TURAN ORDUSU (TOR) YAĞMA VE SAVAŞ RAPORLARI

• Bende diyordum ki Hakan ne zaman damlayacak da boş yapacak. İstediğim zaman asarım raporlarımı güzel kardeşim sen niye bu kadar ilgileniyorsun benim rapor asmamla? Kendi sayfana hadi lütfen.

• SEN NERENİN GENERALİSİN?

Liderinin dibindeyim, burnunun ucundayım!

Diğer tarafta Serkan günde 3 kez Rodos vuruyor, ben savaşın içindeyim.

Saldırıda ilk 10, savunmada ilk 20’deyim. Daha ne istiyorsun? :)

Senin söylediklerine inan var mı?

10 sataşma, 9’u yalan, 1 tanesi şüpheli!

B9YvK.png

• Şehrımde beklıyorum buyur gel savunma yapamıyorum kaçıyorsun.
    BURDA HERKES ŞAHIT OLSUN RODOSDA BASMIYORUM.

BELKİ BULAMAZSIN BURDA SENIDE YORMADAN YAKININDA

BULAMAZSIN OK İLE GÖSTERDİM

B9YvK.png

• Her gece 250 Füze mi? Hesap makinası vereyim mi? senin psikolojin değil matematiğin de bozuk. Sen komple bozuksun. Senin lider, iç işleri diye bahsettiğin isimler eski yönetim kadrosu. Yani benim liderim yağma yemedi ama senin liderin yağma yedi illa bunu konuşacaksak. Lafı çevirme iki "savaşçın" ardına bile bakmadan topuklarını vuraaaaa vuraaaaa kaçtılar bölgeden. Hepiniz kaçıp da stratejik olarak çekildik demeyeceksin var mısın? Yok ben laf cambazlığı yapmaya devam edeceğim diyorsan o da senin saygısızlığın sana bunca sene hiç kimse birşey öğretmemiş rakibin rapor sayfasında tartışma yaratmaya çalışmak karakterli bir davranış değil. aaaa çok pardon karakter dedim yaaa sende olmayanı bilmemen normal paşam benim hatam.

• Zavallı hakan sanal dünyasında kendini kandırıyor :D

varsa rapor ekleyın 24 saat olmuş yok ^^

Anca laf çevir sayfalarda üstünüm havası yaratmaya çalış :D Oyun içinde çalış oyun içinde forum kurtarmayacak seni.

hiç saldıran oldumu ya hep savunma hep savunma rodosa guncelleme gelecek belkı artık savas bıtmez oyunu bırakmıcana o gün söz ver ^^

B9YvK.png

• Her gece aksiyon yiyip sonra eee bizim hadesimiz vardı diye arkasına sığınan "adamlara" bi sor istersen önce. Senin kaynağını yiyip kendi düşmanlarıyla savaştırıyorlar seni. Az bi zeka pırıltısına sahip olsan bunu görürdün önce :D

Hades ve aksiyon konusunda son açıklamayı yapıyorum: Bilale anlatır gibi anlattım yine anlamadın, Bak şimdi iyi dinle çünkü serhata anlatır gibi anlatacağım:
    Yeni sistem değişti ama eski sistemden yola çıkarsak 1 aksiyonda sen 1 balon 1 düz kaybediyordun, ben 2 balon ve 4 füze
    Toplamda bu kaybın basım yapmaya kalkarsan bedeli aha şu şekilde, 3100 artı 1100 eşittir 4200

peki hadesten gelen malzeme ne kadar? 8040

8040 tan 4200 ü çıkarırsan kaç kalır? her attığın aksiyonda bana 3840 malzeme kazandırıyorsun.

Bu kaynaklar sonra neye mi yarıyor?

İster kaybettiğinin iki katı gp bas ister aha böyle mucit yap.

Pekii, bu şekilde ne HARP ne ELT ittifakının gpsini bitirebileceğini düşünüyor musun? Sana bir kolaylık yapayım aha buraya alt alta koyuyorum. Sadece gözüken bu kadar gp var elimizde.

