000 πόντοι.
• Διακοπές = -100.000 πόντοι.
Ναι, τα έχετε ήδη παραβεί. Όχι, δεν είστε μπροστά. Είστε βαθιά πίσω.
Το να προηγείσαι παραβιάζοντας κανόνες δεν λέγεται στρατηγική. Λέγεται τσίρκο. Και εμείς δεν δίνουμε εισιτήρια για αυτό το σόου.
Η GUARDIANS δεν ζητά εξηγήσεις, δεν ψάχνει δικαιολογίες. Έρχεται.
Και έρχεται μετωπικά, καθαρά, με ό,τι έχει — όχι με ό,τι κρύβει.
Μια συμβουλή, μεταξύ σοβαρού και ειρωνικού:
Μην πάθετε τίποτα με την ένταση. Η φυλή σας έχει τάσεις υπερδιέγερσης και δεν κάνει καλό στην υγεία. Ξέρουμε, είναι δύσκολο να κρατηθεί κανείς όταν νομίζει πως νικά.
Το πρόβλημα είναι ότι… δεν νικάτε.
«Μήτε θυμοῦ κράτει, μήτε λόγου λείπε.» -
Το τσιρκο σας συνεχίζεται δεν έχω ξαναδει επίσημο πολεμο με τέτοιους όρους,μπράβο δείχνετε με όλο αυτό την κατωτεροτητα σας συνεχιστε το μας αρέσει να γελάμε και να περνάμε ωραία κλέβοντας τα υλικα σας:))))))
-
-
Άκου Γιαννάκη…
Η δουλειά μου είναι να επικοινωνώ με ακαδημαϊκούς καθημερινός, έχω συνεχώς meetings κτλ κτλ. Τώρα εσύ… τι να πω. Για την Ανίτα Πάνια καλά είσαι. Στο ψηλό σε έχουν πάρει όλοι.
Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με τον Γιαννάκη που κάθεται μπροστά στον υπολογιστή ή στο κινητό και το παίζει ποιητής στο Ικάριαμ με τις «περίεργες» του.
Στο στρατο σιγουρα σε ειχαν να καθαριζεις πατατες η τουαλετοφυλακα.
ΛΕΓΕ οτ θεςΕΜΕΙΣ κάνουμε ό,τι γουστάρουμε.
Και αυτό σημαίνει:
Θα σας φαρμάρουμε μέχρι να μη σας μείνει τίποτα. Θα φαρμάρουμε και την ακαδημία σας μέχρι να μην έχουν ούτε το τελευταίο αγαθό!
Ήσασταν 20 μέλη, τώρα 18…
Έχω και το μήνυμα που λεει ενας συμμαχος σου σε καποιον αλλων
«Βγες γιατί έχεις αγαθά και ξαναμπές όταν τελειώσει ο πόλεμος».
βγες και όταν είναι σε φωνάζω!! Άλλωστε ότι κάνω κι εγώ σήμερα δεν έχω υλικά εγώ θα αφήσω και στρατηγούς θα μαζέψω χρυσό!!
Άσε τα πολλά μπλα μπλα… Μερικοί από εμάς έχουμε και κάποια ηλικία, άλλοι έχουν παιδιά στην ηλικία σου — αλλά δόξα τω Θεώ δεν είναι σαν και εσένα.
οχι που θα μου βάλει εμενα ο γιαννακης κανονες και θα μου επιβαλει πως θα παιξω ικαριαμ....που εαν με δει εμενα ο γιαννακης θα αλλαξει πεζοδρομιο αχχααχχαχα
ΡΕ κατσε στα αυγα σου
Διοτι ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ και το ΛΕΩ ΕΓΩ εχετε -5 εκ ζημιες διοτι έφυγε σύμμαχος σας μετα της 3 ωρα....
Αντε τα λεμε στις αναφορες μαχης..
ΣΤΟΝ ΠΕΡΣΕΑ γελανε μαζι σου,εδω τα ιδια..το ανεκδοτο του ικαριαμ.
το αστερι της φασκομιλιας χαχαχαχα
δεν θα τα βάλω ολα..να ναι καλά τα παιδιά
οποιος ειναι guardians φαρμιργκ...Winners:
Salah Ad Din[ΙΝΔ]
Losers:
PAPALIANOS[GDSAC]
The town μαρμ1 has been pillaged by Salah Ad Din[ΙΝΔ]. The following resources have been stolen:
- 12,698
- 8,962
- 100,550
- 23,363
- 3,613
Salah Ad Din[ΙΝΔ]'s miracle 'Hephaestus’ Forge' has been activated. (29.04.2025 21:42:51)
Winners:
Salah Ad Din[ΙΝΔ]
Losers:
Thodoris[GDSAC]
The town Κέρκυρα has been pillaged by Salah Ad Din[ΙΝΔ]. The following resources have been stolen:
- 82,019
- 20,871
- 36,884
Salah Ad Din[ΙΝΔ]'s miracle 'Hephaestus’ Forge' has been activated. (28.04.2025 0:26:02)
- 12,698
-
Βασιλικό Διάταγμα προς τον Μέγα Στρατηγό του Καναπέ
Σε χαιρετώ, σεβαστέ διοικητή του πληκτρολογίου και πρωταθλητή των φανταστικών σου πολέμων.
