Mucit Atölyesi'nin Dönüşü

• Herkese iyi oyunlar,

Benim burada anlamadığım bir durum için hem sizlere sormak hemde eğer oyunda bir sorunsa düzeltilmesi için buraya yazıyorum.

Şimdi elimde 2 fotoğraf kolajında 6 adet ss mevcut

1. Fotoğraf

Oyun marangoz ve diğer atölyelerde Seviye+Araştırmanın gerek bina gerek askeri durumları için ne kadar daha az mal verdiğimizi gösteriyor.

Burada 40 Lv Marangoz için (14+40) şeklinde toplam %54 indirim %46 da malzeme istediğini yazıyor ama bina hesaplamalarında bu tutar aşağıda kalıyor.

2.-3. Fotoğraf

Sarayı 10Lv. basmak için, 40 Lv marangoz Şehrimde toplamda 1.069.764 Odun istiyor. 3. Fotoğrafta hiç araştırma ve marangoz atölyesi basmadan

toplamda 1.999.995 Odun istediği gösteriyor.

4. Fotoğraf

Burada basit mantık matematiği yaptığımızda

1.999.995 : 100

1.069.764 : ?

ne sorusunun basit çarpım bölümünden 1.069.764 M odunun toplam (Araştırmasız+Marangozsuz) bir şehre göre oranı %53,48 yani benim

Araştırmam+Atölyem toplamda 46,51 bana indirim sağlamış.

5.-6. Fotoğraf

Ama normalde (14+40) Şeklindeki hesaplama da %46 lık kısmını alması gerektiğinden ;

100 : 1.999.995

46 : ?

şeklinde mantık hesabında 920k çıkıyor. O da şuan istenilen 1.069.764 den toplamda 149.766 fazla ve %54 indirim yerine oyun %46,51 indirim yapıyor

%40'ı atölye 6,5 araştırma geriye kalan %7.5 Araştırmam nerde ? Bu oyundaki bir sorun mu yoksa benim bilmediğim girdi çıktılar mı var ?

• Arama motoruna ika tools yaz ve ilk sırada çıkan web sitesini kullan. Eminim şimdi hesaplamaların doğru çıkacaktır burada.

• Mucit atölyesinde , birliklerin mucitlenmesi ucu açık. Bu ucu açıklık haksız rekabetin önünü açıyor. Bir oyuncu 36 lvl mucit yaptığında bunun önünde duracak birlik yok. Bunu sağlamak için diğer oyuncu 40 a çıkması gerekir. diğeri 50 ye. Bunu sağlamak , firmanın işine geliyor. Ambrosa ya yüklenirler diye düşünüyor. Ancak ambrosa ilede çözülecek bir durum değil. Mucit i düşük olan oyuncu yada ittifak bu sefer haksız yollara baş vuruyor. ufak oyunculara baskı yaparak onlardan kaynak ve altın talebinde bulunuyor. Verniyen hesabını kapatıp gidecek yada baskıya boyun eğecek. Oyun içinde çıkılmaz bir hale geldi. Birlikleri mucitlemenin üst sınırı 20 lvl olmalı. Yoksa bir kaç yıl geçmeden oynayacak oyuncu da kalmıyacak.

9cj9lE.jpg

• haklisiniz. Sinirlamaya zorlayan birsey olmali. Veya asker miktarina gore gerekli ahci miktari artmali. Gemi miktari arttikca filika gereksenimide artmali. Yoksa moralden sikinti cekmeli. Al milyonluk gp cik zayifin karsisina efelen. Bu sekilde surmez bu duzen