Jσкεя Ittifagi Savaș ve Yağma Bölümü.
-
- Battle Report
- TR
- Zelus
- Zin_Go
- Thread is marked as Resolved.
-
-
-
-
-
-
-
Başta xahmetx arkadaş , eddies ve zingo olmak üzere 3 kişilik joker ittifağı ve joker tagi altındaki tatilci arkadaşlarım hepinize selamlar . Raporları asmışsınız hakkınızı yemeden sizi tebrik edeceğim . Tebrikler güzel mücadele ettiniz . Ama şunu unutmayın bizim ittifağımız sizi ciddiye almayıp tatilletip döndüler . Ben tek başıma kalıp sizi tatilden çıkarmayıp sürekli rahatsız etmek üzere şehrimi çekmedim . Rapor vermem sorun değil raporda aldığımız oluyor . Kalma amacım size huzursuzluk vermek . Ben 5 senelik bu hesabımı ve önceki silinen hesaplarımı hiç tatile almadım . Hele savaş kaybedince malı veririm şerefimi satmam ve tatile almam . Bu eski oyuncular için namus şeref meselesidir . Rodos basmam demedim sadece full Rodos ile savaşmam , savaşana saygı duyarım , oyun içerisinde bulunan her tapınaktan istediğiniz gibi faydalanabilirsiniz . Size kırıcı , rencide edici , hakaretvari bir tutumda bulunmadım . Fakat Ahmet kardeşin attığı mesajları tahrik etme çabasından dolayı , çocukça kızdırmaya çalışarak askerlik arkadaşıyla konuşuyorcasına laubali tutumundan dolayı engelledim . Forumdada sanki kendileri hiç rapor vermemişçesine paylaşmanıza karşılık bende birkaç fotoğraf yükledim . Ana kara savaşında son galibiyetin iyiydi . Farkettiğimde artık çok geçti ve askerleri kaçırmadım . Savaş bittikten sonra yağma için şehri saldım . Sizden yağmayla aldığım malı savaşı kazanıp geri almanız hakkınız . Tatile almak benim oyun anlayışımda yok . Kaybedersem malı mülkü salarım . Oduna çevirip bağış atmam . Elimde kalan askeri kesim vermemek için terhis etmem . Raporu verdim karşılığınıda vereceğimden emin olun . Sizden tek ricam biraz daha olgun davranmanız . Tahrik etmeye çalışırken çocukça bir tutum sergiliyorsunuz . Gerçekten yakışmıyor . Ortak arkadaşlarımızda var . Yaşımıza göre davranışlar sergileyelim . Oyunumuza bakalım . Tebrikler .
-
Burası joker sayfası karıştırdın heralde