Να σου υπενθυμίσω ευγενικά — μην το πάρεις προσωπικά — ότι το νήμα άλλαξε. Όπως και η διάθεση μας να ασχολούμαστε με τις εκρήξεις μεγαλομανίας σου.
Από εδώ και πέρα εγώ ορίζω τι θα γίνει. Όχι εσύ, ούτε οι φανταστικοί σου «στρατηγοί» που παρελαύνουν στο Ικάριαμ.
Αν σου αρέσει, έχει καλώς. Αν όχι, μπορείς πάντα να φράξεις, να σβήσεις, να ξεσπάσεις — δεν μας αφορά.
Και κάτι τελευταίο, αγαπητέ:
Αν σε πετύχαινα στον δρόμο, δεν θα σου απαντούσα. Θα γελούσα. Ήσυχα. Σταθερά. Και θα προσπερνούσα.
Ὅρα μὴ ὑπερβαίνῃς τὰ τοῦ μέτρου. -
-
Να σου πω..μολις σου πεταξα ενα 2ευρω για το show που δινεις..σκυψε να το μαζεψεις..
χανετε και πονατε εεε ?αχαχαχ ρε το Γιαννακη..να ναι καλα το ικαριαμ που νωμιζεις οτι εισαι καποιος..αλλα και επισης που εχουμε τσαμπα διασκεδαση..
σας φαρμαρουμε σε μητρικη και ακαδημια ...ευχαριστω τους χορηγους μας -
> Αξιότιμοι διαχειριστές,
Προχωρώ στην παρούσα δημόσια αναφορά για τη συνεχιζόμενη και επιδεικτικά προσβλητική συμπεριφορά του χρήστη Salah, η οποία παραβιάζει κατάφωρα τόσο τους όρους χρήσης του φόρουμ, όσο και τις βασικές αρχές ευπρεπούς διαδικτυακής συμπεριφοράς.
Έχω ήδη κάνει χρήση του μηχανισμού αναφοράς (report), ωστόσο δεν διαπιστώθηκε καμία παρέμβαση, και η συμπεριφορά του εν λόγω χρήστη συνεχίζεται με την ίδια ένταση, γεγονός που καθιστά απαραίτητη την δημόσια καταγγελία.
Οι δημόσιες αναρτήσεις του είναι επαναλαμβανόμενα ειρωνικές, απαξιωτικές, χλευαστικές και προκλητικές προς μέλη του φόρουμ, με εμφανή στόχο την υποτίμηση και την ηθική παρενόχληση. Τέτοιες συμπεριφορές συνιστούν ηλεκτρονική παρενόχληση (cyberbullying) και εάν επεκταθούν ή ενταθούν, θα μπορούσαν να αγγίξουν και πραγματικές νομικές συνέπειες, εφόσον κριθεί ότι υπάρχει συστηματική στοχοποίηση ή δυσφήμιση.
Επιπλέον, η έλλειψη αυτοσυγκράτησης που επιδεικνύει σε ένα δημόσιο ψηφιακό περιβάλλον είναι τουλάχιστον ανησυχητική. Όταν κάποιος αδυνατεί να σεβαστεί κανόνες στοιχειώδους επικοινωνίας πίσω από την ασφάλεια μιας οθόνης, αυτό δημιουργεί εύλογες ανησυχίες για την ευρύτερη συμπεριφορά του.
Ζητώ την άμεση επανεξέταση του ιστορικού του και τη λήψη μέτρων αποκλιμάκωσης και συμμόρφωσης, για τη διασφάλιση ενός ασφαλούς και πολιτισμένου περιβάλλοντος για όλα τα μέλη του φόρουμ.
Στη διάθεσή σας για αποδεικτικά και screenshots, εφόσον απαιτηθούν. -
Χαχαχα, ρε τι ζούμε σήμερα!
Στο νήμα με τους Dias έγραφες «καλημέρα» ενώ ήθελες να πεις «καλό βράδυ» χαχαχα!
Να ναι καλα το AI chatGPT... χαχααχαχχαχα
Τι εγινε μεσα σε μια ημερα μας εγινες Ποινικολόγος -
«καλό βράδυ» χαχαχα!
