Jσкεя Ittifagi Savaș ve Yağma Bölümü.

• Ahmet kardeşim. Bu ittifak savaşı değildi. Sadece senin ile şuan ittifakımızda olmayan bir oyuncu ile aranızdaki meseleyi, senin genel e yaymak istemen. Gerçekten o oyuncu sebeb ise onun üzerine giderdin. Biz sadece senin başka oyunculara saldırman üzerine savunma yaptık. İttifak savaşı olsa yakınımdaki joker oyuncularına yağma atardım. Senin yüzünden onlarla aramı bozmam. Nihayetinde bu bir oyun. Kişiselleştirmeden oynanırsa zevkli olur. Aramızdaki fark bu. Lordomar ın da söylemek istediği bu. Sen olayı kişiselleştiriyorsun.

9cj9lE.jpg

• Ahmet kardeşim. Bu ittifak savaşı değildi. Sadece senin ile şuan ittifakımızda olmayan bir oyuncu ile aranızdaki meseleyi, senin genel e yaymak istemen. Gerçekten o oyuncu sebeb ise onun üzerine giderdin. Biz sadece senin başka oyunculara saldırman üzerine savunma yaptık. İttifak savaşı olsa yakınımdaki joker oyuncularına yağma atardım. Senin yüzünden onlarla aramı bozmam. Nihayetinde bu bir oyun. Kişiselleştirmeden oynanırsa zevkli olur. Aramızdaki fark bu. Lordomar ın da söylemek istediği bu. Sen olayı kişiselleştiriyorsun.

Ben o oyuncunun üstüne giderken yardıma gelenler sizler değil miydiniz.

Kişiselden ittifak olayına döndüren ben olmadım siz oldunuz yine.

Şuan oyunda öyle bir oyuncu yok.

Varsa da gizleniyor.

Konuştukça batıyorsun.

• Cidden,harbiden olayi cekmek istedigin yer neresi tam cözemedim.

Ittifak savasi degildi derken ?

Ahmet sadece Berkse fokus olmusken 1vs1 giderken ittifaginiz dan isin atarak gelmediniz mi? 4-5 kan ittifagi uyesi geldi,bu olay 40-45 gun önce oldu.Gethit isin atarak destege geldiginde tatile alip kactiniz.

Gecen hafta ise tekrar dan savas basladi buna sende dahil Bilgemen bir cok kan ittifagi uyesi ismi görundu raporlarda.

Buna ittifak savasi deniyor.

Olayi JOKERE yuklemeyi birakin mevzu sizin tarafiniz dan basladi.Devam ettirmesi de artik bizden.Daha olaya dahil olmadim supriz gece yakindir.