Mucit Atölyesi'nin Dönüşü

• 1 Mayıs İşçi Bayramınız Kutlu Olsun.

Teşekkür ederiz O değil de size yine bir sürü iş çıkmış yeni bina geliyor bir de müzayede çıkmış oyun hiç gelişmediği kadar gelişecek herhalde ama bu gelişimden sonra oyunu bir 30 yıl unuturlar gibime geliyor bakalım görelim

Ne vahim durumdur ki oynamadığın oyunun forumunda sürekli bir şeyleri kötülüyorsun insanları aptal yerine koyuyormuşcasına konuşuyorsun.

Biraz forumda gezindim de OYUNU BIRAKTIYSAN OYNAMADIĞIN OYUNUN FORUMUNDA NE İSİN VAR yazmışsın bir arkadaşa 2 sene önce sen neden buradasın yoksa herkesten gizli gizli oynuyor musun ? ^^

Teşekkür ederiz O değil de size yine bir sürü iş çıkmış yeni bina geliyor bir de müzayede çıkmış oyun hiç gelişmediği kadar gelişecek herhalde ama bu gelişimden sonra oyunu bir 30 yıl unuturlar gibime geliyor bakalım görelim

Ne vahim durumdur ki oynamadığın oyunun forumunda sürekli bir şeyleri kötülüyorsun insanları aptal yerine koyuyormuşcasına konuşuyorsun.

Biraz forumda gezindim de OYUNU BIRAKTIYSAN OYNAMADIĞIN OYUNUN FORUMUNDA NE İSİN VAR yazmışsın bir arkadaşa 2 sene önce sen neden buradasın yoksa herkesten gizli gizli oynuyor musun ? ^^

İlgini çekebildiysek ne mutlu 2 yıl önceki mesaja bile baktıysan sana da teşekkür edelim yeri gelmişken doğru söylüyorsun oyun yöneticileri sizi her zaman aptal yerine koyuyor hakkınızı yiyor o zaman aptal değilsiniz de ben yazınca mı aptal oldunuz. Evet sizi her zaman tiye alacağım bu oyunu oynadıkça, bizde söz bir kere söylenir kaypak bir insan değilim bıraktım bitti gitti. Ama sizi tiye almak hoşuma gidiyor çünkü siz bırakamazsınız bu oyunu bütün haksızlıklara rağmen oynamaya devam edelim lütfen İkarimamın bize ihtiyacı var. İkariam bizsiz biz onsuz bir hiçiz. :D

İlgini çekebildiysek ne mutlu 2 yıl önceki mesaja bile baktıysan sana da teşekkür edelim yeri gelmişken doğru söylüyorsun oyun yöneticileri sizi her zaman aptal yerine koyuyor hakkınızı yiyor o zaman aptal değilsiniz de ben yazınca mı aptal oldunuz. Evet sizi her zaman tiye alacağım bu oyunu oynadıkça, bizde söz bir kere söylenir kaypak bir insan değilim bıraktım bitti gitti. Ama sizi tiye almak hoşuma gidiyor çünkü siz bırakamazsınız bu oyunu bütün haksızlıklara rağmen oynamaya devam edelim lütfen İkarimamın bize ihtiyacı var. İkariam bizsiz biz onsuz bir hiçiz. :D

Büyük amelesin gerçekten.

Ayrıca senin mesajlarına bakmak için neden 2 sene öncesine gideyim sadece sana denk geldim.

Şimdi lafının adamı ol da yol al biraz tabi daha kendi dedigini yapamayacak biriysen ne olduğuna ben karar vermeyeyim zaten kendin coktan dile getirmissin o mesajında :D

Git de kendine neler yazdığını oku. Okuduktan sonra da tekrar yazacağını düşünmüyorum.

GECENİN BİR YARISI OYNAMADIĞI OYUNUN FORUMUNU TAKİP EDEN AMELE SENİ

Edited once, last by KAYYUM ().

• :D  KAYYUM:D

• Her gün senin için ayrıca girip yazacağım canını sıkma paşam

• dostum sorunların olabilir, zaman zaman gerek iş yerinde gerekse aile içinde canını sıkan olabilir, bunu yanlış kişilere yansıtabilirsin. özümden biliyorum, senin hatan kadar sana olan yaklaşımımız da hatalı. kasma-yorma özünü bu kadar, boş ver. madem oynamıyorsun burada geçirdiğin zamanı başka eylemlere aktar.

• dostum sorunların olabilir, zaman zaman gerek iş yerinde gerekse aile içinde canını sıkan olabilir, bunu yanlış kişilere yansıtabilirsin. özümden biliyorum, senin hatan kadar sana olan yaklaşımımız da hatalı. kasma-yorma özünü bu kadar, boş ver. madem oynamıyorsun burada geçirdiğin zamanı başka eylemlere aktar.

Kitap oku mesela, sosyal aktivitelere katıl git başka oyunlar oyna film izle dizi izle ne bilim arkadaşlarınla gez dolaş havalarda sıcak :D

Bak ama illa da ben burada durucam yazıcam diyorsan seni gerçekten tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum :closedthread:

Kitap oku mesela, sosyal aktivitelere katıl git başka oyunlar oyna film izle dizi izle ne bilim arkadaşlarınla gez dolaş havalarda sıcak :D

Bak ama illa da ben burada durucam yazıcam diyorsan seni gerçekten tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum :closedthread:

Teşekkür ederim dostum Başarılarım elbet devam edecek sana da hayatta başarılar diliyorum

Bu yaklaşım güzel bir yaklaşım yaklaşımın için kendi adıma teşekkür ederim ama tabirler kabalaştıkça benden iyi niyet empati yapmamı beklemesin kimse, geyiğimi yaparım kimse de karışamaz. Forum kimsenin tapulu malı değil

• Güzel video olmuş, yapan arkadaşın eline sağlık. Mobil konusunda eksik bilgi var. Aslında ikariamın hatası mobil e geçmesi idi. Haksız rekabet orada başladı. O zamanlar elimizdeki telefonlar oyun oynamaya elverişli değilken, bazı oyuncuların ellerindeki telefonlar daha hızlı idi. Şimdiki androit samsun galaksi A6 ile Iphone 16 nın arasındaki fark gibi. Önce bunu korsanda hissettik. okulda dersde bile korsan puanı için oyuncu tıklıyor iken, diğer oyuncu evine gidip PC yi açınca korsan yapabiliyordu. Ayrıca Cep telefonda oyun hileleri daha fazla yapılabiliyordu. Multi hesap yasak iken , cepten de bağlanan oyuncular çoklu hesapları kontrol etmeye başladı. IP takipleri zorlaştı. Bu durumda haksız rekabete yol açtı. Şirket mobil yatırımı kesti . Multi hesapları serbest bıraktı. Multi hesapları 10 a kadar çıkarmak ile rekabeti kıracağını zannetti. Bunun sonucunda IP paylaşımının önüne geçemedi. Hesapların el değiştirilmesine karşı bağış hesap hatası yaptı. kod lar kırılıp, şifreler çalınıp, bağış hesap yolu ile hesaplar çalınınca yaptığı hatadan geri döndü. Oyun denetimi ile ilgili yaptığı bir çok hatalarda var ancak bunları anlatmak burada uygun değil. Tüm bunlara rağmen ikariam iyidir. 69 yaşındaki ihtiyar delikanlıyı gecenin 3 üne kadar oyunda tutabiliyor ise büyük başarı:)

9cj9lE.jpg