Oyundaki Hilelere Artık Önlem Alınsın!

• Selamlar Arkadaşlar,

Oyuna yıllar sonra tekrar döndüm ve bir ittifak kurdum. İttifak olarak büyüyünce malum çakalların dikkatini çekti ve savaşlar başladı. Biz emeğimizle savaşları kazanmaya çalışırken maalesef gerçeklerle yüzleşmeye ve oyunun giderek derinleştiğini farkettim. Hileler, buglar, oyun açıkları... Karşı taraftakileri artık dürüstlükle yenmek başkalarının hakkına girmeden oyunun kuralları içerisinde oynamak imkansız hale gelmiş.

Hileleri tek tek ve keşfettikçe aşağıda yayımlayacağım. Sizlerin de bildiği hileler varsa yazın da daha adil ve eşit bir oyun için adminlere farkındalık ve rehber olsun:

1-) Korsan çiftlikleri: Oyuncular ipli hesaplarla belirli koordinat çevresini kapatırlar (Oyunda iplerle ada oarsellemek yasak olmasına rağmen!). Ortadaki adaya birkaç farklı multi hesaptan korsan hisarları kurarlar ve ana mürcünün de bir sömü buradadır. Buradan multilerle ana mürcüye bol bol kp kasılır.

2-) General depoları: Oyuncular eski serverlarda ipli hesaplarla gp kasıp başka bir hesapla gidip bunlardan gp'leri toplar. Eski serverlarda şikayetler olmadığı için milyonlara yakın gp depoları kurulur. Bununla kalsa iyi bu depolar satılıktır, kişinin ibanına para gönderilir, gp alınır ve araftan hesaplar bu serverlara getirilerek gp'ler yüklenir ve yeni serverlara taşınır. Bir anda milyonlarca gp karşısında aylardır verdiğiniz emek strateji çöpe gider.

3-) Altın depoları: Yine multi hesaplarla altınlar biriktirilir. Düşük puanlı bir hesap ile altın hesabı oluşturulur. Sonra gerçek hayattaki karaborsacıların ilanlarına para atarlar ve hesap alınır. İstediğin servera taşınır. Sen de uğraş dur ki altın biriktiresin de savaşta dengeyi sağlayasın.

4-) Bağış hesapları: Eski serverlarda hesap açarsın, bolca indirimli ambrosia ile ambro alıp yüksek seviyeli kaynaklara bağış yaparsın. Milyarlık bağış hesapların olur. Arafa bırakırsın. Tebrikler sınırsız bağış hakkı kazandınız. Sen de dişinden tırnağından ayır ki ada kaynakların 1 seviye atlasın.

5-) Sınırsız cephane hilesi: Karşıdaki oyuncunun şehrine savaşmaya gittiğin sırada karşı taraf askerlerini geri çekip savaşa sokar. Cephaneleri bi bakarsın fullenmiş sen de çabalaki doldur boşalt yapasın :/

Ikariam'ı bu kadar gerçekçi yapan belki de bunlar... Gerçek hayatta da zaten hileciler, üç kağıtçılar kazanmıyor mu? Dürüstlük ne zaman kazandırdı ki Ikariam'da da kazandırsın?

Umarım her yerde adalet, dürüstlük ve eşitlik kazanır...

Keyifli oyunlar dilerim.

PannaCotta umarım size faydası olur. Saygılarımla, iyi çalışmalar.

• 1,3,4 ve 5 bu oyunun içinde olan şeyler, herkes yapabilir. bunda bi sorun yok. sorun 2 numarada, şuan oyunda bulunan tüm banka hesapları bug ile yapıldı ve banlanmadılar.

• 1,3,4 ve 5 bu oyunun içinde olan şeyler, herkes yapabilir. bunda bi sorun yok. sorun 2 numarada, şuan oyunda bulunan tüm banka hesapları bug ile yapıldı ve banlanmadılar.

Bunu normalleştirmekte sizin sorununuz ama anlamamakta ısrar ediyorsun

• tr deki depo hesaplar neden banlanmadı diye badidol'a hesap sorduğum için bir çok kez üst-üste ban yedim. orada bana yardımcı olacağına neden üç maymunu oynadın? ne anlatıyon dayı? elimde 1mlik depo hesabım var, bugsuz kastım onu da. ben sen miyim ele güne rezil edicem sağda solda kendimi. adam üzerime 1m gp çekip gelecek bende forumda ağlıcam ha :D

• tr deki depo hesaplar neden banlanmadı diye badidol'a hesap sorduğum için bir çok kez üst-üste ban yedim. orada bana yardımcı olacağına neden üç maymunu oynadın? ne anlatıyon dayı? elimde 1mlik depo hesabım var, bugsuz kastım onu da. ben sen miyim ele güne rezil edicem sağda solda kendimi. adam üzerime 1m gp çekip gelecek bende forumda ağlıcam ha :D

İlk başta sana küfredecektim ama size küfür yerine, bu oyunu kaypak insanlarla oynamak fazla bile gelir zaten 😂 Ben kimseye kendimi kanıtlamaya ihtiyaç duymuyorum zaten ben ne yapmışım da rezil olmuşum hem ben sistemi söylüyorum ışın atmadan savaşabilen bir babayiğit var mı ?