-
Όπως προείπα, για μένα αυτοί οι όροι είναι
βλακώδεις. Εγώ ξέρω από απώλειες, φάρμιγκ και παραδοχή ήττας.Αυτοί έβαλαν τους όρους.
Μέχρι στιγμής έχουμε κολοσσούς από το προηγούμενο νήμα,..
έχουμε τον Νταρτανιάν που αποχώρησε επίσημα μετά τις 29/3, του ειπαν βγες απο την συμμαχια και ξαναελα χαχαχαχα
και τώρα έχουμε κι έναν που μπήκε διακοπές εν ώρα μάχης... μια χαρά!
Τα υπόλοιπα είναι να 'χαμε να λέγαμε. Πάμε τώρα στις αναφορές μάχης.
Παρακαλώ προσοχή στις εκφράσεις σας~ Whitedrum
-
BUZUKERI ----- 02.05.2025 6:40 Jack 181818's miracle 'Κολοσσός' has been activated.
BUZUKERI ----- 02.05.2025 6:40 Jack 181818's miracle 'Κολοσσός' has been activated.
Η πλάκα είναι ότι αυτοί βάζουν τους κανόνες που εμείς φυσικά δεν αποδεχόμαστε. Κάνουν και κήρυγμα για τον Κολοσσό, ενώ τον χρησιμοποιούν μια χαρά… χαχαχαχα! Όπως έβγαλαν και άτομο εν ώρα πολέμου, όπως βάζουν διακοπές, και ό,τι τους βολεύει…
Και εγώ ρωτάω:
Αυτός που βάζει τους κανόνες δεν πρέπει να δίνει και το παράδειγμα;
Χααααχαχαχαχα… Ρε τι ζούμε!
Και το αστείο; Δεν έχουμε καν ανοίξει αποθήκες ακόμα!
Τζακ, τράβα ζητιάνεψε για χρυσό.
-
-
Επίσημη τοποθέτηση συμμαχίας σχετικά με τον Κολοσσό και την πορεία του πολέμου
Καταρχάς, να ξεκαθαρίσουμε πως ως συμμαχία δηλώσαμε ρητά την απαγόρευση χρήσης του Κολοσσού.
Η απόφασή μας αυτή συνοδεύεται από ποινή για όποιον τον χρησιμοποιήσει — δεν είπαμε ποτέ ότι οδηγεί σε αυτόματη ήττα.
Αν αυτό ήταν το ζητούμενο, θα θέσει ως όρο: «Όποιος τον πατήσει, χάνει τον πόλεμο.» Δεν το κάναμε.
Τα στοιχεία δείχνουν ότι η δική σας πλευρά έχει ενεργοποιήσει Κολοσσό πάνω από 11 φορές.
Εμείς, παρ' όλα αυτά, παραμένουμε χιλιόμετρα μπροστά στο σκορ και έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να συνεχίσουμε με ή χωρίς ποινές.
Η πραγματικότητα είναι ότι το σκορ το κρατάμε ψηλά και καθαρά, χωρίς υπεκφυγές.
Και ναι, μπορούμε να αντέξουμε μια ποινή — εσείς όμως, φαίνεται πως μόνο με κλεφτοπόλεμο και επιθέσεις σε “νεκρές ώρες” μπορείτε να μαζέψετε λίγους ποντους, και αυτούς με το ζόρι, όταν ο θεός κοιμάται και δεν σας βλέπει κανείς.
Κλείνοντας, θέλουμε να τονίσουμε κάτι σημαντικό:
Στο τέλος της ημέρας, αντίπαλοι – όχι εχθροί.
Υπάρχει σεβασμός προς όσους επιλέγουν να πολεμήσουν με στρατηγική και επιμονή.
Το παιχνίδι είναι κοινό πεδίο για όλους μας, και οι συγκρούσεις γίνονται στο πλαίσιο του, όχι πέρα από αυτό.
Καλή συνέχεια σε όλους —
η συνέχεια θα φανεί στο πεδίο.
Από τον Στρατηγό Πορφύριο
-
-
Πορφύριε, αλήθεια τώρα, δεν ντρέπεσαι που γράφεις με το ΑΙ και ακούγεσαι σαν ρομπότ;
Χιλιόμετρα μακριά στο σκορ; Ποιο σκορ; Χαχαχαχα! Με τους Κολοσσούς;
Δεν απαντάς στα δικά μου…
Βγάλατε μέλος, διακοπες ατομα,πατήσατε Κολοσσό τόσες φορές, και στον πρώτο πόλεμο τα ίδια.
Εμείς δεν τα μετράμε αυτά εμείς μετράμε τις απώλειες.
Για πες !!!!!!!!!!! δεν μας είπες, πώς σου φάνηκαν οι βόμβες; Πέρασες καλά; Χαχαχαχα!
