Şubat ayında yeni bir oluşum ile zelustan kronosa gelerek yeni bir ittifak kurduk. Kronosa hayırlı olması dileği ile
Kısa sürede kronosta çoğu ittifak ile savaştık. İlk etapta kısa süren GASP operasyonumuz ile başlayalım.
Şubat ayında yeni bir oluşum ile zelustan kronosa gelerek yeni bir ittifak kurduk. Kronosa hayırlı olması dileği ile
Kısa sürede kronosta çoğu ittifak ile savaştık. İlk etapta kısa süren GASP operasyonumuz ile başlayalım.
İttifak dışından GASP gp satan arkadaş ;
Hayırlı olsun biraderlerim..
Tek kişilik dev ekip khnemu
Eseas ;
İttifaksız gasplılardan devam
Gelelim Ban konusuna
Display MoreÖyle ki bize saldırmak için getirdikleri milyonluk gp milyarlık altın olan hesaplarla usulsüz her işi yaptılar yeri geldiler ban da yediler
Son kurban Ced KAN oldu
Belki bunun gibi bi 10 tane daha hesapları banlandı tek tek yazmaya üşendim ama onlar vazgeçmedi saldırdılar :))
Nasıl mı saldırdılar :))))
Nasıl saldırdığımızı göstereyim ;
Madem foruma 50 buhar raporları atıyoruz
Üşendim. Bu şekilde 50 üstü rapor var.
After
Cellat tuğşatada ufak değinelim. Gasp girecek kadar hesabını açık tutamadı maalesef. Oyuncu adını hazırlık yapıp mesajlar atmaya başladı. İçlerinden bir mesajın benim gerçekten çok ilgimi çekti.
'' Zelusta niye sesiniz çıkmıyordu sizin de burda çıkmaya başladı onu anlamadım ben neyse enese gerek yok beni tanımıyorsunuz yakında tanırsınız ban yemeye başlayınca
sadece bekleyin.
Zelusta adanı deldik. Korsanda vurduk. Hatta geldim seni kestim. '' Diplomasi ile halledebilirdik kesmene gerek yoktu. Kusura bakma '' yazdın bana. Kim sessiz oynuyordu ? Biz mi sen mi ?
Galibiyet! Korsanların CeLLaT_TuĞŞaT oyuncusuna ait ŞarapWill korsan hisarına başarıyla baskın düzenledi. 11908  korsan puanı ele geçirdin. Korsanların dönüş yolunda.
Galibiyet! Korsanların CeLLaT_TuĞŞaT oyuncusuna ait ŞarapWill korsan hisarına başarıyla baskın düzenledi. 16874  korsan puanı ele geçirdin. Korsanların dönüş yolunda.
Galibiyet! Korsanların CeLLaT_TuĞŞaT oyuncusuna ait Polis korsan hisarına başarıyla baskın düzenledi. 29532  korsan puanı ele geçirdin. Korsanların dönüş yolunda.
Galibiyet! Korsanların CeLLaT_TuĞŞaT oyuncusuna ait Polis korsan hisarına başarıyla baskın düzenledi. 39608  korsan puanı ele geçirdin. Korsanların dönüş yolunda.
Neyse tuğşatın son kale tagı görünce sunucuyu terk etme alışkanlıgı epsilondan sonra kronostada devam ediyor...
Gandaulf yeni nick ;
GASP İTTİFAĞI SAVAŞ VE YAĞMA RAPORLARI SAYFASINA HOŞGELDİNİZ
İLK RAPORUMUZ ZELUSTA BİZDEN ARKALARINA BİLE BAKMADAN KAÇAN KRONOSTA 3-5 HESABIMIZI GÖRÜP AKILLARI SIRA BİZİ KRONOSTAN YOLLAMAYA ÇALIŞAN HARP İTTİFAĞININ LİDERİNDEN GELSİN
YANLIŞ DUYMADINIZ BU ARKADAŞLAR ZELUSTA BİZDEN KORKULARINA TÜM HESAPLARINI KRONOSA KAÇIRMIŞTIR
İTTİFAKÇA KRONOSA YERLEŞMİŞLERDİR
Talihsiz bir açıklama olmuş. Yollayabiliyormuşuz demek ki. Tebrik ederim yinede.