• hayır yani adamlar korsan farmı kursalar kaç yazar? ne benim nede ittifakımın korsan farmı var. sunucu korsanda egale etmiş korsan farmı olan bir ittifaka karşı korsan da mücadele ediyorum. gecenin bu saatinde uyumadım, korsan çarpıyorum sağdan soldan. abi cidden oynamayın yani bu oyunu, bu oyun ile 8 yaşımda tanıştım, büyüklerim klan savaşları falan oynardı, o zamanlar oyunlar şimdiki oyunlar gibi çiftlik değildi, denetim vardı, go'lar işini yapıyordu, adamlar ban yememek için kırk takla atıyorlardı, hiç unutmuyorum subaylar-astlar orduevinde deftere not alırlardı timing yaparlardı ya ban yememek için :D acaba o ortamda oynasanız ne diye ağlayacaktınız :D sizin strateji anlayışınız çok farklı, çok garip. ya anlıyorum bug ile kasılmış gp hesaplarının kapatılmasını istemenizi, haklısınız da ama siz listeye her gün başka bir şey ekliyorsunuz, sırada ne var? topçular surumu yıkıyor, oyundan silinsin mi?

İlk başta sana küfredecektim ama size küfür yerine, bu oyunu kaypak insanlarla oynamak fazla bile gelir zaten 😂 Ben kimseye kendimi kanıtlamaya ihtiyaç duymuyorum zaten ben ne yapmışım da rezil olmuşum hem ben sistemi söylüyorum ışın atmadan savaşabilen bir babayiğit var mı ?

ya dayı kendini kanıtlamaya çalışmıyorsan oynamadığın-nefret ettiğin oyunun forumunu terk eder misin artık?

bu nasıl kafa yapısı ya, o ışın ne için var oyunda, onu neden koymuşlar oraya? manyak lan bu adam :D

ya dayı kendini kanıtlamaya çalışmıyorsan oynamadığın-nefret ettiğin oyunun forumunu terk eder misin artık?

Siz akıllanmazsınız inşallah bir çok hata ile daha baş başa kalırsınız size müstehak

• 1,3,4 ve 5 hariç hepsine katılıyorum.

kardeşim hepsini herkes yapabilir zaten. önemli olan bunların yapılmaması zaten çünkü bu yazdıklarım oyunu dengesizleştiriyor. zaten paytowin'i her alana getirdikleri için yeterince dengesizleşti. bir de bunlar eklenince hile hurda yapmadan ayakta kalmak zorlaşıyor.

zaten farkedersen bu 5 madde de multi kullanım içeriyor ama farklı telefonlarla ve mobil internetle üstesinden geliyorlar. gp depolarına bakınca zaten sahte bir oyuncu olduğu görülebilir.

ayrıca IP paylaşımı da yanlış anlaşılıyor. Bu durum bir işyerinde veya ailede birlikte oynayanlar varsa onlar bu durumdan etkilenmesin diye oluşturulmuş bir özelliktir. Bunu suistimal etmek de ayrıca üçkağıtçılıktır.

sen böyle oynamaktan zevk alıyorsundur bilemem ama gölge etme en azından...

• Yeni bir acik daha var lobiler boşaltılıyor. Hesaplar taşınıyor onlemde alınmıyor

nasıl yani üstat ben anlamadım?

İttifakımız da bulunan bir arkadaş bir gün Google hesabı ile gforge google baglantısı uzerınden hesaba baglanılmaya çalışıldıgı ıle ılgılı maıl almış.
    ip adresi brezilya sonra lobısınde bulunan 5 hesap kod yapılıp boşaltılmış.
    içinde ambrosıa olan hesaplar baska ulkelere taşındı.
    hemen bildirdik pannacotta ya oda fasfooda yönlendırdı bır çok bu tarz olay yasandıgını beklemesını çözmeye calıştıklarını söylemiş.

kısacası hesap çalma ışınde bır level atladılar

B9YvK.png

• Yeni bir acik daha var lobiler boşaltılıyor. Hesaplar taşınıyor onlemde alınmıyor

nasıl yani üstat ben anlamadım?

İttifakımız da bulunan bir arkadaş bir gün Google hesabı ile gforge google baglantısı uzerınden hesaba baglanılmaya çalışıldıgı ıle ılgılı maıl almış.
    ip adresi brezilya sonra lobısınde bulunan 5 hesap kod yapılıp boşaltılmış.
    içinde ambrosıa olan hesaplar baska ulkelere taşındı.
    hemen bildirdik pannacotta ya oda fasfooda yönlendırdı bır çok bu tarz olay yasandıgını beklemesını çözmeye calıştıklarını söylemiş.

kısacası hesap çalma ışınde bır level atladılar

Bu çok tehlikeli ve ciddi birşey nasıl sızabiliyorlar bu şekilde. Acaba arkadaşın yaptığı yanlış birşey mi oldu

En güzeli çünkü bu kitle anca buna yaraşır. Hatayı bulanın ve kendi lehine kullananların eline sağlık anca bundan anlarsınız.

lütfen provokatörlük yapma

---------------

yaptığı bır yanlış oldugunu duşunmuyorum beklıyoruz sonuçları ne olacak

B9YvK.png