%15'e düşürmüşler örsü
Hahahaha
20 hasar a ilave olarak 15 zırh veriliyor. düşme yok ilave var.
%15'e düşürmüşler örsü
Hahahaha
Test server TÜRK1 ittifakına bekleriz. Kopup gelin. salıdan önce hesap açmanız lazım
bır kuçuk hesabım var sıze gelsem yanına söm getırsem şu valılık konusunda bır destek versen bu oyunu oynuyorsak test serverı önemlı olucak
%15'e düşürmüşler örsü
Hahahaha
Tam tersi. Eskiden %20 olan hasarı 15'e düşürecekler. +20 zırh verecekler.
%15'e düşürmüşler örsü
Hahahaha
Tam tersi. Eskiden %20 olan hasarı 15'e düşürecekler. +20 zırh verecekler.
Orada bir hata olabilir. örsde 4 seviyede 2 zırh 15 hasar veriyordu. 5 seviye 20zırh, 20 hasar olması gerek, düştü ise hatadır. Bu oyunu oynayan kişileri yazılımcı yapacaksın. Masa başında anca bu kadar oluyor. Badidol bu oyunu hiç oynamadı. Test serverin önemini bile yıllar sonra kavradı.
Test server TÜRK1 ittifakına bekleriz. Kopup gelin. salıdan önce hesap açmanız lazım
bır kuçuk hesabım var sıze gelsem yanına söm getırsem şu valılık konusunda bır destek versen bu oyunu oynuyorsak test serverı önemlı olucak
Bende gelecem kordinat alayım
cankat bu yabancı konulardan topladığın bilgileri burada paylaşır mısın?
Aranız düzeldi mi?
her zaman bozuk ama abisini kırmaz hergele ![]()
Ne oldu? Birden "yardım lazım" modun açıldı. ![]()
her zaman bozuk ama abisini kırmaz hergele
Benden yaşça küçük ama kabul edemiyor bir türlü. ![]()
ErGeNeKoN Hephaistos böyle olacak.
BiLGeMeN Hephaistos böyle olacak.
Hephaistos u 5 seviye de 20+15 olması tamamda araya tanrıların mabedini 41 in üzerine çıkarmaları %91 91 den 100 e çekecekler gibi. örs ü de etkileyecekmi? Tanrıların mabedi düşük seviye olunca örs daha az, son seviye olunca daha mı yüksek olacak bekleyip görecez.
abi tanrılar mabedi ile örsün ne alakası var gözünü seveyim ya.
Aynı tanrıya 2 farklı yerde yer verirlerse böyle olur. ![]()
cankat bile senle dalga geçiyo dede, bitirdin tüm karizmanı ![]()
cankat bile senle dalga geçiyo dede, bitirdin tüm karizmanı
Önce yazan sensin.
Ayrıca benim cümlemde dalga geçtiğim o değil ki, oyundaki detaylar.
Tanrılar mabedinde hephaistos var. Örs de hephaistos var. Aynı versiyonda ikisinde de değişiklik yapılıyor. Sen ne anlardın? Kaldı ki bu yabancıların dillerini çevirirken tam çeviri yapılamıyor. Siyasette bile ABD başkanları için günlerce öyle mi dedi yoksa şöyle mi dedi tartışmalarını yaşadık. Ha sen çocuktum o günleri bilmem dersen başka ![]()
Tanrılar mabedinde hephaistos var. Örs de hephaistos var. Aynı versiyonda ikisinde de değişiklik yapılıyor. Sen ne anlardın? Kaldı ki bu yabancıların dillerini çevirirken tam çeviri yapılamıyor. Siyasette bile ABD başkanları için günlerce öyle mi dedi yoksa şöyle mi dedi tartışmalarını yaşadık. Ha sen çocuktum o günleri bilmem dersen başka
Na içiyorsanız bana da lazım
kezzap, lütfen iç.
kezzap, lütfen iç.
oK
1 Mayıs İşçi Bayramınız Kutlu Olsun.
1 Mayıs İşçi Bayramınız Kutlu Olsun.
Teşekkür ederiz O değil de size yine bir sürü iş çıkmış yeni bina geliyor bir de müzayede çıkmış oyun hiç gelişmediği kadar gelişecek herhalde ama bu gelişimden sonra oyunu bir 30 yıl unuturlar gibime geliyor bakalım görelim