Προφανώς σας έχουμε ρεζιλέψει.
Ο Τζακ είναι μέσα 20 ώρες τη μέρα και κάνει μάχες τα ξημερωματα…
Σε εμάς λες κλεφτοπόλεμο Χαχαχαχαχα!
Επίσης, ευχαριστώ την Ακαδημία σας.
Έχω κι άλλες τόσες σαν κι αυτές…
BEIRUT 02.05.2025 7:22 Your fleet has returned to BEIRUT from pillaging Κέρκυρα and has brought with it:
34,277 Building material1,850 Wine26,342 Marble
PS. Προτιμώ να κάνεις ορθογραφικά λάθη ή να μη βάζεις τόνους, παρά να γράφεις έτσi....σαν να μη πω τι.
Στο Messenger, όταν σου λένε "έλα πάμε για ψάρεμα", τους απαντάς με ΑΙ;
Θα σου πω εγώ: 100 κιλά μπαρμπούνια θέλω να λήξει ο πόλεμος!
ΜΑΡΜΑΡΑ για το σπιτι μου(ΤΖΑΚ)
Και έχω ακούσει κατι για AIRBNB σε νησί... χααχχαχα
Ρε τι ατομα παιζουν αυτο το παιχνιδι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΠΑΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΚΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
@πορφυριε επισης
Οταν κυρηξες τον πολεμο εγραψες --->
Ως στρατηγός της συμμαχίας GUARDIANS, ανακοινώνω επίσημα την κήρυξη πολέμου κατά της συμμαχίας Ινδιάνοι. Οι συνεχείς επιθέσεις σας στην ακαδημία μας είναι πράξη δειλίας και πρόκλησης. Από αυτή τη στιγμή, θεωρήστε εχθροί και στόχος. Δεν θα δείξουμε έλεος.
Τωρα λες ->Στο τέλος της ημέρας, αντίπαλοι – όχι εχθροί.Πέρα από το γεγονός ότι είπες ψέματα πως χτυπάμε την Ακαδημία σας… Έκανα μόνο δύο επιθέσεις για φάρμινγκ, ενώ εσείς χτυπήσατε τρία άτομα και τους πήρατε εκατομμύρια και αυτό επειδή δεν αντιδράσαμε στην πρώτη επίθεση. σας..αχαχαχαχα
Ο Τζακ ήθελε απεγνωσμένα αυτόν τον πόλεμο... γιατί είναι μέσα 20 ώρες τη μέρα! Χαχαχα!
ΤΕΣΠΑΑ....θα τις τρώτε...οχι εσεις οι αδυναμοι παιχτες σας χααχχααχαχ
ΑΝΝΙΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ σου βρηκα ταλεντο.........και οχι ενα πολλα μαλιστα χαχααχαχ -
Χαχαχα, έχεις όντως πολλή πλάκα με τον δικό σου, μοναδικό τρόπο. Και επειδή τα λες όπως σε βολεύει, θα σου απαντήσω κι εγώ στη «γλώσσα» σου. Τύπους σαν εσένα τούς έχω στο μαγαζί να ξεπλένουν τα μπαρμπούνια. Έλα καμιά μέρα για δουλειά, να σου δώσω κάνα μπαρμπούνι, γιατί με το να το παίζεις προπονητής, δεν νομίζω να μπορείς να τα αγοράσεις.
Θα βάλουμε και τον Νικόλα να τα πουλήσει χαχαχα -
Έλα στο πανεπιστήμιο να σε βάζω να μου εκτυπώνεις φωτοτυπίες…
Μην ανησυχείς, 2-3 κουμπάκια είναι, θα τα μάθεις! Και μετά να μου τα φέρνεις στο γραφείο.
Επίσης, δεν απαντάς σε αυτά που σου λέω…
Αλλά ξέχασα ,δεν τα έβαλες στο ChatGPT, οπότε δεν μπορείς να απαντήσεις!
Μόνος σου δεν είσαι ικανός να γράψεις ούτε μια πρόταση! Χαχαχαχα!
Τι έγινε ρε;
Δεύτερη συνεχόμενη ήττα μυρίζομαι…
650 χιλ αγαθά εχω πήρα σήμερα απο αυτους...σας ευχαριστώ σπονσορεςWinners:
Salah Ad Din[ΙΝΔ]
Losers:
PAPALIANOS[GDSAC]
The town Πόλις has been pillaged by Salah Ad Din[ΙΝΔ]. The following resources have been stolen:
- 24,923
- 67,009
- 34,782
- 1,155
Salah Ad Din[ΙΝΔ]'s miracle 'Hephaestus’ Forge' has been activated. (02.05.2025 23:24:48)
- 24,923
-