Zelus konusuna gelecek olursak. Destekli salla. Zelusta tek bir savaş olmadı. Tüm ikariam biliyor. Bizi kovdugunu iddia ettiğin ittifagın lideri bile bu lafın edilebilmesi için önce fiili bir savaş olması gerekir diyorken sen kimsin
Kim kaçıyor kim kaçmış yada kaçma nasıl olurmuş. Ben aslında yukarıda paylaştım. Takdir sizlerin. Yeni sunucunuzda başarılar dilerim.
Herkese iyi forumlar, bayramlar.
Anılcığımın bıraktığı yerden devam edeyim.
Zelus server'ini bırakıp kronos'a geldiğimizi gören bir arkadaş vardı, gevezeydi; boşboğazdı çok konuşurdu ama boştu.
Bende gittim doldurdum.
TEBRİKLER PERMA TATİL KAZANDINIZ.
HARP' ittifağına yapılan hiçbirşey cezasız kalmaz, bu hesabın tatili açılamaz kilit vuruldu.
Geveze geveze konuşmanın cezası kesildi, kesilecek.
İyi Seyirler, Devamı Çok Yakında.
Deli ittifakını 1 ayda sunucudan silerim diyen adamlar 2 kişi ile baş edemediler tebrik ederim gençler bizde de ufak tefek raporlar var onlarıda bi ara asarım artık
Sayfanız ve yeni oluşumunuz hayırlı olsun
Deli ittifakını 1 ayda sunucudan silerim diyen
Bunu diyen arkadaş yazdıklarımı okuyorsan istediğin sunucuda istediğin koordinatta istediğin veya zayıf gördüğün DELİ üyesini hedef almanı rica ediyorum, sadece 1 tane üyeme karşı üstünlük kurup sil ben sunucudan silinmişiz varsayacağım
Siz gerçekten forum bülbülüsünüz Bol laf sıfır icraat
Yahu asacak rapor bulamadınız utanmadan rodos basılan raporları mı astınız nereye baksam kazanan CHAMPIONS
Asacak rapor bulamadınız binlerce füzenizi kesmeden önce 2-3 raund düzenli savaşsın diye atıp geri çektiğimiz gemilerin mi raporunu mu astınız
Asacak rapor bulamadınız ban yiyen gp deposuna saldırıp kestiğiniz gemileri mi astınız
Asacak rapor bulamadınız bari multilerinizden ban yiyen hesabımıza malzeme gönderip yağmaladığınız raporuda assaydınız
Yağma yiyip zelustan apar toplar kaçırdığınız Bready ve H U L A G U konusunu hiç açmıyorum raporlarını asmaya bile luzüm görmüyorum seviye farkı gerek yok Bu arada ben uzağa gitmiyorum merak etmeyin bu defa 2 kişi olmayacağım sv de karşılaşalım bakalım kim oyunda ötecek kim forumda
Komiksiniz bu raporlara güldüm geçtim kendi seviyenizde oyuncularla uğraşın biz size 2 gömlek büyük geldik
Arkadaşlarımdan eksik kalmayayım HARP'ın en zayıf halkası olarak ben de birkaç rapor assam iyi olacak
Arkadaşlarım zaten olanları yazıp spoiler vermiş ama sürece dair elimizdekiler boşa gitmesin diye ben de bir sunum yapayım. 2 ay boyunca savunmada kalıp sadece rodos vurarak altın harcatmaya çalışıp bizi yıldırabileceğini sanan arkadaşlar HARP ittifakını sunucudan yollamış, yersen
Dengesiz değil destekli sallayın aslan parçaları
Bir zıplarsın çekirge; iki sıçrarsın çekirge, üçüncüde yakalanırsın çekirge.
----GİRİŞ----
----GELİŞME----
----YÜZLERCE RODOSLARIN ARASINDAN BAZI SEÇMELER----
----SONUÇ----
SORU: HARP İTTİFAKI İLE NASIL MÜCADELE EDİLİR?
