I s-a mai intamplat cuiva sa doneze lemn la mine si sa nu apara ca s-a donat? Am patit de cateva ori . De exemplu, acum, am pus 150000 si a ramas la fel la Prezent
Donatii
-
- Bug
- RO
- andra
-
-
I s-a mai intamplat cuiva sa doneze lemn la mine si sa nu apara ca s-a donat? Am patit de cateva ori . De exemplu, acum, am pus 150000 si a ramas la fel la Prezent
Buna,
Din ss nu reiese ca ai donat si ai validat donatia...
Am probat acuma pe ambele servere, Lips si Kaikias si este totul ok.
Fa un clip si posteaza-l aici.
-
pai n-am cum sa mai fac clip. Nu se intampla mereu. Am observat de vreo 2-3 ori ca desi am donat nu a crescut . Stiu ca nu reiese din poza respectiva. De asta am intrebat daca a mai observat cineva.
-
Am sa urmaresc la fiecare donatie si fac capturi inainte si dupa, daca se mai intampla revin cu poze,
-
pai n-am cum sa mai fac clip. Nu se intampla mereu. Am observat de vreo 2-3 ori ca desi am donat nu a crescut . Stiu ca nu reiese din poza respectiva. De asta am intrebat daca a mai observat cineva.
cu telefonul... in ziua de azi tehnologia de ajuta... daca era pe la inceputurile ikariamului... da atunci era o mai greu..
-
Dureaza ceva timp pana se updateaza scorul. Am observat asta si la scorul total.
Ca sa fii sigur, ia punctajul de la donatii inainte sa donezi si recontroleaza l dupa 24 de ore
-
cu telefonul... in ziua de azi tehnologia de ajuta... daca era pe la inceputurile ikariamului... da atunci era o mai greu..
Pe Kaikias: https://files.fm/u/7f3aea4pae
Dureaza ceva timp pana se updateaza scorul. Am observat asta si la scorul total.
Ca sa fii sigur, ia punctajul de la donatii inainte sa donezi si recontroleaza l dupa 24 de ore
Ea nu s-a referit la sectiunea Scor jucatori ci faptul ca la donatii nu i se inregistreaza donatia...
Eu cel putin asta am inteles din explicatiie ei si conform ss-ului atasat.
-
Da , asa este cu a raspuns Rufay, nu am vazut inregistrarea donatiei, dar urmaresc in continuare. . Si am observat-o si pe Lips si pe Kaikias. Dar s-a intamplat de maxim 2-3 ori. Fac printscreen inainte si dupa fiecare donatie, Daca mai apare, postez aici. Donez zilnic, deci nu e o problema sa vad daca mai apare eroarea.
-
Deci.... nu inteleg daca ai rezolvat sau te-ai lamurit cu ce anume s-a intamplat!
Din ce am testat eu, ca JUCATOR pe mai multe servere (inclusiv pe serverul de TEST) nu exista o situatie de genul! Daca situatia pare a fii un BUG, ea clar trebuie RAPORTATA! Prin urmare, daca situatia pare o situatie de tip BUG si ea persista orice ai face, poti deschide cu incredere un tichet pentru a explica aceasta situatie unui operator de joc! Linkul pentru suport este acesta
>>> !!! APASĂ AICI PENTRU SUPORT !!! <<<
Un operator de joc va prelua situatia ta si o va transmite mai departe programatorilor de joc!
Spor la joc,
SoSo
-
Da, stiu ca pot deschide tichet, dar mai urmaresc ca sa nu deschid aiurea. Poate a fost doar o intamplare. Mersi.
Spor la joc si tie!