Ne kadar boş yapmışsın yıllar sonra foruma dönüp cevap verme gereksinimi duydum. Kaçtı dediğiniz kişi sizin savaştığınız bütün cephelere destek atan ve alev taktiği yapan kişi 2 gündür. Eziyoruz kesime bak vs diyen siz ise 150m gp ile 18m gp si olan bir ittifakla savaşıyorsunuz. Bir yandan da bu ittifak denge ile savaşıyor. İttifakın yarısı tatilde vs. Doğru ve dürüst olun. Mucit denen şeyi çıkarmasaydı oyun sizi orada paramparça ederdim. Velhasılı kaçtı dediğiniz kişi ahmete 3 kere kara 2-3 kere denizden savaş açtı ama ahmetin muciti ridalğondan zayıf diye ahmet rodos basıp diğer üyelerimiz bastığı için bastım diye bahane buluyor. Eren şehrinde savaş başlattığımda savaşı rodosla bitiriyor. Hem kendi şehrim hem eren de hem gethin şehrinde 600bin gp ile savaşmak mümkün değil bu mucitle. Elimden geleni yaptım. Lakin cephe açıp çekilmek kaçmak değildir. Bak adadayım. Ama çekileceğim svaaşdan çünkü güçlü olup da savaşana kaçtı diyen karakterde biriyle ben savaşmam.
Siz burda 3-5 kaynak 3-5 korsan için onla bunla birbirinize yağ çekin pohpohlayın.