gaps CEVABI:
En çok 1 seviyelik sömümde ki 5 k sülfürmü yağmaladığınız raporu beğendim
Asacak raporunuz yoksa yalandan yere 1-2 rapor verelim bu raporları asıp güldürmeyin kendinizi
Kesim farkı olmayan galibi CHAMPIONS ve GANDAUF olan raporlarınızı tebrik ederim 50-60 tahta kesmişsiniz bide ban yiyen hesaptan ? Multilerinizden malzeme gönderip yağmalamışsınızda doğru mu
En çok 1 seviyelik sömümde ki 5 k sülfürmü yağmaladığınız raporu beğendim
Asacak raporunuz yoksa yalandan yere 1-2 rapor verelim bu raporları asıp güldürmeyin kendinizi
Kesim farkı olmayan galibi CHAMPIONS ve GANDAUF olan raporlarınızı tebrik ederim
50-60 tahta kesmişsiniz bide ban yiyen hesaptan ? Multilerinizden malzeme gönderip yağmalamışsınızda doğru mu
bu arkadaş kim kronos sunucunda oynuyor mu hangi ittifak bilen var mı
Size YENİLDİĞİNİZ raporları asarken
2 Raund savaşıp binlerce füzeniz kesilmişken 2 raund savaşıp çekildiğimiz raporları asarken
5 k malzeme yağmalayıp ben CHAMPIONS u yağmaladım diye sevinçten foruma asarken
Kısacası burada da kendiniz çalıp oynarken ki düştüğünüz çok komik bi durumda başarılar diliyorum
Oğuzhanım gerekli açıklamayı bir fotoğraf ile yapmış, bende aksiyona devam edeyim.
Burası bizim sunucumuz, istemediğimiz zaman yaprak dahi kıpırdamaz öğreneceksiniz.
HARP ittifağına yanlış yapanların hepsinin olduğu gibi bu arkadaşlarında tek çare RODOS başka alternatif yok.
Birazda GASP'cık aksiyonu ve arkasına tatili
PANEL :
Çok sürmeden öğrenilmiş çaresizlik;
Birde ''100CM MİMARLIK CETVELİ'' Mevzusu var, APAYRI bir mevzu
Her platform'da HARP hakkında ileri geri konuşan, altını dolduramayacak kadar EGO SAHİBİ olan şahısların akıbeti;
100Cm Mimar Cetveli Yiyeceğini Öğrenen Osmanın Depo Sıfırlama Hikayesi
CETVELCİ ARKADAŞLARIN HAZİN SONU:
HARP hakkında ileri geri konuşanların sonu, bundan farksız olmadı; olmayacaktır.
HER NEKADAR DELTA GÜCÜ ittifakı ile savaş sonu anlaşılmış da olsa, raporlarda emek vardır
bu yüzden asıldı başka yöne çekilmemesini rica ederiz.
BİR DAHAKİ SEFERE GÖRÜŞÜRÜZ.
O VAKTE KADAR MİMAR CETVELİ İLE İDARE EDİN.
Display MoreSize YENİLDİĞİNİZ raporları asarken
2 Raund savaşıp binlerce füzeniz kesilmişken 2 raund savaşıp çekildiğimiz raporları asarken
5 k malzeme yağmalayıp ben CHAMPIONS u yağmaladım diye sevinçten foruma asarken
Kısacası burada da kendiniz çalıp oynarken ki düştüğünüz çok komik bi durumda başarılar diliyorum
"Şecaat arz ederken merd-i kıbtî sirkatin söyler."
En başta size cevapları raporlarımızla vereceğimizi söylemiştik. Rodosa yenildiğimiz raporları gururla asarız, sana da o raporlara bakıp aha böyle gözyaşı dökmek düşer.
Şehirlerinizde keşke daha fazla malzeme bıraksaydınız da yağmalayabilseydik, astığım ilk 2 raporda gördüğün gibi daha fazla malzeme bırakırsan daha fazla yağmalarız. Tencerenin dibini sıyırmak da bize düştüyse layıkıyla yerine getiririz.
Onu bırak da burası kronos sunucusundaki HARP ittifakının sayfası ve raporları, sen şimdi hangi sunucuda oynuyorsun ?
-GOZTEPELI- En zevk aldığım yer tam da burası biliyor musun muhittincim, o başta yüksek uçanların HARP karşısında yere çakılmalarını kendilerince açıklamalarını okumak ve gülmek
Unutmayın: Son gülen, iyi güler.
Ahh ahh zayıf halka ghostek Kayda değer bi rapor bile asamamış ötüyor burada
Forum bülbülü diye boşuna demedik sana ne diyeyim kendin çal kendin oyna kendin sevin CHAMPIONS un 5 k malzemesini yağmaladık diye kendi dengin oyuncularla birbirinizi kutlayın burada :))
Bundan sonra asacağınız hiç bi raporun benim ve dostlarım nezdimde önemi yoktur siz basit oyuncularsınız bize denk olabilmek için daha çok ekmek yemeniz lazım
Siz takılın keyifli forumlar