Bide buraya atmış

Hem 2x kaynak vermiş ve kesilmiş farkında değil

-
Başta xahmetx arkadaş , eddies ve zingo olmak üzere 3 kişilik joker ittifağı ve joker tagi altındaki tatilci arkadaşlarım hepinize selamlar . Raporları asmışsınız hakkınızı yemeden sizi tebrik edeceğim . Tebrikler güzel mücadele ettiniz . Ama şunu unutmayın bizim ittifağımız sizi ciddiye almayıp tatilletip döndüler . Ben tek başıma kalıp sizi tatilden çıkarmayıp sürekli rahatsız etmek üzere şehrimi çekmedim . Rapor vermem sorun değil raporda aldığımız oluyor . Kalma amacım size huzursuzluk vermek . Ben 5 senelik bu hesabımı ve önceki silinen hesaplarımı hiç tatile almadım . Hele savaş kaybedince malı veririm şerefimi satmam ve tatile almam . Bu eski oyuncular için namus şeref meselesidir . Rodos basmam demedim sadece full Rodos ile savaşmam , savaşana saygı duyarım , oyun içerisinde bulunan her tapınaktan istediğiniz gibi faydalanabilirsiniz . Size kırıcı , rencide edici , hakaretvari bir tutumda bulunmadım . Fakat Ahmet kardeşin attığı mesajları tahrik etme çabasından dolayı , çocukça kızdırmaya çalışarak askerlik arkadaşıyla konuşuyorcasına laubali tutumundan dolayı engelledim . Forumdada sanki kendileri hiç rapor vermemişçesine paylaşmanıza karşılık bende birkaç fotoğraf yükledim . Ana kara savaşında son galibiyetin iyiydi . Farkettiğimde artık çok geçti ve askerleri kaçırmadım . Savaş bittikten sonra yağma için şehri saldım . Sizden yağmayla aldığım malı savaşı kazanıp geri almanız hakkınız . Tatile almak benim oyun anlayışımda yok . Kaybedersem malı mülkü salarım . Oduna çevirip bağış atmam . Elimde kalan askeri kesim vermemek için terhis etmem . Raporu verdim karşılığınıda vereceğimden emin olun . Sizden tek ricam biraz daha olgun davranmanız . Tahrik etmeye çalışırken çocukça bir tutum sergiliyorsunuz . Gerçekten yakışmıyor . Ortak arkadaşlarımızda var . Yaşımıza göre davranışlar sergileyelim . Oyunumuza bakalım . Tebrikler .
cok büyük oyuncusun helal olsun sana
Bu arada bizden olmayan hesapları da atmişsin rapora.
Huzursuzluk verecekmiş ben bunun bir oyun olduğunun farkındayım:)
Sizde farkında olursanız huzurlu şekilde oyunumuzu oynarız.
Sen önce soz verip tutmayan ittifakin icin bu kadar yazmasan iyiydi.
Çünkü kaç kere söz verip sonra haberimiz yok denildi sayamadik.
-
Selamlar,
En basta oyun raconunu soyleyip daha sonra rakip olarak gördugun ittifagin sayfasina rapor asmissin.Nasil ki oyun raconun varsa forum raconunda olsun,bi sayfa acip assaydin gelir tebrikde ederdik.Ama su sekil yaptigin polemik cikartiyor.Buyukluk bizde kalsin,Tebrikler.
Astigin bazi raporlar bize ait degil.
Ayrica kimler bizi tatile göndermis,bunun aciklamasini net sekilde yaptim.Kaile almadik sizi diyorsun bizzat kendin bana havan kestiriyorsun.
Namus dan seref den bahsediyorsun benim icin namus seref bi oyundan ibaret degil o kadar basit degil bendeki,sendeki beni alakadar etmez.Iyi forumlar.
-
Bunlar arkadaşlara yeter yağma raporu bile asmaya gerek yok, ömer boşa yorma kendini bunlara laf anlatılmaz

2 gün önce anlaşmak istiyorlardı, xahmetx boş boş konuştuğu ittifak arkadaşları tarafından bile kabul edilen bir insan olarak nasıl dolu bir hamle yapabilir ki

sözünüzden döndüğünüz şeylerin 1 tane kanıtı olsa keşke, yok multimi yağmaladınız vs diye ağlayıp duruyorsun senin multilerinin bekçisi miyiz alırsın joker ittifağına ağlamazsın gerçi artık istediğin ittifağa al kurtuluşun yok, tüm ada grubunuzun tatil fotoları duruyor kaale alıp asmamıştık bile. Siz gittiğiniz adaya korkudan 300 birimle gidip karşılık geldiği an sömü yıkan o joker ittifağı olarak konuşmaya devam edin

Ah ah eski joker iyiydi kimlerin eline kalmış komef bunları göre göre müsaade nasıl ediyor size

neyse ahmet arkadaşına söylediğim gibi anlaşma istiyorsan her gemini çekmeye hazırım diyorsan gelir tüm ittifaktan özür diler elimizi öpersin büyüksünüz dersin anlaşma işini konuşuruz :)))

-
Display More
Bunlar arkadaşlara yeter yağma raporu bile asmaya gerek yok, ömer boşa yorma kendini bunlara laf anlatılmaz