Toplam kaç yapıyor? bu da senin ödevin olsun biraz pratik yap. Sorduğum sorulara cevap veremiyorsun hoş gözükmüyor sonra ortalarda şöyleyim böyleyim diye geziyorsun millet de bir şey sanıyor.

O kadar kaynak harcayıp da şu bölgede beni düşürememek çok acıtıyor demi canını?

Soru şu olmalı bence: bir ittifakın generali dışarda üyeleri çatır çutur yağma yiyorken neden kendi kabuğuna kapanmış günaşırı rodos vurup saldırı cephesi bile açamıyor? Kaldı ki kabuğundaki üyesini bile koruyamıyor cephesine bakamayan Deep Sleep'in buhar biten cephesine önce alev takviyesi yapıp idare etmeye çalışıyor ama ardından buna da dayanamayıp onu tatile aldırıyor.

Sayfanızda içişleri bakanınız olarak yazan şahsa da iletirsiniz gittiği yerde yalnız değil bolca torlu var devamı da gelecek çekinmesin tatil köyünde kurarsınız tekrar çay partisi ittifakınızı.

Ha unutmadan:

SEN NEDEN SÖZÜNÜ TUTUP BİZİ SUNUCUDAN KOVMAYA GELEMEDİN ?

(cevabını bildiğim soruları sormayı sevmesem de kıvranışlarını görmek eğlenceli^^)

tt1mv2q.jpg?_gl=1*1edhsat*_ga*MTI4NTg0Nzk0My4xNzUwMTQyMjY0*_ga_M9ZRXYS2YN*czE3NTAxNDIyNjMkbzEkZzEkdDE3NTAxNDMyMzIkajMxJGwwJGgw

• Fikrine ihtiyaç duyarsam konuşuruz.

• 60 buharlı fazla kesmişsin az önce bahsini ettiğin 60 buharlının birkaç katını daha ittifak üyenden aldım.

Ufak raporlardan bahsetmeye utanıyoruz, yanlış anlaşılmasın. :)

MERAK EDENLER OLMUŞ, 90M KAYNAK İLE 128.571 FÜZE BASABİLİRİZ.

Edited once, last by Lelouch ().

• Zamanında ittifak liderliğide yapmış birisi olarak şunu söylemek isterim ki ben bu kadar pasif bir rakip hayatımda hiç görmedim, 50M'ye yakın belki daha fazla kaynak yağmaladım, oyuncuların çoğu tatile atıp kaçarken bir çoğuda tatile atmıyor ve bizim için kaynak kasmaya devam ediyor. Hatta belki şaşırabilirsiniz ki bazı oyuncular yağma attığımız şehre diğer şehirlerinden kaynak taşıyor biz yağmalayalım diye gerçekten bizi şaşırtıyorlar.

Anlam veremediğim bu ittifakın yönetimi neden bu oyunculara sahip çıkmıyorlar?

Anlıyorum...

• YAĞMALARA DEVAM EDİYORUZ

TOR İTTİFAKI SAYFASI BOŞ KALMASIN

Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.

Mustafa Kemal ATATÜRK

ALPHA, BETA, LİPS, PANGAİA, ARES, THESEUS, THEMİS

• Seni düşman olarak görmüyoruz ki, sen bize rakip olamayacak kadar eziksin. Sende o saydığın karakteristik özelliklerin onda biri olsaydı, gelipte hakkınızda binlerce yağma raporu paylaşılan forum sayfasında kadın gibi dedikodu yapmazdın. Hadi sen rodos basmaya devam et. İkariam tarihindeki en aciz general.

İletişim bilgilerim senin ablalarında vardır. Ulaş bana :) seni tanımak isterim yiğidim bu ne cesaret.

Verdiğin cevaptan yaş ortalamanı tahmin edebiliyorum, karşımda bir çocuk var anlaşılan. Beni tanıyacak karaktere sahip olduktan sonra ben sana kendimi tanıtırım. Hadi sana iyi geceler küçük çocuk.

Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.

Mustafa Kemal ATATÜRK

ALPHA, BETA, LİPS, PANGAİA, ARES, THESEUS, THEMİS