Sömürge kurduğum yerdeki oyuncu ve ittifak zorla adadan şehirlerimi taşımamı talep ediyor böyle bir hakları var mı?
Oyundan bezdirme
-
- Question
- TR
- Phobos
- Bjorn
- Thread is marked as Resolved.
-
-
Oyun kuralları gereği yok fakat taşınmanı istiyorlarsa baskı kurup oradaki şehrini kullanmana müsaade etmeyebilirler :)) Hangi sunucuda oynuyorsun?
-
Phobos sunucusu ve sadace o şehirlerimi değil tüm şehirlerimi bloke edildi. mesaj olarakta yazdı sömürgeleri kaldırmazsam işgalleri kaldırmayacak
-
Sömürge kurduğum yerdeki oyuncu ve ittifak zorla adadan şehirlerimi taşımamı talep ediyor böyle bir hakları var mı?
-
Normalde bunun cezai bir işlemi var diye biliyorum ama emin değilim. Bu tür zorbalıklara karşı şehirlerini üzüm adasında kurup imkan varsa tüccar ile geçimini sağlayabilirsin

-
Bu yaptıkları yasak, ticket aç bildir destek sisteminden.
-
Bu arkadaşı kim rahatsız ediyorsa gidip uyarın arkadaşlar oyuna yeni başlayan birkaç kişi var onları da oyundan bezdirmeyin

-
dostum google'a ikariam destek yazıp kendi mailinle oraya kaydol ve ticket aç lütfen. adminler bu konuda çok sert. ekran görüntülerini yolla ve mesajlarını da şikayet et. sonrası güzel bi ban yerler akılları başlarına gelir.
-
onu yaptım ancak artık Bashing kaldırılmıştır diye yanıt geldi. Yapacak birşey yok ben çekilmeyecem adadan istediği kadar zorlasınlar
-
kim bunu yapan ben de phobostayım kullanıcı adı nedir