Şubat ayında yeni bir oluşum ile zelustan kronosa gelerek yeni bir ittifak kurduk. Kronosa hayırlı olması dileği ile ![]()
Kısa sürede kronosta çoğu ittifak ile savaştık. İlk etapta kısa süren GASP operasyonumuz ile başlayalım.

Şubat ayında yeni bir oluşum ile zelustan kronosa gelerek yeni bir ittifak kurduk. Kronosa hayırlı olması dileği ile ![]()
Kısa sürede kronosta çoğu ittifak ile savaştık. İlk etapta kısa süren GASP operasyonumuz ile başlayalım.

İttifak dışından GASP gp satan arkadaş ;

Eseas ;

İttifaksız gasplılardan devam

Gelelim Ban konusuna

Display MoreÖyle ki bize saldırmak için getirdikleri milyonluk gp milyarlık altın olan hesaplarla usulsüz her işi yaptılar yeri geldiler ban da yediler
Son kurban Ced KAN oldu
Belki bunun gibi bi 10 tane daha hesapları banlandı tek tek yazmaya üşendim ama onlar vazgeçmedi saldırdılar :))
Nasıl mı saldırdılar :))))
Nasıl saldırdığımızı göstereyim ;
Madem foruma 50 buhar raporları atıyoruz

Üşendim. Bu şekilde 50 üstü rapor var.
After

Cellat tuğşatada ufak değinelim. Gasp girecek kadar hesabını açık tutamadı maalesef. Oyuncu adını hazırlık yapıp mesajlar atmaya başladı. İçlerinden bir mesajın benim gerçekten çok ilgimi çekti.
'' Zelusta niye sesiniz çıkmıyordu sizin de burda çıkmaya başladı onu anlamadım ben
neyse enese gerek yok beni tanımıyorsunuz yakında tanırsınız ban yemeye başlayınca
sadece bekleyin.
Zelusta adanı deldik. Korsanda vurduk. Hatta geldim seni kestim. '' Diplomasi ile halledebilirdik kesmene gerek yoktu. Kusura bakma '' yazdın bana. Kim sessiz oynuyordu ? Biz mi sen mi ?

Galibiyet! Korsanların CeLLaT_TuĞŞaT oyuncusuna ait ŞarapWill korsan hisarına başarıyla baskın düzenledi. 11908  korsan puanı ele geçirdin. Korsanların dönüş yolunda.
Galibiyet! Korsanların CeLLaT_TuĞŞaT oyuncusuna ait ŞarapWill korsan hisarına başarıyla baskın düzenledi. 16874  korsan puanı ele geçirdin. Korsanların dönüş yolunda.
Galibiyet! Korsanların CeLLaT_TuĞŞaT oyuncusuna ait Polis korsan hisarına başarıyla baskın düzenledi. 29532  korsan puanı ele geçirdin. Korsanların dönüş yolunda.
Galibiyet! Korsanların CeLLaT_TuĞŞaT oyuncusuna ait Polis korsan hisarına başarıyla baskın düzenledi. 39608  korsan puanı ele geçirdin. Korsanların dönüş yolunda.

Neyse tuğşatın son kale tagı görünce sunucuyu terk etme alışkanlıgı epsilondan sonra kronostada devam ediyor...

Gandaulf yeni nick ;

GASP İTTİFAĞI SAVAŞ VE YAĞMA RAPORLARI SAYFASINA HOŞGELDİNİZ
İLK RAPORUMUZ ZELUSTA BİZDEN ARKALARINA BİLE BAKMADAN KAÇAN KRONOSTA 3-5 HESABIMIZI GÖRÜP AKILLARI SIRA BİZİ KRONOSTAN YOLLAMAYA ÇALIŞAN HARP İTTİFAĞININ LİDERİNDEN GELSİN
YANLIŞ DUYMADINIZ BU ARKADAŞLAR ZELUSTA BİZDEN KORKULARINA TÜM HESAPLARINI KRONOSA KAÇIRMIŞTIR
İTTİFAKÇA KRONOSA YERLEŞMİŞLERDİR
Talihsiz bir açıklama olmuş. Yollayabiliyormuşuz demek ki. Tebrik ederim yinede.
Zelus konusuna gelecek olursak. Destekli salla. Zelusta tek bir savaş olmadı. Tüm ikariam biliyor. Bizi kovdugunu iddia ettiğin ittifagın lideri bile bu lafın edilebilmesi için önce fiili bir savaş olması gerekir diyorken sen kimsin ![]()
Kim kaçıyor kim kaçmış yada kaçma nasıl olurmuş. Ben aslında yukarıda paylaştım. Takdir sizlerin. Yeni sunucunuzda başarılar dilerim.
Arkadaşlarımdan eksik kalmayayım HARP'ın en zayıf halkası olarak ben de birkaç rapor assam iyi olacak ![]()
Arkadaşlarım zaten olanları yazıp spoiler vermiş ama sürece dair elimizdekiler boşa gitmesin diye ben de bir sunum yapayım. 2 ay boyunca savunmada kalıp sadece rodos vurarak altın harcatmaya çalışıp bizi yıldırabileceğini sanan arkadaşlar HARP ittifakını sunucudan yollamış, yersen ![]()
Dengesiz değil destekli sallayın aslan parçaları
Bir zıplarsın çekirge; iki sıçrarsın çekirge, üçüncüde yakalanırsın çekirge.
----GİRİŞ----

----GELİŞME----

----YÜZLERCE RODOSLARIN ARASINDAN BAZI SEÇMELER----

----SONUÇ----

SORU: HARP İTTİFAKI İLE NASIL MÜCADELE EDİLİR?
gaps CEVABI:
Raporlarımızı konuşturmaya devam edelim. Az laf çok iş: Hak etmeyene hak ettiğinden fazlasını vermemek lazım.
Dostlara selam yağmalara devam.

Son olarak cetvelcibaşını de unutmamak lazım.
Dersimiz hayat bilgisi, konumuz: Cetvel nedir, ne için kullanılır?

Yenilen aksiyonlar kayda değer bir rapordur umarım. paket olmuş arkadaş denk değiliz diyor güzel hikaye. bu oyunda herkes aslan kediyim diyen yok zaten. o yüzden raporlar konuşur....
Umutlarını söke söke
Buna dayanamıyorsan
Bi’ çözüm üret, kaçak göçek
Ama beceremiyorsan
Kalmaz seçenek, yok et yok et
Daha dibe batıyorsan
Durma fişi çek, kaçak göçek
casus ve sonrası aksiyonla, afiyet olsun.
DENİZ AKSİYONU ÖNCESİ, AKSİYON VE SONRASI

Ardından Mucitsiz balon ;

Savaşa devam ;

Biraz aksiyon :

Aksiyondan kaçmayı deneyip cepheyi düşürdü. Ardındanda tatil.

Tebrikler Arkadaşlar, Güzel yağmalar, Rastgele...
Teşekkürler ahmet sizede iyi savaşlar başarılar.