2 gün önce anlaşmak istiyorlardı, xahmetx boş boş konuştuğu ittifak arkadaşları tarafından bile kabul edilen bir insan olarak nasıl dolu bir hamle yapabilir ki

sözünüzden döndüğünüz şeylerin 1 tane kanıtı olsa keşke, yok multimi yağmaladınız vs diye ağlayıp duruyorsun senin multilerinin bekçisi miyiz alırsın joker ittifağına ağlamazsın gerçi artık istediğin ittifağa al kurtuluşun yok, tüm ada grubunuzun tatil fotoları duruyor kaale alıp asmamıştık bile. Siz gittiğiniz adaya korkudan 300 birimle gidip karşılık geldiği an sömü yıkan o joker ittifağı olarak konuşmaya devam edin

Ah ah eski joker iyiydi kimlerin eline kalmış komef bunları göre göre müsaade nasıl ediyor size

neyse ahmet arkadaşına söylediğim gibi anlaşma istiyorsan her gemini çekmeye hazırım diyorsan gelir tüm ittifaktan özür diler elimizi öpersin büyüksünüz dersin anlaşma işini konuşuruz :)))

Selam psyy,
Ille de anlasma yapalim diyen olmadi,gelin barisalim diyen de olmadi.Evet attigin son resimde adaya geldim yagmaladim ciktim.Yagmaya gelince 300 birim ile gelinir,fazlasina hacet yok.Evet yanlarda tatile alindi.4 aktif oyuncu ile geri vites yaptigimiz da olmadi.Yagma raporlarini asmadik diyorsun toplasan 2-3m yagmaladiginiz rapor yoktur,biraz hesap kitap yapalim mi Denge ve Joker savasinda karli olan kimler cikti diye ? Yaptigimiz yagmalari bosver sayma.Sadece 1 gunde bize 70milyon mermer getirisi saglattiniz.Kesilen gp farklari yakilan altinlar ile %100 zararli siz ciktiniz.Burada kimseye birsey ima etmeye calismayin.Sizlerde rapor atin ben gelip tebrik ederim polemik cikarmaya tartismaya yönelik olmayin.Kimse kimseye özur dileyecek birsey yapmadi,sen gibi ben gibi herkes oyununu oynuyor.Devam diyorsaniz devamdir,devamda ediyoruz.Bu itismeyi kakismayi joker tagi altinda olan oyuncuya yagma atarak baslandi,belli basli anlasmalar var iken oldu,bilincindesin herseyin.Kalp,kalp ve kalp iyi forumlar !
-
Bu JOKER Sigmadaki Joker mi?
Ve haala oynuyorlar mı eski arkadaşlar?
-
Bu JOKER Sigmadaki Joker mi?
Ve haala oynuyorlar mı eski arkadaşlar?
Evet o Joker tayfasi 1-2degisik oyuncu var.
Sari Bey xahmetx,by zorlu, gethit airlines, komef brox,Bahoz devam baskada yok zaten

-
Anladım kardeşim. Kolay gelsin.İkariam baya değişmiş . Bende bakmaya başladım yıllar sonra. Ama bize göre değil artık.
-
Kerem hoşgeldin, Zelus a gel güzel ada verelim.
-
-
Kerem hoşgeldin, Zelus a gel güzel ada verelim.
Dedem banada bi ada verirmisin

-
kerem abi hoşgeldin
yakup abiye de selamlarımızı ilet
Ama bu illetten kurtulmuşken geri dönme bence ben de 2-3 yıl ara verip dönüyorum sürekli
-
Yakup hiç bırakmadı ama aktif oyunu bıraktık komple. Önceliklerimiz değişti diyelim. Anadolu'nun küçük bir şehrine geldiğim için can sıkıntısı nedeniyle tekrar açtım oyunu. Mailleri kontrol ettim çıktı birkaç hesap:)